✨11✨

303 24 2
                                    

Takhle jsme si spolu už dlouho nepovídali. Za nedlouho se jede na Jeju a já ještě nemám zabaleno. Stejnak si beru jenom batoh. Jede se už zítra.
-next day-
,,Chenle? Budeme spolu na pokoji?" Zvolal jsem po pokoji ale nikdo mi neodpověděl. Šel jsem do kuchyně ale tam taky nikdo nebyl. Buďto si ze mě dělají srandu nebo na mě zapomněli.,,Taeyongu? Taeile?" Zařval jsem do prázdna.
-mezitím v autech- Taeyong
Furt mám pocit že jsme něco zapomněli.,,Opravdu máme všechno a všechny?" Zeptal jsem se zoufale Taeila hyunga a začal si kousat nehty.,,Mě- my jsme doma nechali Jisunga!!!!!" Zařval jsem a skočil mu do řeči.,,Jihoone? Rychle jeď do dormu. Nechali jsme doma Jisunga.!!!",,Dobře." Dreamies se najednou probudili.,,Vážně jsem tak blbý a nevšiml si toho?" Zeptal se Jeno a Renjun ho fláknul po hlavě.,,Všichni jsme blbý když jsme si nevšimli že ten nejvyšší z nás chybí." Odpověděl Jaemin a otočil se k oknu. Jen jsem se musel zasmát tomu dětinskému chování.
-zpátky v dormu-Jie
Sedím v kuchyni a najednou se otevřou dveře. V nich stojí Jaemin a za ním zbytek Dreamies.,,Chci vysvětlení hyung.",,No.",,Než se Jaemin vymáčkne. Omlouváme se za to že jsme na tebe zapomněli. Neměli jsme čas a nevšimli si že nejsi s námi. Až Taeyong hyung nás upozornil a teď se kvůli tomu cítí špatně." Omluvil se Jeno.,,Ono to je v pohodě jen jsem byl hodně zmatený. Probudím se a hledám Leleho. Ten nikde není a až pak mi dojde že je barák prázdnej." Promluvil jsem do trapného ticha a šel si obout boty. Vzal jsem si vansky a ještě košili,batoh na záda a vyšel z domu před kterým stála celá skupina s omluvným výrazem.,,Ahoj všichni." Pozdravil jsem mile.,,Um,ty na nás nejsi nasranej?",,Ten hyung. Nejsem. Stane se to a byl jsem spíše zmatený.",,Už se to nestane." Přiběhl ke mě Taeyong a objal mě.,,Tak dobrá. Všechno máme. VŠECHNY máme takže můžeme vyrazit." Zakřičel a já se rozeběhl do auta si zabrat místo.,,Jisungu! Opovaž se ti říkám!" Zařval na mě Renjun ale já si i tak sedl na jeho místo takže moje stehna nebudou trpět.,,Teď tě nemám rád.",,Neboj
já tě miluju." Zasmál jsem se a nandal si sluchátka od Jaehyuna. Hurá dovolená.

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now