✨17✨

247 22 3
                                    

-time skip,one week later-
Skupina se už vrátila z dovolené a nejmladší podskupina se začíná připravovat na DREAM SHOW. Je to hodně důležité jak pro ně tak pro jejich fanoušky. Celé dny tráví v tanečním sále a dnešek není výjimkou. Tím že jim chybí Mark,musejí někteří hlavně,Nana,Jeno a Jisung převzít některé lines po něm. Jisung tak má větší prostor na to předvést svůj hlas. Nebo takhle mu to aspoň řekla sám Mark.

,,Drripin,Drripin,Drripin!" Ozval se Jisungův pronikavý hlas sálem. Zrovna trénují jeho i oblíbenou písničku a on se snaží se do toho vžít. Trochu to ale přežene a omylem praštil Renjuna do břicha.,,Promiň hyung!",,V pohodě. Mohl jsem to čekat když jsem tak blízko." Říkal mezi smíchem nejstarší a uklidňoval situaci. Ostatní se jen smějí až na Chenleho. Probouzí se v něm jakási žárlivost. Taky by se chtěl s Jisungem takhle smát. Chtěl by být milován zrovna jím ale to je pouhá představa v jeho hlavě. Ví že by na něho zbytečně tlačil a nechce si to pokazit hned ze začátku.

,,Já. Už. Nemůžu." Pronese se dvouhlasně. Renjun s Jaeminem se na sebe podívají a plácnou si. Každý ví jak dobří kamarádi jsou. Jenže oni nejsou kamarádi. Už přes měsíc jsou spolu ale nikdo to neví. Proč? Přijde jim to jako krátká doba. Zároveň se snaží dát dohromady dva nejmladší členy protože se Chenle přiznal Renjunovi. Renjun ví že je Jisung nezkušený oproti Chenlemu. Neumí vyjadřovat své city tak aby to nevyznělo špatně.(to zní jak kdybych mluvila o sobě twl...)
Všichni se umaveně zvednou ze země a dojdou do šatny. Sprchu si musejí dát až v dormu protože mají menší skluz ale to jim nevadí. Jsou natolik unavení že to nehodlají řešit. Akort ještě Jeno a Jisung. Ti dva jsou center skoro všude. Když vezmem v potaz to jak je to baví člověk se i někdy diví že to zvládají.(já taky),,Taky se tak těšíte do postele?" Zeptal se Jaemin a ostatní jen kývli. Za poslední dobu se změnili pokoje. Jaemin a Jisung ho zdílí spolu a Jeno,Renjun s Chenlem ho mají společně. Jisung zase spí v hyungově posteli a Nana už to přehlíží takže by se dalo říct že má novou postel. Jenže když má Jisung tolik plyšáků člověk se tam pořádně nevejde když není tak hubený jako Jie. Tím že má Jaemin širší postavu mu to dělá menší problém. Zvykl si.,,Konečně." Odfrkl si Jeno a usadil se v autě.

Takžeeeeeeeeeee
Díky za 1K. Já vím ale je to pro mě příjemná změna. Tuhle knížku píšu už okolo čtyř měsíců a předtím jsem ji hodně zanedbávala. Jenže to se teď změní.☁️

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now