✨20✨

230 23 0
                                    

Jisungova ruka se propletla s tou Chenleho a pevně ji drží. Jisunga to uklidnilo natolik že pomalu zapomněl proč byl tak rozrušený. Renjun je jen pozoruje a usmívá se u toho. Jaemin jo pod stolem taky chytne za ruku a užívá si to. Jediný Jeno je smutný. Odejde od stolu a zabouchne dveře od svého pokoje.,,Jdu tam." Zvedl se nejmladší a vydal se do pokoje svého hyunga.,,Jeno? Stalo se něco?",,Jo,líbí se mi Jaemin ale i Renjun. Rekni mi co mám dělat když jsou spolu už oni dva?",,Říct jim to? Třeba spolu budete chodit ve třech." Vnesl do toho trochu naděje mladší a objal hyunga.,,Jak to ty vždy dokážeš nést pozitivně?",,Protože Chenle." Zasmál se a dal si ruku před pusu.,,Vy jste spolu?",,Zatím ne." Řekl a odešel zpátky.,,Renjune,Nano? Jeno by vám chtěl něco říct.",,A co nám chce říci?",,Běžte za ním do vašeho pokoje." Popožene je a zasedne za stůl.
☁️
,,Co jim chtěl říci?" Zeptal se Chenle Jieho a ten se na něj otočil.,,Jenovi se ti dva líbí a podle mě spolu budou nakonec tři.",,To vážně?",,Jo,však se podívej jak Renjun i Nana koukají jak na sebe tak na Jena. Jen slepý by si toho nevšiml.",,Máš pravdu,šel bych je zkontrolovat." Řekl Lele a i s Jisungem se vydal do jejich pokoje. Ani je nepřekvapilo že již zmíněná trojice leží v Jenově posteli a objímá se.,,Děkuji." Řekl Jeno tiše a začal hladit Jaemina po vlasech. Ten si v klidu oddychuje a Renjun to samé. Teď už jenom zbývají ti dva ale ještě si nechají čas. Chenle chce dát Jisungovi prostor a nechce na něj zbytečně tlačit. Jisung si naoplátku uvědomuje že mu Chenle chybí když s ním není nablízku,neslyší jeho hlas a necítí jeho výraznou vůni.,,Jdem si něco pustit?",,Můžeme." Odpověděl Jisung a běžel do svého pokoje. Hupsl na postel a poklepal na místo vedle sebe. Chenle si sedl vedle něj a zapl počítač,který přinesl s sebou.

Přemýšlím o tom že vydám ještě tak pět kapitol a bude konec....a....druhý díl. Mám to v plánu napsat z pohledů několika dalších členů.☁️

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now