✨21✨

225 21 0
                                    

Chenle zapl počítač a začal hledat film. Jisung si vytáhl svůj telefon. Nedávno si koupil kryt kde je Olaf. Někomu to může přijít dětské ale jemu ne. Ledové království zapadá k jeho oblíbeným filmům. To je taky důvod proč to Chenle začal hledat.,,Jak víš že mám rád ledové království?",,Podívej se na svůj kryt Sungie." Chenle po tom co ho oslovil Sungie lehce zčervenal a Jisung též.
☁️
Polovina filmu je pryč a Jisungovi se chce spát. Za celý den je unavený a ospalý. Zavře oči a položí si hlavu na staršího rameno. Chenle se na něj zařazeně koukl ale když viděl spící tvář jeho crushe nic neudělal. Vypl počítač a uklidil ho do svého pokoje. Ještě zkontroloval trojici a šel zpět za Jisem. Lehl si do jeho postele k němu a objal ho kolem pasu. Jisung ještě úplně nespal a tak chytil staršímu ruku a propletl si s ním prsty. Pocit bezpečí obklopil celé jeho tělo a mohl jít konečně spát. Chenle si ho ještě víc přivinul k sobě a položil si hlavu na jeho rameno.,,Dobrou Sungie~." Zašeptal do ucha mladšímu a zavřel oči. Díky tomu že Jisung ještě nespí vše slyšel. Zahřálo ho to a mohl spokojeně usnout. Je jim jedno že pak budou muset vše vysvětlovat.

,,Jeno,vyfoť je." Zašeptal Renjun a Jeno vytáhl svůj telefon.,,Jsou cute.",,Stejně jako ty." Řekl Renjun a Jaemin zčervenal.,,Ale Jeno je víc." Opravil se a políbil Jena. Na posteli se něco pohlo. Přesněji to byla dvojice,která spí ve vřelém objetí.(Ahoj jsem Olaf a mám rád vřelá objetí xd),,Půjdeme udělat snídani a ještě je necháme." Řekl Jaemin a vzal své přítele za ruce. Za malý okamžik se Jisung více natiskl na Leleho ale to nebyl dobrý nápad. Omylem se Chenlemu rukou otřel o rozkrok a Chenle tiše vzdychl. To Jisunga probralo. Posadil se do sedu a uděšeně kouká na staršího.,,Jisungu?",,Ano?",,Příště si dávej pozor.",,Já...promiň. Neměl jsem to v plánu." Omluvil se Jisung a chtěl se zvednout. Chenle ho ale stáhl zpátky a objal ho celým tělem.,,Buď tu ještě prosím.",,Dobrá." Vyhověl a opřel se o staršího hruď.,,Je mi takhle dobrě.",,Mě taky Sungie.",,Neříkej mi tak~." Zaskučel mladší a Chenle se jenom zasmál.,,Proč? Vždyť je to roztomilé.",,Jo ale je to divné.",,Když myslíš." Prohodil Chenle a přikryl oba dva teplou dekou z Jisungovi postele.

Předem říkám
Smuthy nedělám,neumím to psát xd. Jinak vyšla nová knížka. Jak jinak než na ChenJi že? To bych nebyla já xd.
Jinak už to má 1,18K readers? Haloooo to je úžasný.💚

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now