✨4✨

422 31 0
                                    

Chenle se konečně po přemýšlení o svých citech k dané osobě dobelhal vstát a jít do kuchyně. Má teď plnou hlavu věcí a jídlo mezi nima není. Sám se tomu diví. Vždy byl ten typ co chce jídlo za každou cenu. Takže druhý Jungwoo. Tahle představa ho trochu děsila ale rychle ji zahnal. Jisung si včerejšek pamatuje ale jen v dobrém. Je rád že si zase povídali a dívali se na film jako za starých časů.

Černovlásek se dloube v jídle už půl hodiny a ostatní na něj upřeně hledí.,,Jisungu? Je ti něco?",,Co? Ne jsem v pohodě,jen jsem se zamyslel." Usmál se na své hyungy a dál se snažil jíst svou obvyklou snídani v pohodě rýže a nějaké přílohy. Rýže je jeho oblíbené jídlo a tak není divu když sní nejméně tři misky.,,Ty ještě můžeš?",,Už ne." Zasmál se a s ostatními se odebrali do auta. Mají namířeno na společný trénink se Stray Kids. Tentokrát už předposlední. Tohle však nebude jediná akce kterou budou mít společně. Ještě bude jedna opening show.

,,Ahoj." Pozdravil první Jaemin a pak až ostatní.,,Ahoj. Dneska nejste všichni?",,Ne,zůstali v dormu." Odpověděl Chenle Felixovi který se protahoval aby si nenatáhl svaly. Dreamies radši udělali to samé. Dneska mají v plánu si zatancovat své choreo a pak si je navzájem ukázat. Jisung je celý natěšený. Vždy sám sebe obdivoval jakto že je vždy tak pozitivní. Vždy to dával za vinu Chenlemu jenže teď už mu došlo že s ním Chenle moc nemluví. Je z toho furt zmatený ale nehodlá to řešit. Mezi námi,víme jak to Jisung má když se s ním jeho dlouholetý kamarád nechce bavit. Je mimo a nemůže se soustředit.

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Where stories live. Discover now