✨15✨

267 20 0
                                    

Je další den volna,a já se probudil jako první z pokoje. Jaehyun leží přes celou postel a Chenle je stočený do klubíčka a vklidu oddechuje. Je roztomilý. Byl vždy. Prolétlo mi hlavou a já se jen přiblbě usmál. Už blázním. Pomalu jsem slezl z postele a šel do skříně. Převlékl jsem se z pižama do tepláků a volného trička. Hodně volného trička. Jsem celý v černé a to doslova. Ještě zajít do koupelny a bude hotovo jenže jsem asi nebyl dost potichu a zbudil Jaehyuna.,,Dobré ráno Jisungu.",,I tobě hyung. Promiň,byl jsem moc nahlas.",,Dobrý. Už jsem se asi před hodinou probudil." Usmál jsem se a začal si čistit zuby.
                     🌸🌸
V kuchyni už sedí čtyři členi. Konkrétně zbytek Dreamies. Se divím že zrovna ti čtyři vztali takhle brzy. Podle mě ale museli Renjuna vzbudit Jeno a Jaemin. Známe je.,,Dobré ráno všem." Popřál jsem s úsměvem na tváři a nalil si vodu do sklenky.,,Dobré." Odpověděl mi trochu naštvaně Renjun hyung.,,Oni tě nenechají spát že?",,Ne. Vtrhli do mého ,Haechanieho a Markova pokoje a začali nás budit." Obrátil se na ty dva co se přiblble usmívají a Hyunck je propaluje pohledem.,,Jinak víte co je dneska v plánu?" Zeptal jsem se čekám na odpověď.,,Měli bychom být tady a hrát hry,být v bazénu a podobně." Odpověděl mi Haechan a já mu poděkoval jsem hlavou a sedl si k nim.
Po nějaké chvilce se přidal nově příchozí Chelne a za ním Mark.,,Proč tu je Hyuck tak brzy?" Zeptal se zmateně Mark a celou dobu koukal na hyunga.,,Zeptej se těch dvou debilů.",,Jsem tvůj hyung." Vykřikl Jeno naštvaně a Jaemin se jen začal smát.,,Jsi jen o dva měsíce starší." Odsekl Hyuck a Mark ho jen zasněně pozoruje.,,Hyung? To se ti Haechan hyung tak líbí?" Zeptal jsem se se smíchem v hlase a čekal co na to řekne.,,Co? Ne." Řekl celý rudý a šel si ještě s Lelem sednout k nám.,,Jinak btw. Dneska se budou hrát hry v bazéně takže si připravte plavky a minimálně tři ručníky.",,Já mám jen jeden." Ozval jaem se a zčervenal.,,Mám navíc tak ti půjčím." Řekl Renjun.,,Děkuji hyung." Poděkoval jsem a prázdný talíř šel odnést do kuchyně. Zbytek skupiny ještě spí takže mám dost času na to ještě něco nakreslit. Renjun hyung mi půjčí tablet a tužku na něj. Může se začít kouzlit. Vždy když kreslím cítím se uvolněný a volný. Furt mám v hlavě ten moment co se včera ráno odehrál. Jeho rty na těch mých. Jsme jak puzzle. Zapadáme do sebe a já to nechápu. Vždy jsem si myslel že jsem na holky ale asi ne. Ten pocit v jeho blízkosti se mi začíná líbit čím dál tím více a jsem z toho zmatený. Díky mému přemýšlení jsem nakreslil jeho portrét. Plavé vlasy,světlá kůže a plné rty. Zhong Chenle. Kluk kterého mám rád.
💚
Dneska mi vůbec nejde psát. Nevím čím to je ale nemám žádný nápady xd

𝗔𝗥𝗧-𝗰𝗵𝗲𝗻𝘀𝘂𝗻𝗴✨Donde viven las historias. Descúbrelo ahora