281.

1.8K 60 24
                                    


Harry:

„Ne mogu da verujem da sam izgubila sve svoje stvari u jednoj rundi pokera",govori Dzanin i sapinje se . U ruci drži cigaru a u drugoj crvenu čašu.

„Pa možeš jednostavno nešto drugo  obuci",govori joj jedna meni nepoznata brineta.

„Aha ,u redu je",odgovorila je.Treba mi momenat da  shvatim da je Džanin gola , nosimsamo tange .Ceo stan je pun dima golih riba ,kokaina i dima.Svako se ponaša kako želi i radi ono šta mu volja. I ja želim ali moram da isteram njeno lice iz mojih misli .I kada ponovo gledam u Dzanin,ona oblači dres. „Srećna",pitala je brinetu i prevrnula očima.

Dzanin se okrenula  prebrzo i saprla se o sto,pala na mene i prosula moje piće po dresu. „Prokletstvo Hari",žalila se i skinula je dres i ostala je gola...ponovo.Nije da joj nešto smeta da šeta gola u apartmanu punih ljudi. Brineta je izgledala besno i izašla u kuhinju ali pre toga je uzela flašu Tekile.

„Šta je njen problem",pitala je Dzanin Dzejmsa. „ Ne voli me sto  sam bila sa njenim dečkom, ustvari bivšim",smejala se i ocito bila ponosna na to.

„Daj mi svoju majicu",obratila se Dzanin Dzejmsu.

„Dodjavola ne.Karla dolazi sutra i obesila bi me o jaja kad bi videla tebe u mojoj majici".

„Daj mi tvoj dux",okrenula se ka meni i ja sam odmahnuo glavom.

„Ma hajde hladno je a ja nemam šta da obučem",kaze i trese svojim nepostojećim grudima kao dokaz da joj je hladno.

„Šta si imala kad si dosla?",podizem  obrvu i posmatram Markovusestru.

„Neko je sakrio moje stvari, verovatno neka ljubomorna kurva. Hajde moj brat je ovde. Daj mi samo tvoju duksericu ,imaš onako ispod majicu",zalila se.

„Siguran sam da te tvoj brat video golu mnogo puta",prevrcem ocima.

"Ha-ha. Sad mi daj majicu i podeliću nešto sa tobom. Mark ima nešto novo, i mnogo je bolje od tog sranja",kaže i pokazuje na Joint između mojih prstiju.

„Dorbo,ne nerviraj me",skinuo sam svoju duksericu, ali joj je neću dati ,onda skidam svoju crnu majicu i bacam je ka njoj . Tessa obožava kako mi stoji duks. To mi uvek kaže kad je nosim. Jebote. Umalo da usoem da više ne spominjem njeno ime.Jebote ,jebote ,jebote.

Posle par minuta vraća se Džanin. Moja majica  joj stoji kao jebena zastava. Ne popunjava je kao Tessa.

„Pozuri",vikao sam na nju ,moram da obrišem njeno ime iz mog mozga.

„Već sam smotala sam jednu",spušta drogu u moje ruke.

„Stajls. Daj mi tu prokletu votku. Moram svom novom prijatelju Bambi da napravim piće",kaže Marki ulazi u kuhinju.

„Bože tako me nervira.Secas li se onda kada smo upali u onu radnju",šapće mu Dzanin. Mota svoje noge oko mojih kukova ali to mi ništa ne znači ,da bih je odgurnuo.Umesto da je odgurnem ,ja joj se smesim zbog secanja na to kako smo bezali od policije. Njen osmeh prodire do moga praznog mozga,sve nestaje i ja se fokusiram na Tessu. Šta?Kako?

„Sta...radis",mucam.Dzanin mi je rekla da je ova trava jaka ,Ali jebote nisam mislio da cu imati ovakve halucinacije.

„Vi se poznajete?"upitao je Mark.Ona je stvarno ovde.Tessa je ovde,u ovom apartmanu.Kako je dodjavola znala gde sam.

Tessa mi prilazi. Kako je uopšte znala  kako se dolazi  ovde. Joint u mojoj ruci je tako težak kada ona spušta pogled na njega. Dzanin  mi ga uzima i Tessin pogled ide ka njoj.

„Pretpostavljam to znači da",smeje se Mark i uzima mi flašu iz ruke. Želim nešto da kažem ali šta? Već sam se oprostio od nje ...sada je ona ovde, kada sam ja pijan i nadrogiran i ne želim više da pričam. Ne želim listu toga što sam se loše uradio. Sve sam loše uradio i uvijek ću loše raditi.

After 3 (prevod)Where stories live. Discover now