270.

1.8K 55 6
                                    

Tessina pp:

"Gde li moze biti?Ne snalazim se ovde i on se ne javlja",kazem Kim.Upravo je zavrsila da psuje Kristijana preko telefona.

"Iskreno nemam pojma.Kristijan ce uskoro biti ovde.Jos je rano.Verovatno samo seta kako bi se smirio",pokusava da me smiri ali ja znam Harrija,ne bi otisao u šetnju da bi se"smirio".

"Ne znam".Pokusavam ponovo da ga dobijem ali nista.Telefon je ugasen.

"Mislis da bi otisao na svadbu?",posmatra me ona."Da napravi neki skandal?"

Zelim da joj kazem da on to ne bi uradio,ali koliko je pritiska na njemu to moze biti moguće.

"Ne verujem da to uopste predlazem ali bi mozda trebala da podjes na svadbu.Da budes sigurna da nece doci da je prekine.Ili te mozda vec trazi i svadba je prvo mesto gde ce pokusati da te nadje."

Kad pomislim na to kako Harry upada u crkvu i pravi hao,muci mi se.Ali sam egoista i nadam se da ce doci jer ne znam kako cu ga naci.Telefon mu je ugasen i sekiram se.Plasim se da on ne zeli da bude nadjen.

"Ne znam.Mozda da čekam samo ispred",kazem i Kim klima glavom,i ja gledam kako joj se izraz lica menja kad se crni auto parkira.

Auto se parkira pored Kiminog i Kristijan izlazi iz njega.Nosi odelo.

"Nesto saznale?"pita kad nam prilazi.Naginje se da bi je poljubio u obraz,verovatno iz navike ali ona se izmice.

"Zao mi je",šapuće joj.Ona svoju paznju usmerava na mene.Jako mi je zao,ona ne zasluzuje da bude prevarena.

"Tessa ce paziti da Harry ne upadne na vencanje",kaze ona."Tako da ce paziti na to da ovaj divni dan nista ne unisti",mrznja u njenom glasu se oseca,ali ostaje mirna.

"Necemo ici.Ne posle svog ovog sranja".

"Zasto ne?"

"Zbog ovoga",kaze i pokazuje prstom izmedju sebe i nje."Moji sinovi su mi vazniji od neke svadbe,pogotovo od ove.Ne ocekujem da budes sa njom u istoj prostoriji i da se jos smesis",kaze on.Kim izgleda iznenadjeno.

Posmatram ih nemo.Kristijan je prvi put Smita i Harrija oslovio kao svoje sinove i to me je dovelo do toga da izgubim ravnotezu.Toliko je odvratnih reci u mojoj glavi,koje mu zelim reci ali znam da ne bih trebala.To nam ne bi pomoglo da nadjemo Harrija.

"Ljudi ce pricati.Pogotovo Sasa",kaze Kim .

"Boli me uvo za Maksa,Sasu i ostale.Pusti ih nek pricaju.Zivimo u Seattleu ne u Hampsteadu".Pruza svoju ruku kako bi uhvatio njenu i ona dopusta."Da ispravim svoje greške mi je sad najveći prioritet".Glas mu drhti.

"Nisi trebao da pustis Harrija da izadje iz kola",kaze ona,ruka joj je jos u Kristijanovoj.

"Nisam ga mogao zaustaviti.Znas Harrija",kaze tuzno i Kim klima.

"Sta mislis gde je mogao otici.Ako se ne pojavi ovde,gde da ga trazim",kazem ja napokon.

"Pa pregledao sam par barova,za svaki slucaj".Izraz lica mu postaje nezniji kad se okrece ka meni."Nisam trebao da vas razdvajam.To je bila velika greska,sad ne znam ni gde je dodjavola...a ti si ta koja mu sada treba".

After 3 (prevod)Where stories live. Discover now