Fey

24 0 0
                                    

    Една от любимите ми испаноговорящи певици е Fey. Ако за пръв път чувате името ѝ, ще ви я представя. Fey е мексиканска певица, която добива популярност в средата на 90-те години, когато е почти на 22. Всъщност, истинското ѝ име е Мария Фернанда, а Фей е нейният артистичен псевдоним. 

Това е първото видео на Фей. Тук тя е почти на 22, но е много красива и естествена. Има излъчване на момиченце и слънчевата ѝ аура се забелязва отдалеч.

От аурата на това момиче лъхат нотки на доброта, невинност и непринуденост. Самият ѝ псевдоним създава усещане за фриволност и фееричност, защото значението на думата fey е фея. Испанците използват по-често думата hada, но fey е също дума за фея. 


Това е песента ''Diselo con flores''. Тя е от 1998-ма. По това време Фей е на 24. 


Харесвам такива песни, защото ми напомнят на времето, когато музиката нямаше нищо общо с порнографското излъчване. Сега живеем в ера на еднодневки и когато една звезда изгрее на звездния хоризонт, на следващия ден тя вече е залязла. Сега почти всяка песен представлява възхвала за секса и наркотиците, но времената се променят и трябва да ги приемаме такива, каквито са. Всъщност, времето не се променя - хората се променят. Всичко е в главите ни, но понеже ни мързи да се вгледаме в себе си, продължаваме да обвиняваме времето и липсата на пари. Непрекъснато ни се струва, че чуждата морава е по-зелена. Истината е, че за всеки влак си има пътници и не трябва да съдим никого. Чалгата също е стил музика и няма нищо срамно в това да слушаме чалга от време на време, защото е разтоварваща музика. Аз не харесвам съвременната чалга, затова и не следя новите хитове, обаче е добре да имам представа за нещата, които са на мода в момента, защото навън хората обсъждат само тях. За хубавата музика няма граници. Навремето чалгата нямаше общо с порно излъчването, просто с течение на времето ценностите ни се размиха, а това оказа влияние и на музиката, понеже комерсиалната музика има за цел да достигне лесно до хората и да спечели по-широка аудитория. 

Фей е родена на 21-ви юли 1973 г., което я прави 46-годишна. Ако не се лъжа, мисля, че все още прави песни. Тя е зодия Рак, а Рак е ''детето'' на зодиака. Родена е на 21-ви юли, следователно рожденото ѝ число е тройката.

Единицата е Фигурата на бащата, двойката е Фигурата на майката, а тройката е Детето. Това обяснява защо Фей има толкова фееричен дух. Тя е сладка, невинна, нежна и непринудена, поне в началото на кариерата си. 

Луната ѝ е в Овен, което придава на нежната ѝ и романтична природа жизнен и борбен дух. 

Astrology is a mirror to the soulWhere stories live. Discover now