Бъдете различни.

28 1 0
                                    

Когато някой хвърля камъни по вас и паднете на земята, се изправете и използвайте камъните, за да построите паметник на величието и световната промяна. Махатма Ганди е казал ''Бъди промяната, която искаш да видиш в света.''. 

Бъдете различни! Бъдете звездобройци! Бъдете мечтатели! Живейте в реалност, която е различна от тази на останалите хора, защото само странните и ексцентриците променят света. Романтиците спасяват света, а не грубияните. Когато някой ви натяква, че трябва да си свалите главите от облаците и да се промените, бъдете доволни, защото това е знак от съдбата. Съдбата ви е отредила да бъдете герой. 

Героите падат, героите стават. 

Ако животът ви е по-труден от този на посредствените хора и ако страдате повече от тях, това значи, че ви е отредена важна мисия - да промените света към по-добро, извеждайки хората няколко стъпала напред в хода на просветлението, да накарате хората да ЖИВЕЯТ, а не просто да се борят за оцеляването си.

Повечето хора я карат през просото. Те може да имат престиж и да са хванали кокала, чрез който печелят пари, но нямат душевно богатство. Старайте се да бъдете стойностни хора, а не успешни. Това няма да ви смъкне рейтинга. Ще бъдете по-търсени и по-уважавани. 

Защо хора като Ботев, Ейбрахам Линкълн, Мерилин Монро, Стив Джобс, Айнщайн и да Винчи са уважавани? - Защото не са следвали тълпата и това ги е подтикнало да въведат промени в глобален мащаб. 



Единствените хора, които не се провалят, са тези, които не вдигат летвата високо. Единствените хора, които не се провалят, са тези, които се задоволяват с това да живеят посредствен живот. Да водиш посредствен живот означава да гониш единствено парите и нищо друго. Посредствените хора се задоволяват с това да си намерят работа, за да има какво да сложат на трапезата. Посредствените хора не познават любовта и романтиката. Те са лишени от духовност и осъзнатост. Такива хора нямат цел и даже не знаят какво искат да постигнат. Те казват ''Аз искам да стана начален учител.'', но в същото време не знаят как да се държат като учители. Не знаят какво е индивидуален подход и не спомагат за духовното ни израстване. Разхождат се като трупове на мъртви хора, без сърце и душа. Получават знания с главите си, но не и със сърцата си. 

Astrology is a mirror to the soulWhere stories live. Discover now