Луната в Близнаци и Везни

51 0 0
                                    

Ако не сте съгласни с мен, няма да ви отрежа. Не искам да приемате всичко, което пиша за чиста монета и да смятате, че моята призма е най-правилна. Всеки има право на собствено мнение и не съдя никого. Обичам ви!



Луната в Близнаци

Понеже Близнаци е въздушен знак, а Въздухът е елементът на интелектуалците, чувствата на тези хора са по-скоро интелектуални, отколкото емоционални. Хората с Луна в Близнаци са склонни да рационализират чувствата си, вместо да бъдат наистина емоционални. При въздушните луни емоциите обикновено биват потиснати и разумът излиза на преден план. Това обаче в никакъв случай не значи, че ако сте с такава луна, сте студени и незаинтересовани. Напротив, Луната в Близнаци е една от най-приятните. По принцип въздушните хора са ми едни от най-приятните, защото са колоритни, остроумни и с много добро чувство за хумор.



Да имаш в семейството си човек с Луна в Близнаци е като да имаш едно недораснало в добрия смисъл на думата дете. Хората с тази луна преливат от живот и енергия. Понеже Близнаци е мутабелен (подвижен) знак и е подвластен на Меркурий, тези хора изпитват непрестанна жажда за разузнаване на нови места и хора. Мутабелните зодии обичат движението, затова ги наричат ,,подвижни'', докато фиксираните знаци обичат стабилността и не се адаптират лесно към промени.

Хората с Луна в Близнаци биха прекарали целия си живот в странстване по различни места, защото стоенето на едно място ги отегчава до неподозирани граници. Те са вечно любопитни и ако сте родител с такава луна, вероятно биха ви допаднали груповите игри. Те ще ви предоставят възможност хем да забавлявате децата си, хем да ги въведете в света на знанието.

Когато има Въздух и Меркурий, ключовите думи са знание и комуникация. За да обменяш информация с хора, са нужни познания, а познанията не идват само от книгите и често хората са източниците. Ето защо знанието и комуникациите са взаимносвързани. Въздухът иска да се развива чрез общуване с хора.


Това е основната причина, поради която Близнаците си остават дечица до края на живота. Знакът Близнаци идва преди Рак, който е ''детето на зодиака''. Това прави Близнака посредник между бебешкия и детския период. Близнакът, също като Лъва, обожава общуването с деца, така че ако сте с такава луна, би ви допаднало да работите като аниматор или детски учител. Тези професии ще ви предоставят възможност както да общувате с децата и да ги забавлявате, така и да влизате в ролята им. Децата се радват когато видят дете в тяло на възрастен, т.е. когато усетят, че възрастен човек носи тяхната невинност. Един родител с Луна в Близнаци обича да гледа анимационни филми не защото детето му ги харесва, а защото наистина му доставя удоволствие да се облегне до него и да ги гледа.

Astrology is a mirror to the soulWhere stories live. Discover now