❇️İLİŞKİLERİN TEMEL SORUNLARI

250 21 0
                                    


TRİP ATMAK : Trip yüzünden ayrılan insanlar var. Erkeklerde artık tekniği öğrendi, artık onlarda yapmaya başlıyorlar. Kadınlarda temel vazgeçilmez oyuncakları trip aslında. Kadın erkeğe "Artık beni sevmiyorsun"dediği zaman onun sebebini bulmalısın.
Bunun temelinde istediği bir şey vardır. Bir şeyi aldırmak için veya  istediği bir şeyleri duymak için trip atıyor olabilirler.

DÜRÜSTLÜK : En önemlisi olmazsa olmaz güvenmek.
Güvenmek, dürüstlük zaten yoksa ilişki yoktur.
Bu konuda genelde erkekler acemice yalan konuşur. Ama kadınlar profesyonel yalan söyler.
Kızlar küçük yaştan beri yalana alıştırılan karakterlerdir. "Mervelere gidecem" yalan söylemeyi bilir. Erkekler yalan söylemeyi başarır ama sürdüremez, saçmalar.
Kadınlar onun yalan söylediğini anlar. Erkek yalanı devam ettiremez.

- Erkek anneleri çocuklarını yetiştirirken "Canım oğlum, Benim oğlum" onu çok seven vazgeçemeyen bir annesi var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Erkek anneleri çocuklarını yetiştirirken "Canım oğlum, Benim oğlum" onu çok seven vazgeçemeyen bir annesi var. Annesinin bu vazgeçememesi bağlılığından sonra yaşama adım atarken Hayatına aldığı başka kadınların ondan vazgeçemiyeceğini düşünür. Ve kabullenemez, kabullenmek çok zor oluyor.

KONUŞMAK : Burda ortak muhabbet konuları yoktur aslında. Bunların bir kaç tane sebebi var.
1.) Ortak ilişki sürmeden sadece tipini beğendiği için, güzel olduğu için ilişkiye başlamışlar. Ama ortak hiç bir noktaları yoktur. Yani biri kuzeyde biri güneyde gibi neyi sevdiğini, neyi sevmediğini bilmiyor. Neyden hoşlandığını bilmiyor, neyi paylaşacağını bilmiyor. Bundan dolayı ilişki devam ederken bir takım ciddi problemler ortaya çıkabilir.

APTAL YERİNE KOYMAK : Zekasına hakaret etmeErkekler kadınları daha sakin sanıyorlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

APTAL YERİNE KOYMAK : Zekasına hakaret etme
Erkekler kadınları daha sakin sanıyorlar. Belki aptal görüyor ama ilişkide kadın erkekten daha zekidir. Erkeklerin zeki olduğu kısımlar elbette var ama ilişkinin en zeki canlısı kadındır. Kadın sizin bakışınızdan sizin yalan söylediğinizi anlar.

DEĞER : Aşırı değer verende var, az değer verende var.
Değeri başka bir şeye bağlayanda var mesela ( Kolye, Yüzük, Çiçek ) gibi.
"Değer sadece matematikte işe yarar,"
İlişki hangi temel üzerine kuruldu ?
Cinsel içgüdüler mi ? Yoksa gerçekten sevgi üzerine mi ?
İlk üç ay tanışma süresidir. Tartışmalar veya kavgalar bu sürede olur.

KİŞİSEL GELİŞİM Where stories live. Discover now