• Bölüm 31 •

1.2K 76 80
                                    

"Hass*ktir.."

Deniz'in fısıldaması ile ayağa kalkacağım sırada başımdan sertçe yere bastırılmamla duraksadım.

"O kadar kolay değil,Herman"

Bu hareketi sevmediğim gibi kararları kendisinin vericeğini sanan bu şeref yoksununu da sevmiyordum.

"S*kik elini çek üzerimden yoksa o eli sana yediririm,Ferit"

Elini çekmemesi ile daha fazla sinirlendim ve başımı yukarı bakar pozisyonda kaldırdım. O sırada elinin ağzıma değmesi ile sertçe ısırdım elini. Karşılık olarak karnıma yediğim tekme ile geriye sendelendim,öksürerek hızla ayağa kalktım. Adamın üzerime doğru geldiğini anlayan Deniz,adamı yakasından tutarak kendine doğru çevirdi ve çenesine yumruk attı.

Ferit'in 2 adamla gelmesi bu işin içinde bir terslik olduğunu farkettirmişti bana. 2 adamdan cüsseli olanın bana doğru ilerlemesi ile düşüncelerimden sıyrılarak silahımı çıkarttım ve hızla ayağına ateş ettim.

Dizlerinin üzerine düşmesi ile ona odaklandığım sırada diğer adamından elmacık kemiğime yumruk yedim ve dengemi kaybederek silahımı uçurumdan aşağıya düşürdüm.

Dizlerinin üzerine düşmesi ile ona odaklandığım sırada diğer adamından elmacık kemiğime yumruk yedim ve dengemi kaybederek silahımı uçurumdan aşağıya düşürdüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sessizce bir küfür savurarak bana yumruk atan adama doğru sinirle yaklaşıp saçlarından kavradım ve sertçe zemine çekerek başını yere vurdum. O,başını yerden kaldıramadan ayağa kalkarak; ayağımla başına baskı uygulamaya başladım. O sırada ayağına sıktığım adamın bana doğru geldiğini farkederek cebimdeki çakıyı çıkarıp gözüne sapladım.

Çakıyı gözünün içinde sağa sola döndürerek kendime doğru çektim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çakıyı gözünün içinde sağa sola döndürerek kendime doğru çektim. Çakının ucuna dolanan göz yuvasını beklemeden ağzına sokuşturdum ve sertçe çakıyı ittirdim. İttirdiğim gibi burnuna yumruk attım. Yere düşmesi ile ayağımla bastırdığım adama dönerek ayağımı oradan çektim ve erkekliğine doğru indirdim.

Ayakkabımın topuğunu sertçe bastırarak acı ile inlemesine şahit oluyordum. O sırada göz ucu ile Deniz'e baktım. Ferit'in ellerini bağlamış arabaya sokmaya çalışıyordu. Hızla adama doğru eğilip belindeki silahı aldım ve erkekliğine ateş ettim.
Ceketimin cebindeki amonyakı çıkartarak ateş ettiğim yerin üzerine yavaşça dökmeye başladım.

Sadist Kız | Tamamlandı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin