• Bölüm 21 •

2K 134 79
                                    

"DURU! KOŞ! ARKANA BAKMADAN KOŞ! SENİ BULUCAM SÖZ VERİYORUM!"

İşte o an koşmaya başladım,arkama bakmadan. Ama geri döndüğüm zaman,yoluma çıkan her bir insana tatmadığı duyguları tattırmaya yemin etmiştim..

×××

Neredeyse 2 gündür sığındığım yerde,gelmeyecek birisi için beklemekten sıkılmıştım. 2 gündür birisine zarar veremeden sindiğim yerde sinirlerim ve arzularım birbirine karışmıştı kanımda. Acı vermeye acıkmıştım ve birilerinin canını yakmalıydım artık.

Depomun basılmasının bana verdiği sinirle birlikte acıya susamam beni güçlendirmişti. Depoma ilerliyordum. Onca adamın beni öldürebilme ihtimaline rağmen ilerliyordum. Çünkü meleğim bana böyle öğretmişti,imkansız diye bir şey yoktur demişti.

Tüm yol boyu yapabileceklerimi düşünerek depoma ulaştım. Belimden silahlarımı çıkartarak deponun içine adımladım. Depoya adımımı bastığım anda 15 adamın silahları bana doğru tetiği çekildi ve ateş etmek için emir beklemeye başladılar. Bu kadar adamı içeri sokan kişiyi merak ediyordum,bu cesaretin nerden geldiğini sormak istiyordum.

"Silahlarınızı indirin beyler,böyle güzel bir hanımefendiye nasıl böyle davranırsınız?!"

Duyduğum kibar cümle ile birlikte şaşırarak sesin sahibine döndüm. Karşımda profesyonel bir seri katil ve arkası sıkı bir mafya babası vardı. Ama tehlikeli olabilmek için adam öldürmenize ya da arkanızın sıkı olmasına gerek yoktu,sadece aklınız iyi çalışmalıydı.

Karşımdaki adam yani Ferih,o kadar aptalca bir plan yapmıştı ki..Hangi aptal avını avlamak için avın yuvasını seçerdi ? Depomu ezbere biliyordum ve şuna emindimki birkaç dakika içinde tüm bu 15 adamı diz çöktürebilirdim.

Ferih'e doğru yavaşça adımlayarak elimle yakalarını kavradım ve düzeltir gibi yaparak gözlerinin içine baktım.

"Yıllar seni hiç değiştirmemiş Ferih,eskisi gibi hâlâ çok yakışıklısın.."

Ferih'in söylediğim cümleyle birlikte keyif aldığını söylemeliydim.
Ama size söylediğim gibi,tehlikeli olmak pahalı silahlarla olmaz,akılla olur ve bu adam tam bir gerizekalıydı.

Elim yakalarındayken sağ bacağımı kaldırarak karnına vurdum ve hızla Ferih'in sırtını göğsüme yapıştırdım,aynı hızda sol elimdeki silahı alnına dayarken sağ elim Ferih'in gırtlağının üzerindeydi,aptal adam..

"Herhangi biriniz ateş edecek olursanız patronunuzun beynini önünüze atar hepinize yedirtirim. ATIN LAN SİLAHLARINIZI YERE!"

Adamlar beni dinlemeden Ferih'in emrini bekliyordu.

"Ne duruyorsunuz lan?! Atsanıza!"

Adamlar silahlarını bir bir yere attıkları anda keyif alarak gülümsedim. Ferih'i kabaca geriye doğru ittirerek sandalyeye oturttum daha sonra arkama dönerek adamlara doğru seslendim.

"Aranızdan iki kişi buraya gelip bu s*kik patronunu bağlayacak. Hangileriniz gönüllü?"

Ferih'in gözlerinin içine baktığım anda gördüğüm tek bir duygu barındırıyordu içinde,korku. Seri katil dememe bakmayın,şu yaşına kadar asla bir adam bile öldürmedi, hepsini adamlarına yaptırarak bu ünvanı aldı. Bir adam öldüremeyecek kadar merhametli bu insanın önünde,15 adamının kellesini alacaktım.

2 adam yanıma doğru gelerek ipleri elimden aldılar ve patronlarını bağlamaya başladılar. Bağlama faslı bittikten sonra depomu kalabalıklaştıran bu gruba baktım.

"Hepiniz yan yana yere diz çökün şimdi"

Herhangi bir hareketlenme olmadığını gördüğümde sinirlenerek silahımın tetiğini çektim ve hepsinin üzerinde gezdirerek bağırdım.

Sadist Kız | Tamamlandı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin