• Bölüm 11 •

4.4K 271 164
                                    

Depoda bilmem kaçıncı turumu atıyordum fakat inanın ki hiç iyi değildim. Vücudum sinirden titriyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyordum. Her şeyimden öte annemi vuran adam ortalıkta elini kolunu sallayarak geziyordu ve bense bir şey yapamadan olduğum yerdeydim.

"Duru,yeter! Dur artık!"

Kayra'nın bağırması ile düşüncelerime ara verdim. Fakat bu birkaç saniye sürmüştü. Saniyeler içinde Kayra'nın yakaları avuç içlerimdeydi.

"O adama beni götüreceksin Kayra,yoksa seni de vururum"

Kayra şaşkınlıkla bana baktı. Doğruyu söylüyordum. Beni o adama götürmezse kendi mezarını kazardı,bunu yapacağıma da emin olabilirdi. Annem için her şeyi yapabilirdim.

"SANA DİYORUM KAYRA! BENİ O ŞEREFSİZE GÖTÜR!"

"Duru,sakin ol. Götüreceğim fakat bilmen gereken bir şey daha var. Götürüceğim kişiyi tanımıyor olabilirsin ama senin kanından birisi bunu unutma"

"Sen ne saçmalıyorsun Kayra?!"

"Anneni vurdurtan kişi kardeşin,Duru"

Odaklanmakta zorluk çektiğimi farkettim. Ortada bir kardeşim olduğuna mı yoksa,kardeşim olan insanın annemi vurdurtmasına mı sinirlenmeliydim?

"Mert,Deniz! Arabayı hazırlayın,yola çıkıyoruz"

"Duru,emin mis-"

"ANNEMİ VURDURTAN ŞEREFSİZ BENİM KANIMDAN KAYRA! NEFES ALMASI BİLE CANIMA BATARKEN BANA EMİN OLUP OLMADIĞIMI SORMAYI KES!"

Kayra'yı önümden ittirerek deponun dışına ilerledim. Çok iyi bildiğim bir şey vardı ki,kardeşim de olsa yaptığı haltı çok iyi ödeyecekti. Kardeşim olduğu için lanetler edecek ve benden ölmeyi dileyecekti. Meleğimi vurdurttuğu için ona bu hayatı dar edecektim.

..

Birkaç saattir arabada olmamızın avantajıyla kardeşim,namı değer 'Aras Herman' denilen herifin dosyalarını inceliyordum. Uyuşturucu tacirciliğiyle uğraşan zavallı kardeşimin biricik dostunun Rio olduğunu öğrendiğimden beri çok iyi hissediyordum. Onu dostundan alıkoymuştum,şimdi ise hayatından alıkoyacaktım.

23 yaşında ve 4 defa hapisten kaçmış. Kadınlara tecavüzden arandığı yazısını görünce yüzümü ekşittim. İzin almadan dokunduğu her bir beden için parmaklarını teker teker kıracaktım. Yanımda aletlerimi değil,çekiç,oyutucu,tırnak koparan alet getirmiştim. Birkaç kimyasal sıvı ile geri kalanını tamamlayacak ve ellerim hasat olana kadar o boktan yüzünü yumruklayacaktım.

Araba durduğunda geldiğimizi anlayarak arabadan indim,adımlarım önünde durduğumuz depoya doğru ilerlerken nabzımın değiştiğini hisseder gibiydim. Kapıya bir tekme savurduğumda bana doğru dönen adamın gülen yüzü solmuş ve şaşkınlığa bürünmüştü.

"D-Duru?"

"Evet Duru,biricik kardeşin. Ne de özlemişsindir şimdi"

Bana doğru yaklaşan kolunu sağ elimle kavrayıp ters çevirdim. Sırtı göğsüme yaslı hale geldiğinde kulağına fısıldadım.

"Sana tattıracağım o acıdan alacağım zevki tahmin bile edemezsin"

Mert elinde halatla birlikte gelerek Aras'ın bileklerini bağladı ve sandalyeye oturtarak ayak bileklerini de bağladı. Aras'ın karşısına sandalye çektim ve oturarak sol elini elime aldım. Tırnaklarını incelediğim sırada cebimden çakmağımı çıkarttım.

"Annemin canına kıymak ha?"

Çakmağı yakarak ateşi tırnaklarında gezdirmeye başladım. Ateşi gezdirdikçe siyaha bürünen tırnaklarına,en çok da acı dolu bağırışlarına gülümsedim.

Sadist Kız | Tamamlandı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin