• Bölüm 22 •

1.7K 121 99
                                    

Bölüm içerisinde uygunsuz fotoğraf vardır. Hassas okuyucularım varsa,bölümden ayrılabilirler. İyi okumalar

Ateş..

"Merhaba sevgilim"

Bu adamı yaşatmayı beceren doktoru bulup beynini deşmeyi bir köşeye yazarak yavaşça arkama döndüm,senelerce beni aldatan,ruhumu ve içimde kalan her bir ukteyi çalıp sevdiği kadına adayan bu adama döndüm.

"Ne işin var burda,Ateş ?"

Gülerek kollarını iki yana açtı.

"Hamile karımı öldürdün bebeğim! Sana olan büyük aşkımı itiraf etmek için geldim"

Güldüm ve Ateş'e yaklaştım.

"İstersen onun yanına gidebilirsin,hemde şimdi!"

Cebimden silahımı çıkartacağım anda omzuma yediğim kurşun,anlık refleksle yere düşmemi sağlamıştı.

"Benimle uğraşmayacaktın Herman,birazdan kendi aletlerinde işkence görüceksin ve seni zevkle izliyor olacağım. Tıpkı karımı öldürürken onu izlediğin gibi"

Sağ kolumla sol omzumu sıkıca tutarken Ateş'e yönelttim bakışlarımı. Bana o aptal karısını korumak için mi gelmişti ? Beni aldattıktan sonra bir kere bile beni aramaya gelmeyen,beni sormayan adam,karşıma geçerek 5 para etmez karısını mı koruyordu bana?

"Acın dinmemiş bakıyorum ama inan bana o gün eğlendiğim kadar hiç eğlenemedim"

Kahkaha attığım sırada aynı omzuma tekrar ateş etmesiyle inledim. Yapabilirsin Duru. Dik durabilirsin,karşı gelebilirsin.
Kolumu tutarak ayağa kalkmaya yeltendiğim sırada hızla yanıma adımlayarak saçlarımdan kavradı ve beni duvara doğru sürüklemeye başladı.

Saçımı daha sıkı kavrayarak başımı aniden duvara vurması ile inledim.

"Leşini bile gömdürtmeyeceğim,o annen olacak orospuyu da topraktan çıkarttırıp köpeklerime yedireceğim!"

Annem..Hiç bir kimse anneme ne bir hakaret edebilir ne de onun hakkında pis hayallere sahip olabilir. Bunu söylememeliydin Ateş,çok büyük bir yanlış yaptın.

Başımı tutan elini tutarak tırnaklarımı geçirdim ve elini başımdan uzaklaştırdım. Ağzıma dolan kanı yere tükürerek Ateş'in kolunu ters çevirdim ve başımı vurduğu duvara yasladım.

"Annemle ilgili herhangi bir şeyi o sikik zihninden bir kere daha geçirecek olursan Ateş,senin leşini ben yerim. Canlı canlı"

Ateş'in nefesinin düzensizleştiğini farkettiğimde keyif almaya başlamıştım,korkuyordu. Az önce beni alt etmeyi planlayan adam karşımda tir tir titriyordu ve titremeliydide..

"Bu cesareti omuzlarına yüklediğin için pişman olacaksın Ateş"

Ateş'i yakalarından kavrayarak sandalyeye doğru sürükledim ve kabaca onu oturttum. Omzumun kan kaybetmesi işimi zorlaştırıyordu fakat hayır durmamalıydım. Deponun kapısının bir anda açılmasıyla bakışlarımı oraya yönelttim. Deniz'in içeri adımlaması ve Ateş'i görmesi,sinirlenerek bağırmasına sebep olmuştu.

"BU SİKTİĞİMİN HERİFİNİN BURADA NE İŞİ VAR?! EĞER DURU'YA DOKUNDUYSAN O PİS DERİNİ YÜZER SANA SOKARIM HEPSİNİ"

Deniz'in korumacı tavrına göz devirerek sandalyeye asılı olan halatı aldım,Ateş'in belinden geçirdim ve sandalyeye sıkıca bağladım. Deniz yanıma gelerek yüzümü elleri arasına aldı fakat omzumdaki kurşun yarasını gördüğünde göz bebekleri irileşti. Ateş'e atak yapacağı sırada elimi göğsüne koyarak durmasını sağladım.

Sadist Kız | Tamamlandı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin