• Bölüm 18 •

2.4K 150 82
                                    

"DOKTOR ÇAĞIRIN!"

"Hastanın nesi var ?"

"BIÇAKLANDI,LÜTFEN ÖLMESİNE İZİN VERMEYİN"

..

Deniz'in Anlatımından (Duru bıçaklanmadan önce) ;

"Madem aşka olan inancımı neden kaybettiğimi biliyorsun,o zaman bu kadar çabanın boş ve sessiz bir yola çıkıcağını da bilmeliydin"

Duru sözlerini sarfederek benden uzaklaşırken bilmiyordu neden çaba sarfettiğimi. Bilmiyordu imkânsızı istediğimi,bilmiyordu bu yol uğruna her şeyimi feda edebileceğimi. Ona karşı en büyük feda ettiklerimden birisi,kalbimdi. Sürekli kırdığı,sürekli yangınlar yakıp gittiği yerdi. Ama umrumda değildi. Hiçbir şey bir gün beni sevebileceği gerçeğini değiştirmiyordu..

Hızlıca uzaklaşarak arabasına bindi,ve yoldaki tozları etrafa saçarak gitti. Saç diplerimin acısını umursamadan ayağa kalkmaya çalıştım. Kalkmamla birlikte telefonumun zil sesi boş arazide yankı yapmaya başladı.

"Ne var lan?!"

"Senin yerinde olsam sözlerimi dikkatli kullanırım Deniz,heleki biricik kız kardeşinle sohbet ediyorken. Merhaba de,tatlım"

"ABİ!ABİ İNANMA BU KÖTÜ ADAMIN SÖZLERİNE! BANA HİÇBİR ŞEY YAPA-"(telefon elinden alınır)

"ADİ ŞEREFSİZ! NERDESİN LAN?! EĞER KARDEŞİMİN TEK BİR KILINA BİLE DOKUNURSAN DÜNYAYI SANA DARACIK EDERİM DUYDUN MU LAN BENİ?!"

"(kahkaha atar) Eminim ki edersin Deniz. Ama istersen boş vaatlerinden önce yapabileceğin şeylerden bahsedelim"

"NE İSTİYORSUN LAN PİÇ?!"

"Duru'yu yaralayacaksın. Eğer onu yaralı bir şekilde hastanede görmezsem,o hastanede kardeşinin canıyla cebelleşmesini izlersin"

Sevdiğim kadına zarar vermek.. Benden tek bir şey değil fazla şey istiyordu. Onun canını yakmamı,güvenini kırmamı,onu üzmemi istiyordu. Diğer köşede ise 10 yaşındaki küçük kız kardeşim. Yapabildiğim tek şey ise susup denileni yapmaktı.

"Kardeşime sakın dokunayım deme"

"Aferim Deniz,yola geliyorsun"

"KES LAN SESİNİ! BU İŞ BİTİNCE TÜM ORGANLARINI SANA BİR BİR YEDİRECEĞİM!'

Sinirle telefonu kapatarak yola koyuldum.
Duru'nun öldürmemi söylediği adamın kaçmasına izin vererek buraya gelmiştim ve emindim ki şu anda Duru çoktan o adamın yanındır. Arabaya binerek kaçmasına izin verdiğim adamın deposuna doğru yola koyulmaya başladım.
Narin bedenine nasıl zarar verecektim,nasıl ona karşı duygusuz bir pisliğe dönüşecektim..

..

Deniz'in Anlatımından (Şuan) ;

Aptal bir yapay camdan izliyordum meleğimin solmuş yüzünü. Onu ilk defa güçsüz görüyordum,benim yüzümden. Duru'nun odasına girecek olan hemşireyi gördüğümde düşüncelerimden sıyrılarak,hızla yanına ilerledim.

"O iyi mi ?"

"Siz hastanın nesi oluyorsunuz?"

"Ben,ben onun sevg-,arkadaşıyım"

"Hastamız gayet iyi. Bıçak çok derinden girmediği için ameliyat kolay ve başarılı geçti."

"Ona benim geldiğimi söylemeyin"

Sadist Kız | Tamamlandı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin