26: "i trust you, my love" (dirty)

1.7K 48 0
                                    

Felix hade somnat bakom mig med sina armar hårt omslutna kring min kropp.
Men jag kunde inte sova. För ur mina tankar kunde inte Oscar försvinna. Bilder susade igenom huvudet. Slag som träffade honom, dova skrik som försökte lämna hans mun, hans kropp som försökte skydda sig. Han var försvarslös. Allt kändes som att det var mitt fel. Men det var ju inte jag som hade våldtagit mig själv. Det var det inte. Men hade jag hållit mig nära felix hade det här kanske aldrig hänt.

Vi var 17 år gamla tonåringar. Klart som fan sex var viktigt, jag förstod att felix var nog yttligare lite mer besviken på det. Så kåt som han var i vanliga fall, och nu liksom.

*

-Bokning service vad kan vi stå till tjänst med?
-Eeeehhhhh bord för två typ.
-ja absolut, vilken tid vill ni komma?
-klockan sju
-namn?
-sandman
-Ehm okej då välkomnar jag er klockan sju

OMG jag höll på att dö av skratt, tänk när vi kommer till restaurangen och så säger jag "sandman", asså felix reaktion. Herregud vad sysslade jag med?
Jag la ner telefonen mot köksbänken. Klockan var bara fyra så det var tre timmar kvar. Försiktigt tassade jag in till vardagsrummet där felix låg och sov.
Såklart hade han en Snapback på huvudet men den låg halvt av så jag plockade av den från hans huvud och satte den på mitt eget.
"Ey bruden min keps" sa han helt plötsligt med världens hesaste och sexigaste morgon röst. Jag flinade lite innan gick in mot köket igen.
"Men kom tillbaka då kvinna"
"Det kan du glömma tönt" med dom orden sagda kom felix upp rusande och lyfte upp mig i luften.
"Nej felix släpp ner mig"
"Aldrig. Eller inte förens jag får en kyss" jag kunde inte sluta skratta för han höll kring mina höfter och kittlades som aldrig förr.
"Men det går ju inte om du AHHH inte slutar kittla mig"

Med lite argumentationer sluta hann tillslut.
"Okej pajas. Klä upp dig, ikväll ska vi gå ut. Du och jag."
"For real?" Jag nickade glatt och gjorde några glädje skutt.
"Åh vad nice. Men jag fixar mig på en gång då"
"Ja gö-" mer hann jag inte innan felix hade skyndat sig upp till sitt rum.

*

"FELIX VI SKA GÅÅÅ" jag kunde fortfarande inte vad han gjort i 2 1/2 timme. duschen hade slagits av och på ett antal gånger. det hade smällt i väggar och gud vet vad han gjorde?? när jag hade sprungit upp till övervåningen för att kolla vad han sysslade med hade jag bara fått se ett ansikte med ett busigt flin och otroligt rufsigt hår. jag kunde inte förstå..
"så jag är klar babe" sa hon och tittade glatt ner på mig där jag stod trött och suckade nere i hallen.
"men felle, dafuq har du gjort där uppe?" han skakade bara på huvudet.
"men säg felix" sa jag och blängde lite smått på honom.
"du tror bror"
"vafan? vadå du tror bror? du ska säga"
"kan du fet glömma."
"men lägg av"
"jag säger att en grejen kan jag INTE säga. sen är det så att min flickvän tillfredställer mig ju inte så jag får göra det själv. förstår du?" jag brast ut i asgarv. för utan Felix medvetande stod han där och var en som en tomat i ansiktet. han hade endå det där gulliga Felix leendet. men hans läppar var hårt ihop pressade och han stod nervöst med händerna framför skrevet. jag tittade upp mot den stora London klockan som satt ovanför öppningen till köket. det var dags att gå. jag tog tag i hans hand och med flit slog jag till honom lite löst på skrevet.
"Ahh" stönade han lågt.

När taxin tillslut stannat några meter intill restaurangen klev vi av.
Inuti restaurangen var det sjukt mysigt. Det var små bord med stolar kring och det stod även små tända ljus på varje bord. Dom var fint uppdukade med vita små servetter formade som någon slags fjäder.
"Namn?"
"Ehm sandman!" Sa jag lite halv förvirrat.
"Då så välkomna herr & fru sandman" jag kunde inte låta bli att fnissa, "herr & fru sandman" tänk om det var så..
Doften av resturang och massa god mat sögs in i näsborrarna, helt underbart.
Felix drog ut den röda filt klädda stolen åt mig och satte sig sedan mitt i mot. En kypare med vit skjorta och svart förkläde kom gående mot oss i ett raskt tempo med två stycken menyer i händerna. Vi bläddrade igenom menyerna lite snabbt och beställde sedan var mat.
Medan vi satt där och väntade på våran mat la felix sin hand över min. Han tittade djupt in i mina ögon och log mot mig med sitt fina leende.
"Du är så vacker" sa han log ännu större mot mig.
"Du är det finaste jag har älskling" sa jag och log tillbaka. Hans ögon glittrade när jag sa så, han var så fin min fina felix.

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now