17: "en sista gång" (halv dirty)

1.7K 59 4
                                    

taxi resan hem blev ganska tyst, Felix kysste mig ett antal gånger men mer en så var det inte. han hade fått bånge och ville att jag skulle hålla på med han, men jag kunde inte.
*
jag ställde ner min handväska i hallen och hängde upp jackan på en galge.
"så älskling har du haft det bra i Göteborg?"
"ja det har jag" men mer än så sa han inte, jag hade förväntat mig någon story, men det enda Felix tänkte på var sex. jag ställde mig vid köks ön och tog en tugga av ett äpple. strax därefter kom Felix fram och kysste mig, hans tunga sökte tillträde till min mun. försiktigt och tveksamt öppnade jag upp munnen och hans tunga nuddade min. samtidigt tog han ett stadigt grepp med vänstra handen kring mitt ena bröst. han masserade mjukt medan han hade full koncentration på hånglandet. efter en stund stannade han upp och drog upp mig för trapporna.

han la sig över mig i sängen. långsamt drog han av sig tröjan och hans magrutor skymtade där under, usch jag tände ju på det. Han knäppte upp mina byxor. Sen försökte han att dra av mig dom. motvilligt gjorde jag det också. När han märkte att jag inte tänkte ta av hans byxor så gjorde han de själv. Löst drog han med fingrarna längs troskanten innan han lyckades pilla in ett finger innanför mina trosor. Jag stönade okontrollerat till. Sedan var alla underkläder av. Han smekte mig längs låret för att förbereda mig på att han skulle trycka sig in. Han lutad sin vikt mot hans arm som höll upp största delen av honom från mig. Jag kände nu toppen av hans kuk mot mitt underliv, mitt hjärta bankade bara fortare och fortare. Millisekunder var kvar. Jag kände hur han placerat den precis vid min öppning.
"Nej felix snälla" Hann jag skrika till innan han tryckt sig in.
"Jag menar jag kan inte, jag är inte redo än" förvånat tittade han på mig.
"Vadå är du seriös nu? Andra gången du viker av ett ligg!?! Vad är det med dig? I flera veckor har vi legat varje dag och vad nu?" Tro inte att han blev glad. Han reste sig upp och drog på sig sina kläder med bestämda tag. Jag satt där naken i hans säng och kved efter en förlåtelse.

"Snälla förlåt felix. Jag är bara rädd för smärtan" snyftade jag. Han sa inget utan muttrade bara när han tillslut tog på sig tröjan. Nu lämnade han rummet och även lämnade mig.
"Felix gå inte, du kan inte bara lämna mig här" snyftade jag.
"Det är inte så jävla svårt ser du väll? Och jag vill aldrig mer se dig igen bara så du vet!" Sa han ilsket och sprang ner för trappan. Jag röck åt mig mina trosor och felix smutsiga tröja och sprang efter honom.

"Snälla stanna" men det var försent, han hade redan gått. Gråtande sjönk jag ner på det mörka kalla hall golvet. Jag drog in doften av felix tröja och kröp ihop till en boll på golvet.

"Varför lämnade du mig felix? Kom tillbaka!" Skrek jag i min ensamhet. Han kunde inte höra mig. Kanske aldrig mer. Vad ska jag göra nu? Vad gör man när personen som krossade ditt hjärta är den enda som kan fixa det? Jag kände mig så hjälplös.
"Förlåt felix" skrek och grät jag. Jag skrek efter honom. Jag hade ju så jävla lätt att falla för killar. Jag föll hårt också. Kan han inte komma tillbaka?
"F-F-felix jag vill inte att du lämnar mig"
Jag orkade inte att bli lämnad igen, jag som var så kaxig mot honom fall som en pannkaka för honom. Han lämnade mig precis som Saga & Erik dom som betydde allt för mig.

•flash back•
"Hej steph"
"Hej Saga" sa jag och mötte hennes varma leende.
"Jag och Erik tänkte dra på bio, ska du med?" Sa hon med en fortfarande lika glad ton. I samma ögonblick kom Erik springande fram till oss.
"Hej snyggingar" sa han och gav oss en liten Peddo blick.
"Hej din pajas" sa vi i mun på varandra.
"Kunde du följa med steph?" Sa han och vände blicken mot mig.
"Nääe Kan inte" sa jag och suckade lätt.
"Men Åhh vad tråkigt, men vi får väll hitta på något senare. Puss älskar dig"
"Puss älskar er" sa jag och gav dom en varsin puss på kinden och en lång varm kram. Sedan såg jag dom vandra iväg över vägen en sista gång. Hörde deras röster en sista gång. Kramade dom en sista gång. Mitt framför mina ögon såg jag mina bästavänner bli överkörda av en lastbil. Ett sista hejdå. En sista gång."

En sista gång.
___
Asså kan inte låta bli men jag har typ gråtit mig igenom hela det här kapitlet, asså känslan att bli lämnad dödar😅🔫
1K SNART FATTA😱😱
Så nästa kapitel blir special eller längre iallafall (det blev längre för att det var redan färdig skrivet) Om jag får 1K
Men Kom igen läs, rösta, kommentera om ni vill ha mer. Puss alla gurkor😘

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now