3: "I now you're dreaming about me"

2.5K 77 8
                                    

Klockorna ringde och jag försökte snabbt leta upp felix. Jag kunde knappt tro mina öron när jag tänkte det i huvudet för det var egentligen bara vidrigt. Jag tittade runt blandfolkmassan och tillslut såg jag skymten av en figur i keps som tittade mot mitt håll. Jag tittade honom i ögon, pekade på honom och visade att han skulle komma. Lydig som en hund drog han sig igenom folkmassan.

"Vad vill du snygging?" Jag svarade inte på hans fråga jag bara tog tag i honom och drog in honom på toan, för nu skulle jag spela hans spel.

Jag tryckte upp honom mot väggen och hånglade upp honom. Allt blev mer och mer intensivt, han tog av sig tröjan och Jag smekte över hans magrutor och han gav ifrån sig ett stön. Jag märkte att felix var helt upphetsade och han lyfte upp mig mot väggen och just då kände jag hur den kalla kaklade vägen nuddade min rygg. Det började helt klart att växa i felix byxor och hittills allt som det skulle men nu var det dags att få ett slut på hångelfesten. Jag slutade sedan upp och tittade på honom. "Lilla älskade felix du trodde väll aldrig att du skulle få till det på skolans toalett?" Nu stod han där med en besvikelse i ögonen och tittade förvånat på mig.

"Är du helt jävla seriös nu Steph?" Jag tittade på honom och skrattade till men jag bara vände mig om gick.

*

Jag bläddrade i boken "vad skulle hända om vi inte hade cetrifugal kraften eller centripetal kraften?" Jag orkade inte alla dessa läxor och plötsligt plingade det till i min, telefon sms från 070 *** ****

'Tjena snygging ska du komma förbi eller?'

'Och du är?' Jag tittade nyfiket på skärmen och väntade på ett svar. Det dröjde inte länge innan det plingade till igen.

'Felix du minns väll mig? Ditt lilla ragg på toan. Jag tänkte att vi kanske kunde avsluta det vi på började i skolan?' Jag försökte tänka taktiskt och lägga ett smart drag och nu visste jag exakt vad jag skulle göra..

_____

Nu börjar det bli fart på det hela.

Jag har faktiskt fått väldigt mycket inspiration till denna lilla novell och även fått lite tips på kik! Så kommentera om ni har några tips.

Ps. Det får vara hur dirty som helst😏.

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now