20: "just nightmares"

1.7K 61 5
                                    

Svetten rann, händerna skakade, tårarna rann. Jag kastade mig upp ur sängen, huvudet värkte var var jag? med blicken sökte jag efter platsen jag befann mig på, jag var hos felix.

Jag var inte på någon skolgård, jag satte inte med mjukisbyxor och grät, oscar var inte där, Felix hatade mig inte. Jag var i felix säng med felix. Min felix.
Men var allt bara en dröm? Eller är det här en dröm? Men det var ju så äkta, jag kunde ju känna varenda känsla ut i fingertopparna. Nej det kan inte ha vart en dröm, det här måste vara en dröm. Jag kan inte ha drömt?!! Men jag hade en smärta mellan benen, Felix låg ju med mig, men det var ju en vecka sen? Eller var det igår? Var det bara en plågande dröm som ville ta ifrån mig min felix? Ta ifrån mig lyckan?

Jag drog med handen över mina ben där jag kunde känna en skrovlig fläck på vänstra knäet, antagligen ett skrapsår. Jag lossade felix armar som låg och höll om min midja. Jag sträckte mig efter den vita lilla svamp liknande lampan som stod på felix nattduksbord. Men i mörkret var det inte lätt att hitta den på en gång. Det första min hand kom i kontakt med var en... Kondom. Använd var den också..
"Men vad vidrig du är felix" sa jag och puffade till felix på axeln. Han muttrade något som var heeeeelt omöjligt för en levande varelse att förstå. Sen tryckte jag igång lampan.
"Steph?" Mumlade felix.
"Ja vad är det din lilla gris?" Sa jag och försökte hålla mig för skratt. Men när jag tittade mot felix ögon så jag att hans ögon var rödgråtna.
"STEPH DU LEVER" denna gången skrek han och tog tag runt min midja och drog in mig i hans varma famn. Värmen från hans bara bröst gav mig en svag rysning.
"Jag trodde aldrig du skulle vakna" sa han och kramade mig hårdare.

Men vänta vänta vänta stoppa bandet. Allt var en fucking dröm, felix hade aldrig lämnat mig för att jag inte låg med honom. Allt var en dröm.
"Var det bara en dröm?" Sa jag lite förvirrat.
"En dröm? Vad pratar du om gumman?" Jag tror felix var lika förvirrad som jag var.

"Men du lämnade mig, jag menar du var hos någon orm i Göteborg och sen så.." Felix avbröt mig och trots han var väldigt nyvaken och klockan var 4 på morgonen så började han as garva.
"En orm? Var jag hos en orm?" Felix bara fortsatte skratta.
"Jag tror han hette orm eller ormar typ.."
"Nej steph, han heter Omar. O M A R" bokstaverade felix.

"Jaja samma sak. Men du var hos O M A R och sen så kom du hem och då så ville du ligga, men jag ville inte ligga med dig för att jag var rädd att det skulle göra ont, och då lämnade du mig-" jag avbröt när en tår lämnade mina kind som jag sedan torkade.
"-jag skrek på dig i skolan och jag skämde ut mig för hela skolan, jag grät jätte mycket, sen så hade du gråtit över mig" jag borrade ner ansiktet mot felix bröst. Han märkte oron som var inom mig, han märkte att jag var rädd.
"Steph lugn älskling, jag lämnar dig inte för att du inte vill ligga, jag lovar" jag vände mig om mot felix och placerade små kyssar på hans hals och på hans mjuka läppar. Jag la mig i sked med honom, bara lät honom hålla om mig.
*
"Du Steph?"
"Ja?"
"Du är faktiskt jävligt vacker." Hans ord hettade upp mina kinder som jag försökte dölja när jag pressade mitt ansikte mot felix bara överkropp. Jag lät mina generade kinder återfå sina naturliga färg innan jag pressade mina läppar mot hans.
"Du med felix" tänk att jag fick kalla mig för felix flickvän, killen som förstod mig var min Pojkvän. Jag la mig med huvudet mot felix bröst och bara njöt av stunden jag var lycklig. Stunden med felix. Men den stunden gav mig en klump i magen, den gav mig déjà vu, dom orden hade jag hört av felix, känslan hade jag känt, det är omöjligt, den får inte vart en prekognitiv dröm, det får inte.
_________
Saras ordlista:
- déjà vu = franska för redan sett. Alltså man upplever att man vart på platsen förut eller vart i samma suitation.
- prekognetiv dröm = man drömmer något som sedan händer i vaket tillstånd.
Rösta & kommentera människor för ett kapitel imorgon, annars blir det varannan eller var tredje dag🙌😘

I'm not your way to happiness.. ~ f.sKde žijí příběhy. Začni objevovat