4: "it's just sex" (dirty)

2.9K 69 24
                                    

'Var bor du?'

'Smultronvägen.76😉' (vet att det inte är felix riktiga) jag tog min väska och drog på mig mina converse. Jag tog mina steg mot felix hus och tillslut fann jag ett rött hus med en stor vit dörr. Jag knackade på och där stod han med ett flin på läpparna.

"Kom in snygging" jag blängde lite surt på honom men fick tankarna på vad jag skulle göra. Jag tittade på honom med en liten peddoblick.

"Felix jag vet att du vill ha mig" han tittade på mig och viskade sexigt i mitt öra "du skulle bara veta" Han hånglade upp mig mot väggen och sen lyfte han upp mig och bar mig till hans rum. Han kastade av sig tröjan och nu var hans händer över nästan hela min kropp. Jag hann få en snabb överblick över det marinblå målade rummet innan han kastade mig på sängen. Vi hånglade för fullt och hans händer har nu innanför mina tajta jeans som han desperat försökte få av. Sprakade av våra kläder och nu låg vi där helt nakna och hånglade. Jag drog fingrarna genom hans hår medan kan kysste min bröst och stönade högt. Han rullade över mig och gav mig små sugmärken på halsen. Jag kände hans nakna hud mot min och hur det växte innanför hans kalsonger. Jag tog min hand innanför kalsongerna och han stönade högt när jag försiktigt smekte Forrest. Han stönade fram små stön och vi blev mer och mer upphetsade. Jag drog av hans kalsonger med mina fötter för att försöka behålla mun kontakten med honom. Han tryckte sig försiktigt in i mig och jag stönade högt. "Fy fan felix om du slutar nu" jag tryckte honom närmre mig och stönade

"hårdare felix" han log och sa "din ord är min lag" han stötte hårdare och hårdare och jag hade aldrig känt en sån njutning.

"F-f-felix ja-jag kommer nuu"

"Kom då snygging" sa han och stötte litet hårdare i mig. Han slutade att jacka och började kyssa mig mjukt.

*

Han vände sig om och tittade in i mina ögon.

"Du var fantastisk babe" sa felix och gav mig en creepy blick. "Aa det var riktigt skönt" jag log för första gången mot honom. Jag kröp närmre honom och snart mötte våra läppar varandra i en kyss. *brr brr* jag vände mig om och kollade på displayen

Mamma: 'klockan är 23.00, var är du? Kom hem!!' Jag låste upp telefonen och knappade in ett kort svar 'jag är hos en kompis vi ses imorgon' sen släckte jag telefonen och la den på det vita lilla nattduksbordet som stod bredvid sängen.

*

Solen sipprade in igenom gardinerna och jag vaknade. Jag vände mig om och mötte felix nyvakna blick. Jag sa inget, jag la bara mitt ben över Felix mage och sedan mitt huvud på hans bröst. "Tjena snygging" sa han. Jag tittade på honom och kände sedan hur det hade blivit en bulle innanför kalsongerna på honom. Jag tittade upp på felix och log lite snett medan jag började dra av honom hans kalsonger. Jag satte mig över honom och förde in honom i mig. Han stönade till och jag guppade snabbare över honom.

" du måste göra snabbare gumman" jag ökade takten men lät sedan felix rulla över mig. Han låg där och juckade ut och in i mig och små stön lämnade min mun hela tiden. "Felix klockan är 10 i 8, vi börjar om 10 minuter!!!" Sa jag förskräck när jag såg klockans visare. "Synd för dig då, för jag ska komma innan du går någonstans" jag tittade på honom och nickade lite långsamt till svars.

*

"Asså steph jag har ringt dig säkert 100gånger, varför svarar du inte?"

"Men förlåt så mycket Michelle men jag sov hos en kompis och min telefon laddade ur" usch vad jag hatade att ljuga. Fy fan!

"Jaha okej då" hon suckade bara och tittade på mig medan jag vände mig om och började gå mot lektionen.

______

Vill tacka för tipsen jag har fått för att göra den här novellen lite mer dirty😏 blev inte ett så långt kapitel kanske men det blev dirty iallafall så hoppas ni är nöjda!

Jag kommer antagligen att uppdatera den här novellen fler gånger i veckan för mitt liv är rätt piss just nu och jag blir typ glad av att skriva...

Hoppas ni tycker om den och glöm inte att rösta på den❤️

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now