7: "maybe you need to be my secret"

2.4K 65 4
                                    

allt jag tänkte på just nu var vad som gjorde att han ville ta sitt liv. Vad som just hänt förstod jag inte än. men vad jag egentligen borde tänka på är att i mitt knä ligger en kille som jag pratat med 2 gånger tidigare och vill ta sitt liv. han var så svag, så extremt svag, vad skulle jag göra?

*

"asså va? det är ju helt sjukt?!" skrattade jag när han berättade en av sina historier från när han hade vart på fotbollsläger. min telefon burrade till och ett sms från mamma lyste upp displayen.

'Så när ska du presentera din nya vän för oss?😏 och det är mat om 10 minuter'

"oj oscar klockan är redan 17.30 vi har ju suttit här 2 timmar" han skrattade till lite grann.

"men jag kanske bör gå då" han suckade lätt och reste sig ur sängen. så mycket jag hade fått veta om Oscar på 2timmar var helt sjukt, han hade berättat dom sjukaste historierna och jag hade till och med sett ett leende på hans läppar ett antal gånger och jag får inte glömma hur bra han hade fått mig att må. jag kände att jag gjort något bra faktiskt, trots min rädsla.

"asså om eh.. du vill så får du gärna stanna en stund" jag kände hur mina kinder hettade till "och äta här om du vill" oron i hans ögon bröt ut är ordet ära kom ur min mun.

"jag stannar gärna men jag äter nog hemma sen för jag brukar äta senare" det var 100% tydligt att han ljög, man kunde nästan tro att det stod i pannan "jag kommer inte äta hemma sen men det är min ursäkt för att få svälta mig själv" jag tänkte insistera på att han skulle äta hos mig men jag lät det vänta till ett senare tillfälle.

*
vill du sova hos mig ikväll?' jag log lite smått när Felix sms lyste upp i mitt ansikte.

'självklart. kommer vid 22.30 om 30 min asså' jag skickade iväg meddelandet och återupptog kontakten med oscar. Jag tittade på hur fin han var när han log. Så himla söt han var i min oversize hoodie som han hade fått låna.

"tack för ikväll i Steph det betyder mycket att du lyssnat på mig, och jag hoppas att vi kanske kan träffas igen." jag log mot honom och tog hans hand.

"det hoppas jag också. men bara om du lovar att inte ta livet av dig. lova mig det oscar" sa jag och kramades hans hand hårt. jag kramade honom en sista gång innan mörkret föll över hans kropp och han försvann ut mot vägen. oron kröp ihop sig till en klump i magen, jag visste inte om jag skulle våga lita på att hann inte skulle skada sig själv. men jag hade inget val.

*
han tryckte upp mig mot väggen och kysste min hals. jag drog honom ner mot sängen och ner under hans täcke. vi hånglade grovt och våra kläder började åka av tills det log två nakna kroppar där under hans täcke. Små stön lämnade hans mun varje gång min hand kom i kontakt med hans kuk och jag bara log.

"felix jag orkar inte förspel idag vi kan väll bara köra direkt på?"

"Visst babe" stönade han fram. Han tryckte sig in i mig och stön lämnade våra munnar och helt plötsligt lämnar ett riktigt högt stön hans mun. Felix var helt upphetsade och glömde bort faktumet att vi inte vara själva hemma. Jag stannade till och lyssnade efter ljud.

"Vad är det steph?" Han tittade oroande på mig, jag svarade inte utan kysste honom bara och vi fortsatte men det lovar jag att vi ångrade ordentligt. 30sekunder senare öppnas dörren och felix 12åriga lillasyster kommer in igenom dörren.

"FELIX?! VAD GÖR DU?!" Och inte förens hennes skrik lämnade hennes mun stannade Felix till och vände sig snabbt om.

"EBBA VAD FAN GÖR DU HÄR?! DU VET ATT DU INTE FÅR VARA HÄR!!!!" Felix var upprörd och det märktes mer än tydligt.

"Lugn felix, jag lovar att du ska få något extra senare ikväll" viskade jag i hans öra men han blängde bara surt på sin lilla syrra.

"Felix jag vet att ni låg med varandra!! Ni behöver inte dölja det för mig, men du vet att mamma sagt att du inte får"

"HÅLLKÄFTEN OCH STICK UNGJÄVEL" orden ekade igenom rummet och Ebba lämnade rummet medan gråten jagade henne.

"Felix vad gör du? Så himla hopplös är du!!"

Jag ryckte åt mig mina mjukis byxor och felix hoodie som låg slängd på golvet och sprang mot Ebbas rum. "Du Ebba?"
"Förlåt. Jag kommer inte ta din storebror, vi är inte ens tillsammans" hon tittade på mig som om jag suttit där knäpp tyst, sedan titta hon på min hoodie som jag bar och sa: "Det där är felix hoodie" snyftade hon.

"Ebba vi är inte tillsammans." Jag fann inga ord, hur ska jag förklara för en 12åring att jag ligger med hennes storebror för att det är skönt?

"Kom nu steph, man måste avsluta de man påbörjat och det vet du" jag fnittrade till och klappade Ebba på axeln.

"Nu ska jag och felix plugga lite så sov gott" jag lämnade rummet och hoppade på felix.

"Jaha vad var vi egentligen? Det var någon som skulle *host* få något speciellt *host*"

"Ja det ska du, jag tänkte att vi skulle testa något nytt ikväll.."

*

"F-felix det är f-frukost nu" Ebba skymtades i dörröppningen och jag klappade till Felix på armen för att han Skulle vakna.

"Jag väcker honom så ses vi där nere" Ebba stängde igen dörren och steg hördes när hon trippade ner för den knarrande trappan.

"FELIX VAKNA"

"Felix"

"Felix"

"Felix"

"Felix"

"Felix"

"Felix" jag ville bara ge upp men gav det ett sista försök. Jag tog min hand och smekte kring forre och hans mjuka läppar mötte mina. Forre blev stående och jag började förstå att han vara vaken.

"Jag vet att du är vaken din pajas så kom nu"

"Snälla bara en snabbis ber dig" han tittade på mig med puppy eyes och jag kysste honom.

"Du får 60sek din kåta spindel" hans kinder hettades upp medan han log lite smått.

*
Tystnaden i den tomma korridoren ekade över mig där jag gick i ensamheten. Jag tittade ner mot mitt lilla armbands ur och visarna visade på 12.15 "okej 10min kvar till lektion besök på toan nästa.." mumlade jag för mig själv. Jag öppnade upp den tunga dörren in till tjej- och killtoa rummet. Helt plötsligt får jag en kyss i naken och någon som kramar mig bakifrån "tjena babe hur lång tid har vi på oss" jag skrattade till av förvåning. Jaha där kom felix från ingenstans. "Vi har 10 minuter på oss om du nu är så himla kåt igen" han kysste mig och vi fördes långsamt in mot ett av toa båsen.
"Ahh ahh" felix kysste mig för att få tyst på min stön, men vi var ju inte direkt så diskreta av oss endå. För där hade vi sex inne på skoltoan och var i våran egna bubbla.
Plötsligt hördes kväljningar som jag tror bara jag hörde, för felix stött in och ut i mig i samma ostörda tempo. Jag svalde hårt och försökte att inte låta min tankar gå ut över vårat sex. Men frågorna ekade i mitt huvud.
Hur kommer det sig att jag alltid hör allt när vi har sex medan felix inte gör?
Vem kräks?
Varför?
Usch någon som är magsjuk?
VÄNTA?!?!
TÄNK OM DET ÄR.. O..
______
MOHAHAHA avslutade mitt i en mening lev med det😏👋
Men alla svampar vi har nu nått 100 freaking läsare på 6kapitel, SJUKT.
Som jag skrev igår i kapitel 6 så försöker jag att lägga upp ett kapitel om dagen av den anledningen har jag inte uppdaterat något för har skrivit några kapitel.
Sen vill jag ha röster om jag ska lägga upp kapitel 8🙌
Hejdå alla svampar👋🍄

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now