23: "you making me crazy"

1.4K 50 1
                                    

Bussen gav ifrån sig ett gnisslande ljud när den slutligen stannade vid vår skola. Jag klev smidigt av från felix och trippade ut på den soliga skolgården. Jag stannade strax utanför bussen för att vänta på att felix också skulle komma ut. Ena killen gav felix en bro hug sa:
"Fan mannen vilken brud du har, hon måste vara nice i sängen"

första 6 orden gav mig ett leende på läpparna, men orden "hon måste vara nice i sängen" för det där med att ligga var jag fortfarande rädd för, trots att jag litar på felix mer en någon annan. Med en ängslig blick tittade ner backen.

"Steph chilla dom påverkar mig inte, ta det lugnt" sa han och kysste mina läppar mjukt. Jag lutade huvudet mot felix bröst och suckade tungt. Min fingrar flätades ihop med hans när vi gick hand i hand in igenom skolans gränser. Med tunga och lugna steg släpade vi oss igenom korridoren mot felix skåp. Vi passerad Oscars där han blängde på mig. Jag kunde fortfarande inte förstå vad som hänt med Oscar?! Han som var svag, ängslig, sårbar och världens snällaste, blängde på mig med en mördar blick. Jag kramade Felix hand yttligare lite hårdare medan han gjorde lugnande rörelser med tummen mot min hand rygg. Vad var det för fel på Oscar? Han gjorde mig nervös...

Plötsligt stannade felix till vid Oscar, han släppte greppet kring min hand och gav Oscar en bro hug. Så fort felix släppt Oscar drog jag honom intill mig för att greppa hans hand.
"Tja bro, hur mår du?" Sa han med en betoning på du.
"Nej men vafan livet rullar du vet, finaste flickvännen har man också men ni känner väll redan varandra?" Sa han och tittade menande på mig. "Ehh jo" mumlade jag.

"Men du felle kommer du på festen imorgon kväll?"
"Jo men klart som fan vi gör" medan dom stod där och diskuterade allt möjligt bytte jag och Oscar pinsamma och stela blickar.

"Jävla söta ni är asså" hördes en röst bakifrån av Sofie. En röd rosa nyans spreds över mitt ansikte när jag gömde ansiktet mot felix bröst. Han kramade om mig och placerade en kyss i min panna. Jag rodnade igen. Usch vad pinsamt.

"Men fan bro vi hörs imorgon ikväll vi måste sticka"
"Men det får vi göra Sandy" deras samtal bröts och vi kunde lämna Oscar.

"gillar du inte oscar eller varför är du så spänd?" sa han tveksamt när vi lämnat Oscar några meter bakom oss.
"vad pratar du om?" sa jag och jag försökte verkligen att låtsas var omedvetande.
"Steph, älskling, jag är inte blind eller känslodöv.." suckade han med en betoning på inte. han suckade yttligare en gång och fortsatte.
"så fort vi kom mot Oscar så greppade du min hand hårdare och när vi stannade vid honom så höll du på att kväva mig när du kramade mig" "sen så stod Oscar och tittade as konstigt mot dig, jag har känt Oscar sen jag var 4år, jag vet när något är fel.." la han till.

jag tryckte hastigt upp Felix mot skåpen. våra läppar vara bara millimetrar ifrån varandra. jag kunde känna hans oroliga andetag.
"vad försöker du med egentligen" viskade jag lite sexigt i hans öra. jag tog handen och tog ett fast grepp kring hans bula som hade bildats i byxorna.

jag hetsade upp honom.

jag lät mina tunga glida in i Felix mun. ett intensivt hångel bröt ut mellan oss, i skolan, i korridoren, mot ett skåp. busvisslingar hördes bakom oss. det gjorde inte så att Felix lugnade sig direkt. "STEEEPH, du gör mig så jävla galen. jag faller bara mer och mer för dig för varje andetag." sa han och andades tungt mot min axel. jag skrattade bara. jag visste att han var kåt, det var han alltid, jag ville fixa det, men är man rädd så är man. jag la mina händer hårt tryckta bakom Felix hals och kysste honom en sista gång.

Jag tittade ner på armbandsuret som visade på alldeles för mycket. Jag släppte taget och skuttade fram några meter. Felix stod bara kvar och andades tungt, han lät nog även bulan i hans byxor bli mindre.
"Kom nu felle vi har lektion" han tittade besvärat ner på sina byxor.
"Se vad du gjort steph?" Sa han och tittade buttert ner mot sina byxor. Jag skrattade bara innan jag gick in mot lektionen.w
________
Sååå lamt kapitel men nästa kapitel blir mer drama😏 men min wattpad är fucked upp så den ändrar texten i kapitelna och blir sååå arg..

I'm not your way to happiness.. ~ f.sWhere stories live. Discover now