3. Část - Kdo chce párty?

1.2K 81 4
                                    

Když jsme dohrály flašku, tak jsme zpívaly nějaké písničky. Teda spíš rapovaly. Překvapilo mě, že to Lacey tak dobře umí.
Najednou se písničky vypnuly a Laceyin mobil začal zvonit a na displayi se objevilo jméno "Sam".
,,Ahoj, tak co? Máš to pro nás?" zeptala se a čekala na odpověď.
,,Jasně, peníze ti přinesu, neboj," další odmlka.
,,Mhm. Jo dobře, tak teda v devět. Díky, ahoj," zavěsila a rozhlédla se po nás čtyřech. ,,Dneska bude chlastačka! Wohou!" Ostatní holky jásaly s ní a já se jen přihlouple usmívala. Jsem vůbec taky zvaná? A jestli ano, tak bez Sage nejdu.
,,Hele, můj bejvalej koupil dvě vodky, Capitana Morgana a ještě cosi. Takže tam nepůjdem všichni, protože by jsme z toho nic neměly. Takže, Autumn, můžeš vzít holky, ale ať to nikomu neříkají. A to myslím stačí. I když by se mohla přidat i Emařka Zoe s tou druhou. To je ale fakt všechno. A taky se musíme složit na ten chlast."
Mohla by být zábava tam jít, přecejenom je to třídní výlet a my si ho máme užít.

,,Párty s Lacey a jejíma kumpánama? To mě teda moc neláká," řekla Sage a hodila po mně znechuceným pohledem.
,,Notak, Sage. Nechci tam být sama. Hele, dáš si pár panáků a zapomeneš na to, že tam nějaká Lacey vůbec je," řekla jsem směrem k Sage a pak se otočila na holky. ,,A co vy? Vy všechny jste taky zvané," přejela jsem Erin a Scarlett pohledem, ale mé oči skončily u Natalee. Vyčkávala jsem na odpověď.
,,Já nepiju," ozvala se Scarlett ,,takže nemyslím, že bych tam zapadla."
,,A já nechci strávit celou noc s Lacey a holkama. Taky je zrovna nemám v lásce," řekla Erin.
,,To máš recht," křikla Sage.
,,A co ty Natalee?" zeptala jsem se a podívala se na ni.
,,Já nevím. Myslím, že by nebylo od věci tam alespoň na chvíli jít," řekla a pokrčila ramenama.
,,Dobře, tak co teda ty, Sage?" Zeptala jsem se.
,,Promiň, ale asi tu zůstanu s Erin a Scarlett. Určitě to není poslední akce, kterou tady plánujou podniknout. Tak třeba příště."
Chápu je, že nechcou být s holkama od vedle. Někdy jsou trochu namyšlené, povýšené a zkrátka se celkově nechovají moc mile.
,,Takže půjdeme jen my dvě?" Zeptala se Natalee. Ona řekla MY. Ne že by na to kladla velký důraz, ale bylo to tam.

Domluvily jsme se s holkama od vedle. Když jsme jim řekly, že nikdo další s náma nejde, tak své nadšení rozhodně neskrývaly. Ne proto, že by je neměly rády, ale pro to, že víc zbyde na ně. Teda na nás.

Po večeři, na kterou nás učitelka svolala se nám moc nechtělo, protože už jsme se těšly na tu párty.
Moc jsem toho nesnědla. Pro případ, že bych třeba zvracela. Nemám ráda zvracení. A taky by to byla škoda jídla. Kdežto když to nesním celé, dostane to k večeři třeba nějaké zvířátko.
Po večeři měl následovat nějaký společenský večer. Jenže my jsme se chtěly jít chystat. Pár ostatních holek na nás vyčítavě pokřikovalo: ,,Trháte partu!" Ale stejně jsme šly, akorát Natalee to trochu mrzelo.
Zjistila jsem, že jsem si nesbalila moc věcí, které by se hodily na nějakou akci. Nechala jsem si černé kalhoty, dala jsem si tričko s krátkým rukávem a na to vyteplenou džísku.
Natalee si vybírala oblečení na druhé straně pokoje. Zrovna když jsem se k ní otočila, byla bez trička. Dvě dlouhé vteřiny jsem nemohla odtrhnout z jejího těla zrak. Jenže pak jsem si uvědomila, že by mě mohla přistihnout, a tak jsem dělala, že si upravuju vlasy. Tričko už měla na sobě.
,,Sakraa! Autumn? Můžeš mi, prosím tě, spravit ramínko? Mám ho přetočené," řekla a tričko si opět sundala.
,,Ehm. Jasně," odpověděla jsem a přešla pár kroků k ní. Když jsem se snažila popravit ramínko, dotkla jsem se konečky prstů jejích zad. Škubla sebou.
,,Aaa! Máš strašně studené ruce," řekla a i když jsem jí neviděla do tváře, tak vím, že se usmála.
,,To já mám vždycky. Tak už to máš," řekla jsem.
,,Děkuju. Počkej," řekla přesto, že jsem se ještě nehla z místa. Začala se přehrabovat v tašce. Potom vytáhla srdíčko o něco větší než moje dlaň. ,,Musíš to rozlámat a ono to za chvíli bude hřát."
Udělala jsem co mi poradilo a srdíčko vážně začlo hřát. ,,Tohle je fakt super věc. To jejich topení moc neplní své účely." Upřímně se zasmála. A ten její úsměv mě přinutil se taky usmát.
O deset minut později vtrhla bez zaklepání do pokoje Lacey.
,,Jde se pařit!"

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now