18. část - Změna plánu

845 77 4
                                    

,,Co jsme?" zeptala jsem se Lacey, když jsem zaparkovala na školním parkovišti. Právě je pondělní ráno a my spolu dojely do školy.
,,Eh..?" pozvedla Lacey nechápavě obočí.
,,Myslím jako, že jsme kamarádky nebo.. No, spíme spolu v posteli a nejen to. Jen bych chtěla vědět, co to znamená," Vysvětlila jsem Lacey, co jsem myslela a doufala pro dobrou odpověď.
,,Co chceš abychom byly?" zeptala se Lace a oddalovala přímou odpověď. Myslím, že teď je čas, říct jí o Natalee. Nebylo by fér, aby nevěděla, že i k Nat něco cítím.
,,Fakt ráda s tebou trávím čas, hlavně teď když jsi u mě. A vážně mi na tobě záleží, kdyby ne, tak bych s tebou neměla sex," Lacey pozorně poslouchala, co mám na srdci. ,,Jenže chci, abys něco věděla. Když měla Sage oslavu, Natalee a já jsme se políbily a já jí řekla, že mám ráda vás obě." Nevěděla jsem jak pokračovat, tak jsem nechala trochu prostoru Lacey. Nevypadala moc překvapeně. A nevím jestli to je dobrá nebo špatná věc.
,,Hm. Já jsem si říkala, že se kolem sebe občas chováte jinak," řekla Lacey. Když nepokračovala dál, ujala jsem se znovu slova já.
,,Jelikož o naší orientaci neví moc lidí, asi by nebylo moc dobré, nebo alespoň pro mě ne, nakráčet si do školy ruku v ruce. Ale nechci, abysme se ignorovaly a netrávily spolu ve škole čas," začala jsem, ale Lacey mě přerušila.
,,Myslím, že tohle je konverzace na delší dobu Autumn. Je mi sice jedno, jestli stihnu dojít na první hodinu včas nebo ne, ale není třeba to takhle hrotit. Díky, že si mi řekla o Natalee. No a s držením za ruce na veřejnosti bych nějak nespěchala. Promluvíme si o tom, až budeme doma, jo?" řekla Lacey a dala mi pusu na tvář. Zatímco ona vyskočila z auta, já pořád seděla za volantem a přemýšlela o tom co řekla. "Až budeme doma".
BUCH! BUCH!
Zabouchala Lacey na kapotu auta. ,,Čekáš až ti otevřu dveře nebo co?"
Vzpamatovala jsem se a bok po boku jsme vešly do školy.
Ještě než jsme se rozešly každá za svou skupinkou kamarádek, řekla jsem Lacey, at mi dá vědět, jestli se po škole s někým zdrží nebo pojedeme domů spolu.

,,Ahoj, Autum," pozdravily mě holky a já si sedla vedle Sage.
,,Co je s Lacey, vypadá jaksi moc rozjasněně a mile, to je neobvyklé." To by nebyla Sage, kdyby si hned do někoho nerýpla.
,,Myslíš, že vypadá rozjasněně?" zajímalo mě. Mohla jsem být k tomu Laceyinou příčinou?
,,Vyřazuje z ní něco jiného než obvykle. No ale dost o ní. Co jsi dělala celý víkend?" zeptala se Sage. Natalee s Erin se z lavice před námi otočily k nám, aby se připojily do konverzace.
,,Nic zvláštního," zalhala jsem a podívala jsem se na druhý konec třídy, kde seděla Lacey. Přistihla jsem ji, jak se na mě dívá a usmála se. Úsměv mi opětovala a já se uvnitř rozradostnila jako malá holka. Musela jsem se kousnout do rtu, abych se přestala usmívat a vrátila pozornost kamarádkám kolem mě.
,,Taky jsem nic moc nedělala. Nudila jsem se tak moc, že jsem prohrabávala staré věci a našla kupu nedopletených náramků přátelství," začala Natalee. ,,Tak jsem je dopletla a tady máte každá jeden." Nat vylovila z batohu tři náramky a každé nám je zavázala.
Můj měl barvy podzimu, očividně kvůli mému jménu.
,,Díky, Nat. Je fakt moc hezký," řekla jsem a usmála se na ni.
Cítila jsem na sobě něčí oči a nebyly Nataleeiny. Ohlédla jsem se znova směrem k Lacey, která uhnula pohledem, hned jak jsem si jí všimla.

Dnešní den se zatím zdál úspěšný. Nepsaly jsme žádnou písemku, předměty byly v pohodě, ale hlavně jsem trávila čas i s naší skupinou i s Lacey. Bylo mi jasné, že jakmile se ocitnu sama se Sage čeka mě intervence. Celý den jsem se tomu úspěšně vyhýbala.
Konečne zaznělo poslední zvonění tohoto dne a já se s Lacey vydala k autu. Neměla dneska žádné plány, takže budeme odpoledne trávit spolu.
Než jsme stihly nastoupit do auta, dohonila nás Natalee.
,,Autumn, chtěla jsem se zeptat jestli nemáš dneska čas, že bysme mohly někam zajít," navrhla Nat. Trochu mě to vyvedlo z míry, protože jsem nečekala, že se zeptá před Lacey.
,,No, já nevím," už jsem chtěla říct, že mám plány s Lacey, ale z ničeho nic do rozhovoru vstoupila taky.
,,Autumn tě vyzvedne v pět, jen mě musí hodit domů." řekla Lacey a vlezla do auta. Já jen zmateně přikývla a Nat odešla. Byla jsem zmatená. Myslela jsem, že budeme trávit dnešek s Lacey doma. Ale očividně mám jiné plány.

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα