6. část - Průšvih

1K 76 2
                                    

Myslím, že nám všem začlo být jasné, že z toho budeme mít průšvih, když jsme se vymotali z chaty kolem půl druhé. Naše drahá paní učitelka na nás čekala a chtěla nám dát poučnou řeč a možná i zavolat rodičům, ale došlo jí, že nejsme ve stavu, kdy bysme ji vnímali. Takže si o tom s náma promluví až zítra. 
Celá rozklepaná zimou jsem se s Natalee vrátila na pokoj. 
,,Tak co vám řekla?" zvedla se z postele Sage. ,,Čekala na vás asi tři hodiny, když si všimla, že tady nejste. Už jsme vás neměly jak krýt."
,,To je jedno, Sage. Já musím jít spát." řekla jsem a skočila do postele oblečná. Deku jsem si vytáhla až ke krku a do minuty jsem byla tuhá.

Ráno mě udeřila silná bolest hlavy, ale to jsem samozřejmě čekala. Všimla jsem si ale, že na sobě nemám to, v čem jsem v noci přišla. Doufám, že to byla Sage kdo mě převlékl a ne nikdo jiný. 
Vstala jsem z postele a ihned zamířila do koupelny. Snad tam teď nikdo nebude. 
Když jsem opouštěla koupelnu, vypadala jsem už trochu k světu. 
,,Ahoj, jak ti je?" zeptala jsem se Lacey, která právě vyšla z pokoje. 
,,Nikdy mi nebylo líp." protočila oči a odešla do koupelny. Co to do ní zase vjelo? To mám jako za včerejšek? Vždyť to nikomu neřeknu, jak ji o tom mám asi přesvědčit? Buď mi prostě bude věřit nebo ne. Šak ona ještě příjde a bude mě prosit, abych si to nechala pro sebe. Ale to udělám i tak. Sama vím jaké to je, mít takové tajemství. Není to zrovna lehké.

Po snídani si nás učitelka odchytla a doufala jsem, že nezavolá rodičům, protože by mě asi zabili. 
,,Takže, mladé dámy. Rozhodla jsem se, že na vás budu hodná a nebudu to řešit. Měly byste si toho vážit. A jestli se to stane ještě jednou, přijedou si pro vás rodiče a dostanete minimálně napomenutí třídního učitele. Je to jasné?" 
,,Ano, děkujeme," zamumlaly jsme a odešly do pokojů. Možná ta učitelka není zas tak hrozná.

Dopolední lyžování bylo moc super. Sice jsme asi jednu hodinu ze tří hodin lyžování proseděly v restauraci, ale pohybu pro dnešek bylo až moc. Učitelka nám řekla, že ty, které byly včera pryč mají vymyslet plán na večer. Mně osobně nic nenapadá, ale myslím, že by to mohl být fajn večer.

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now