25. část - Konečně!

545 69 5
                                    

Deset dní jsem netrpělivě čekala na nějakou zprávu od Lacey. Byla jsem totálně na dně. Hned jak ji její otec odvezl autem bůh ví kam jsem začala brečet jako malá holka. Nechtěla jsem si ale dělat zbytečně ostudu u holek, a tak jsem si vzala mé věci a šla domů.
Zkoušela jsem Lacey volat, i když mi řekla, že jí vzali mobil a nedovolám se jí. Došlo to i do toho bodu, kdy jsem chtěla jít vymámit nějaké informace k jejím rodičům, ale došlo mi, že to by věci jen zhoršilo. 
A tak jsem prvních pár dní proležela v posteli, kde se pořád držela Laceyina vůně, a přemýšlela, kam se L poděla. Asi po třech dnech školy mi došlo, že se absolutně nemůžu soustředit na nic, co vyučující říkají a usoudila jsem, že bude lepší, když zůstanu pár dní doma. 
"To bude dobré", "Vždyť ona se vrátí" a další takovéhle kecy už jsem nemohla vystát. Vím, že se mi jen moje kamarádky snaží pomoct, ale nejspíš prostě potřebuji být chvíli sama.

Deset dní uběhlo nevěřícně pomalu. Z mého pokoje jsem vycházela jen na jídlo a na záchod. Máma už začínala mít starosti a samozřejmě si všimla absence Lacey, ale dala mi trochu prostoru.
,,Autumn! Autumn!," slyšela jsem mámu volat z kuchyně. ,,Přišel ti dopis." Rychle jsem vyskočila na nohy. Na pár sekund se mi zatmělo před očima z toho neočekávaného pohybu, že jsem se musela zachytit o stůl, abych neztratila rovnováhu.
,,Kde kde kde kde kde?!" Doklopýtala jsem do kuchyně za mámou, která držela dopis v ruce. Vyškubla sem jí ho z ruky možná až moc nadšeně a utíkala zpátky do pokoje.

Moje milovaná Autumn...

Jsem nadšená i smutná zároveň. Konečně se mi dostalo nějaké odpovědi a vím kde je a že je v pořádku, ale ty ostatní věci mě moc nepotěšily. 513 km. Smallhill. Co to je sakra za díru?! A jak se tam mám dostat? 
Okamžitě jsem si sedla k počítači a hledala podrobnější informace. 
Smallhill, střední škola pro dívky. Křesťanský institut. Přijímáme i dívky, co sešly z cesty. Proboha. Ups, špatná volba slov. Nikdy jsem proti křesťanům nic neměla, ale občas to přeženou s těma jejich výrokama.
Lacey měla s dlouhou cestou pravdu. Alespoň tři přesedání a čtyři kilometry pěšky k její nové škole. A co se týče ohledně peněz za vlak? S mým momentálním rozpočtem Lacey můžu jet navštívit tak třikrát, než budu na mizině. Ale tohle jsou problémy na později, teď se prostě jen budu radovat z toho, že se mi ozvala.
Nachystala jsem si list čistého papíru a začala psát odpověď. 


Double update! To jste nečekali, co? :D Díly jsou sice krátké, ale radujte se jako Autumn, že sem se zase jednou ozvala :D
S pozdravem, Featherprincess ♥  

   

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now