16. část - Sen

953 72 4
                                    

Lacey's POV

Probudila jsem se, protože se mi špatně dýchalo, není divu, když mi na hrudi leží Autumn. Další věci, které jsem si všimla, byly naše propletené nohy. Když jsem si po pár sekundách přivykla na měsícem osvícené okolí, uviděla jsem, že Autumn povyjela její košilka nahoru. Má na sobě červené krajkové kalhotky. Musela jsem se kousnout do rtu, abych od ní odvrátila zrak.
Autumn sebou pohnula, což způsobilo tlak, jak mezi mýma, tak i mezi jejíma nohama. Kousla jsem se ještě silněji, abych předešla vzdychnutí. Najednou mě omyla vlna uvědomění. Její dech se zrychlil a já to mohla cítit na mém krku. Moje srdce se zrychlilo a zdálo se, že bije hlasitěji. Divím se, že ji to neprobudí. Její pohyby začaly být čím dál frekventovanější. A já vzrušenšjší.
Už mi to došlo, Autumn má právě teď "vlhký sen".

Autumn's POV

,,Autumn," slyšela jsem mé jméno šepotem. ,,Můžu se o tebe postarat, jestli mě necháš." O čem to mluví? Pokusila jsem se víc uvelebit. Jakmile jsem se pohnula, bylo mi jasné, co se děje.
,,Nechej mě se o tebe postarat, Autumn," řekla Lacey tichým hlasem a párkrát mi políbila holé rameno. Pomalu mě převalila na záda a podívala se mi do očí. Nechala jsem ji políbit mě. Zanedlouho Lacey odhodila deku, která nám překážela a hned poté mi převlíkla moji košilku přes hlavu a hodila ji někam na zem. Obemknula moji bradavku rty a lehce sála, neubránila jsem se lehkému vzdechnutí. Ještě než se mohla posunout dál, pomohla jsem jí se dostat z jejího trička. Jediné, co jsme měly na sobě byly kalhotky. Od mé hrudi vedla vlhké polibky až k mému podbříšku. Tam se zastavila a znova se na mě tázavě podívala. Přikývla jsem a Lacey se zbavila posledního kousku prádla na mém těle. Znovu jsme se začaly líbat a její pravá ruka se blížila k mému rozkroku. Vnikla do mě dvěma prsty a já samovolně zaklonila hlavu. Lacey využila příležitosti a líbala mě na krku. Byla sem ní úplně pohlcena. Je tohle sen? Vždyť jsem ještě před chvílí snila. Ale tohle je daleko lepší, než spánek nebo sen.
Lacey našla můj bod G a já si vychutnávala orgasmus, kterým mě obdařila.
Strčila si do pusy dva prsty, které byly před chvílí ve mně. Nikdy jsem nemyslela, že by mě tenhle akt vzrušil, ale stalo se. Vyměnily jsme si pozice, teď jsem byla nahoře já.
,,Nemusíš to dělat, jestli nechceš. Já se jen o tebe chtěla postarat, protože si měla rušný spánek," řekla Lacey upřímně.
,,Ale já chci. A ty očividně taky. Nebo alespoň tvoje tělo," řekla jsem a přejela prsty po její ztvrdlé bradavce.
Po nějaké té době jsme zase ležely vedle sebe a jen si užívaly vzájemné blízkosti. Zanedlouho jsme znova usnuly.
Jsem ráda, za to, co se stalo. A jsem zvědavá, co přinese zítřek.



----------------------
Tohle bylo vážne zvláštní psát.. Pokaždé, když píšu sex scénu, tak bych ji potom nejradši vymazala, protože to nezní ani zdaleka tak dobře, jako v mé hlavě. Takže snad jste si do toho zapletli i kousek Vaší fantazie, aby to vyznělo líp :). Každopádně dneska double update?! To se nevidí jen tak :D

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now