7. Část - Návrat do dětství

911 73 4
                                    

Jelikož jsme nebyly schopné vymyslet žádný večerní program, tak jsme se rozhodly jít ven a postavit sněhuláka. Máme štěstí, že sníh je lepkavý a jde z něj dobře stavit. Asi po půl hodině si několik holek stěžovalo, že je jim zima, a tak je učitelka nechala jít do tepla.
Zrovna jsme dostavily velkého sněhuláka a Erin vyhlásila válku v koulování. Než jsem si stihla uvědomit, co se děje, první sněhová koule mě zasáhla do břicha. Podívala jsem se směrem, kterým přiletěla. Sage.
,,No počkej! Však já ti to oplatím," zavolala jsem na Sage a ona se zasmála. Za pár sekund už všude létaly koule.
Vzala jsem hrst sněhu a uplácala si kuličku. Využila jsem toho, že ke mně Lacey byla zády a připravila jsem se k hodu.
,,Lacey, chytej," zasmála jsem se a hodila koulí.
,,Kurva! Co to děláš? Neumíš mířit?!" Křikla ma mně, když se jí koule rozprskla po obličeji.
Doběhla jsem k ní a začla se omlouvat: ,,Promiň. To jsem vážně nechtěla."
Sundala jsem si rukavici a utřela jí zbytek sněhu a kapek z obličeje. ,,Pozor!" vykřikla najednou a strhla mě stranou, abychom se vyhly letící kouli. Podlomila se mi noha, spadla jsem a stáhla Lacey se mnou k zemi. Ležela jsem opřená o hromadu sněhu a Lacey seděla obkročmo na mně.
,,Právě jsem tě trefila do obličeje a ty mě teď zachraňuješ před někým jiným," konstatovala jsem.
,,Tak hrozné to nebylo, už to ani nebolí."
Dělí nás od sebe jen takový malý kousek, že nejsem ani schopná vnímat to, co právě řekla. Chtěla jsem ji znovu ujistit, že její tajemství je u mě v bezpečí, ale to už překonala ten malý prostor mezi námi a políbila mě. Sekundu jsem byla v šoku, ale potom jsem jí polibek oplatila. Rukou, na které jsem neměla rukavici, jsem se jí dotkla tváře a ona ucukla.
,,Máš studené ruce," řekla a znovu se přiblížila, ale ja zpanikařila kvůli tomu, co řekla. V momentě se mi v hlavě vybavila Natalee a její překroucené ramínko od podprsenky. Vyděsila jsem sama sebe a rychle vyskočila na nohy. Zkroutila se mi ale noha a já opět přistála na zemi.
,,Sakra! Lacey, myslím, že mám něco s nohou. Asi jsem si zvrtla kotník," v momentě se mi z hlavy vypařila Natalee i Lacey a vnímala jsem jen tu bolest.

Zhruba za dvacet minut už jsem seděla v sanitce a jela do nemocnice. Super, takže takhle končí můj lyžák, který sotva začal.

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now