5. část - Přiznání

981 77 0
                                    

Všichni už byli opilí a to včetně mně. Snažila jsem se kroutit do rytmu hudby. Ano, kroutit, protože tancem bych to nenazvala ani zdaleka. Jenže to je myslím všem okolo jedno. Pořád mi v hlavě zůstávala myšlenka Lacey, která odkopne svého dost pěkného kluka, kvůli holce. Dost mě zajímá jestli si to nechala pro sebe nebo jestli se svěřila holkám. Musím se jí zeptat. Třeba mi to řekne, teď když je mimo. Je to sice docela hnusné, vyzvídat od ní, když je v takovém stavu, ale už jsem se svýma opileckýma krokama blížila jejím směrem.
Sedí na sedačce s flaškou vodky v ruce a pozoruje rádoby tančící ožralé teenagery. Když vidí, že jdu jejím směrem, vzhlédne ke mně a usměje se. Mohla by svádět úsměvem. 
Posadila jsem se vedle ní. ,,Můžu se tě na něco zeptat?"
Jen přikývla a ja se nahla k jejímu uchu, aby náhodou někdo neslyšel, i když přes tu hlasitou hudbu by to bylo skoro nemožné. 
,,Opravdu si odkopla svého kluka kvůli holce?" zeptala jsem se a hned jsem toho litovala. Ani nevím, kde se ve mně vzala ta odvaha to říct. To určitě ten alkohol.
Zděšeně ode mně uskočila o půl metru a v očích jí bylo vidět zděšení se vztekem.
,,Já ho zabiju," slyšela jsem jak řekla a neúspěšně se pokusila vstát. 
,,Hej! Zůstaň sedět, to je v pohodě. Neboj, nechám si to pro sebe," řekla jsem.
,,A to ti mám jako věřit?! Vůbec mě neznáš. Nepleť se do toho. A aby bylo jasno, ta naše pusa nic neznamenala!" naštvaně vstala a málem převrhla malý stolek, na kterém bylo všechno pití. Odešla do koupelny a zavřela se tam. Já zůstala jako zamrzlá. Nečekala jsem, že po mě tak vyletí. Ale měla pravdu, neznám ji a není to moje věc. 
Sice mi neodpověděla přímo, ale její bývalý mluvil pravdu.
Chvíli jsem zůstala sedět. Jsem strašně unavená. Nejradši bych se tu rozvalila a alespoň na chvíli si zdřímla. 
,,Neusínej!" řekl holčičí hlas a já otevřela oči. Asi jsem usnula v sedě.
,,Ahoj, Natalee. Jak si to užíváš?" zeptala jsem se, i když vím, že si užívá docela dobře. Protože jsem se na ni asi každou půl minutu podívala. Teda nevím v jakém časovém intervale, protože vůbec nemám pojem o čase.
,,Docela fajn, ale ti kluci jsou moc dotěrní. Pořád by tě jen ošahávalli. Sice taky mám takovou tendenci, ale ani jeden se mi doopravdy nelíbí," řekla upřímně. Myslím, že ona je tu nejmíň opilá. 
,,A jaký je teda tvůj typ?" zeptala jsem se a opřela se o opěradlo. Dveře od koupelny se otevřely. Lacey z nich vyšla a podívala se na mně vražedným pohledem. Sakra co jsem udělala?
,,Můj typ?" začala Natalee. ,,Někdo odlišný a zajímavý. Aby..."
Zbytek jsem už nevnímala. Protože jsem usnula. Hlava se mi sesula na její rameno, ale neuhnula mi.

Whom would I choose? |GirlxGirl| (CZ)Where stories live. Discover now