Част 12

4.2K 233 5
                                    

Събудих се и погледнах часовника. О, Господи, беше едва 07:00. Затворих отново очи с надеждата да заспя, но сънят не идваше. Взех телефона си и набрах номера на Изабел.

Щом аз няма да спя и тя няма да спи. Трябваше да звъня повторно, за да ми вдигне.

- Искам една основателна причина, поради която ме събуди толкова рано сутринта и то в събота и по-добре побързай, защото ще те намеря и ще те убия. - Каза го едва разбираемо. Но, разбира се, това беше Изабел. Тя винаги ще те заплаши.

- Ами, не можах да заспя и ...

- Все още чакам да чуя основателната причина. - Този път говореше по-високо и разбираемо. Явно се бе разсънила най-накрая.

- Казах ти, не можах да заспя. - Точно в този момент се радвах, че бях далеч от нея, защото тя наистина би ме убила и аз си го заслужавах.

- Виж, обичам те, но дори и най-готиното момче на света, не заслужава да ме будиш толкова рано. А и не можа ли да изчакаш поне още 6 часа, преди да ми звъннеш? - Не исках да ѝ споделям за Алек, но явно само така щях да я събудя изцяло.

- Е, добре, щом не искаш да говорим за готиното момче, с което станах приятелка, а да, и половината училище знае коя съм, защото си мисли, че с него сме гаджета. Добре, оставям те да спиш. - Надявах се с това да съм оцелила в десетката.

- Какво каза? Ан, ти сериозно ли? Шегуваш се. Това е невъзможно. Разказвай веднага всичко до най-малката подробност.

- Не, сега ще те оставя да се наспиш и ще ти звънна след 6 часа. А и ти го каза "Дори и най-готиното момче на света, не заслужава да ме будиш толкова рано".

- Е, това беше шега. Не си мислех наистина, че си се запознала с готино момче. Нали имаше други планове?,Искаше да не променяш нищо. - Каза това, прозявайки се, а аз се зарадвах, че успях да я събудя толкова рано в почивен ден.

- Ами, те се промениха. Всъщност така ми харесва. Имам предвид този начин на живот. Ако и ти беше тук, всичко щеше да е перфектно. Ти наистина ми липсваш много. - Почти всяка вечер си говорихме по телефона, но не беше същото.

- Ти също ми липсваш. А сега искам да ми разкажеш всичко за този красавец и искам да ми обясниш как така аз цял живот не успях да те променя, а той го направи за почти месец. - Ако трябваше да съм честна и аз не знам.

Да променя живота ти Where stories live. Discover now