Dog's Kisses

555 36 13
                                    

Musím uznat, že rozkošnějšího pejska než je jeho 'holka', jak sám Ben Frankie nazývá, doopravdy neznám. Rovněž musím i zkonstatovat, že dnešní den se vede na jedničku s hvězdičkou a skoro stoprocentní výhrou poháru slávy pro mě, protože Ben již hodinu nedělá nic jiného, než že mě zaraženě pozoruje jako ten nejlepší film, na kterém kdy v kině byl. Kouká se vlastně na film, protože tahle holka, která se oblékla jako jeho přítelkyně Izabella, je herečka a dle jeho zalíbení v očích, musím říct, že asi velmi dobrá herečka.

,,Ještě existuji nebo už ne?" uchechtne se při své otázce. Ano existuješ Benjamine, kdyby totiž ne, neměla bych srdce až v krku i když jsem na tebe naštvaná. Tedy vlastně už nejsem a proto mi nevadí se při pohledu na jeho zmatený obličej usmát ze široka.,,No já tě vidím, ale myslím, že hlavním testem viditelnosti bude Frankie." nadhodím a snažím se ho tím dostat z lavičky blíže k nám, aby mě již přestal pozorovat a sám do tohoto filmu vstoupil jako herec s druhou hlavním rolí. Ta první je samozřejmě má.

Jak chci, tak se také děje. Možná poprvé se události ubírají opravdu podle toho jak je mám naplánované jednu po druhé. Od počátečního zmatení mužské postavy až po to, že se tato mužská role dostavuje ke mě a opičí se po mě s mým podřepem.
,,Frankie. Daddy je tady." rozpřáhne celý přikrčený svou náruč a s rozkošným úsměvem dělá cukrbliky na jeho holku.
Nikdy bych nevěřila, že kluk mé sestry by mohl tolik zbožňovat psy. Ona totiž všechny zvířata nesnáší a stejně tak zvířata nějak netíhnou k ní. Zdá se, že test Benovi viditelnosti je úspěšný, když se Fifi, jak jsem jí více po holčičsku začala říkat já, s vyplazeným jazykem vrhne do Benovi náruče a začne jeho, už tak krásně vymydlený obličej olizovat.

,,No jak vidím test je úspěšný, ale s výsledkem testu s tebou nejsem spokojený." pohlédne mi vyčítavě do očí. Vím o co se snaží, abych mu řekla že se nezlobím a že ho naprosto chápu v jeho dnešním zbabělém a podpantoflářském chování. Um - ne, nechápu.,,Jestli se chceš omluvit ještě jednou za to ráno, tak si to nech, nepotřebuji další slinty." zastavím raději okamžitě nějaké dušování, které však stejně s ničím nepomůže.

Ben nechává své rty pootevřené, se slovy na jazyku, kterým však brání k vyslovení jeho překvapení. Začne zelenými kukadly bloudit po mé tváři a hledá v ní něco přesně opačného než má slova a bohůžel cosi nachází.,,Ne, já- musím se ti omluvit, opravdu." vyhrkne ze svých úst spěšně a jakmile se nadechnu k jeho pokárání, zastaví mě zesíleným hlasem.,,Nepřerušuj mě. Chci ti to vysvětlit. Když jsem odcházel z tvého pokoje, tak mě načapala Bella a mě nezbylo nic jiného než si vymyslet, že jsem chtěl potají přijít za ní, jenže jako ji znáš chtěla důkazy a kdybych se k tobě ráno choval mile, tak jako vždy, mohlo by to špatně dopadnout." vychrlí to na mě jako chrlič na budově a mě se při jeho slovech pomalu zastavuje srdce z návalu lásky.,,Bene, však tě má ráda. Nemusíš z ní mít strach." dotkla jsem se prsty lehce jeho ramena schovaného pod šedou mikinou. Zarazil mě však ten pohled, kterým projela vlna strachu.,,Však taky nemyslím teď na sebe Betty." bože ten hlas, ten zastřený podtón hlasu, kterým to říká a taky ta víčka s dlouhými řasami sklopená ke svým kolenům. Docházejí mi argumenty na další palbu slov a ega, které si čaruji z klobouku. Abych řekla pravdu, už tyto čáry ani používat nechci.,,Em, t-tak to se moc omlouvám. Jsi moc hodný." Betty už zase neucelená věta, ozve se jedná část Elizabeth a ta druhá, mnohem zlobivější ji hned usekne. Tak se podívej do jeho očí budeš chápat.

Přesně to jsem dělala dívala se do nich a viděla v nich svůj odraz jako v zrcadle, což ukazovalo jediné, že já jsem to jediné co ho zaujímá. Dokonce ani Frankie, která již dávno odběhla a hraje si s klacíkem za Benovím vyšpuleným - a jistě k nakousnutí - pěkným zadkem, nezajistí aby přerušil náš oční kontakt. Já jsem ta která to nemůže vydržet a musí toto jedení bulev toho druhého zastavit. Sklopím oči - nejjednodušší řešení. Sklopím je a putuji po miniatůrních dírkách v mých silonkách.

Cinderella /Ben HardyWhere stories live. Discover now