❀ Valami Új! ❀

188 5 8
                                    

Üdvözöllek benneteket!

Nem is kellett sokat várnotok, máris meghoztam a következő könyvemenek a promócióját! Igazság szerint már nagyon várom, hogy valami olyasmit írjak, mire konkrétan már évek óta fáj a fogam, azonban csak most gyűjtöttem elég információt és bátorságot, hogy megírhassam.
Elöljáróban mindenképpen szeretnék annyit elmondani, hogy tervezek sok csavar belevinni ebbe az új történetbe, illetve elvetem az írása alatt a tabukat! Merem remélni előre, hogy odáig lesztek a fantáziám szüleményének, úgyhogy~

"Ahn HyoSonn a nővére YunHwa esküvőjére hivatalos egy gyönyörű-szép nyári napon. Édestestvére boldogabb mint valaha, majd' kicsattan örömében, ahogy az egész őt körbevevő családja is. A férje Kwon JunDae egy elég keresett építészmérnök, emiatt világszerte tervez különféle csodálatos építményeket. HyoSonn nővére jól járt ezzel az úriemberrel. A nagy napon a lány a kelleténél jobban megszeretné ünnepelni Yunhwa boldogságát, a sáros földig issza magát, s odáig fajul, hogy összeboronálódik egy Jung HoSeok nevű kedves fiatalemberrel.Fél év is eltelik már, mind a ketten láthatólag megfeledkeztek a másikról, illetve a kettőjük között történt incidensről. Legalábbis ezt mutatják a világ többi lakója számára egészen addig amíg újból össze nem futnak. Vajon a sors milyen játékot űz velük?"

Ez itt maga a bevezető része, viszont mire ezt ti elolvassátok már kint lesz a prológus is!
Ha esetleg még nem követtek, akkor valószínűleg nem kaptatok értesítést az új publikálásról, akkor keressétek borító alapján!


Ez itt maga a bevezető része, viszont mire ezt ti elolvassátok már kint lesz a prológus is!Ha esetleg még nem követtek, akkor valószínűleg nem kaptatok értesítést az új publikálásról, akkor keressétek borító alapján!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Igen, valóban jól látjátok, olvassátok a főszereplőnk ténylegesen Jung HoSeok!

A lehető legjobb szórakozást kívánom nektek hozzá!

If everything were different (Jimin ff.) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now