38. - Közös kis titok

318 13 0
                                    

Reggel valami csoda folyamán a nap fényére ébredek, holott tisztán emlékszem, este elhúztam a függönyöket. Morcosan fordulok a másik oldalamra Jimin után tapogatózva, azonban mikor csak a hült helyét lelem eléggé elcsüggedek. A fogaimat összeszorítva ülök fel az ágyban kinyitva a szemeimet, közben a takarót a meztelen valómra szorítva. Egy ruhadarab sincs a földön - állapítom meg magamban körbepillantva a helyiségen.

Sóhajtva dörzsölöm meg a szememet, majd nagy nehezemre esik ugyan, de elcammogok a fürdőszobáig. A forró zuhany alatt hosszas percekig ázok, míg nem úgy döntök, hogy ideje kiszállni, s mosdani kezdek. Az egyetlen tusfürdő idebent Jiminé, mivel én tegnap nem vettem a fáradtságot a kipakolásra, szóval az övéből nyomok a kezemre egy keveset, ezt követően átdörzsölöm a testem, lemosom és el is zárom a vízsugarat.

Egy fehér törülközőt tekerek magam köré, hiszen még a köntösöm a bőröndöm legalján hever. Szerintem amint felöltözök ki is pakolok belőle, mert igencsak nagy szükségem lesz a benne rejlő holmikra. Dúdolgatva slattyogok ki az említett tárgyhoz, aztán fehérneműt, egy fekete farmer rövidnadrágot, valamint egy mustársárga pólót kiszedve fel is öltöm magamra. A kócos hajkoronámat kifésülöm, kontyba fogom a meleg miatt, hisz sokkal tűrhetőbb lesz így minden-bizonnyal.

A szekrényben a nekem hagyott helyre kezdem el a ruháimat kipakolni, majd minden másik cókmókomat a neki megfelelő helyre teszem. Az ujjaim ropogtatása közben tolom be a bőröndömet az ágy alá, ezután az ágyneműt megigazítva visszaiszkolok a fürdőbe fogat mosni. Mosolyogva állapítom meg magamról, hogy igazán jól festek, a tegnap este gondolatát a pedig méginkább csak kivirulok. Jimin egyszerűen... olyan figyelmes volt, hogy... hogy... ennél jobb első alkalmat nem is tudtam volna kitalálni. Semmiképpen sem bántam meg.

Az ajtó halk nyitódására kapom fel a fejemet, mit aztán ki is dugok fürdőből hogy megnézhessem a látogatómat. Meghatódottan stírölöm végig a barátomat, ki egy nagy papírpoharat helyez az éjjeliszekrényemre remélhetőleg kávéval benne. Gyorsan a mosdókagylóba köpve a szám tartalmát engedem meg a csapot, s egy nagy adag vízzel kiöblítem a számat, majd magát a kagylót is letakarítom.

Kellemes bizsergés fut rajtam végig mihelyst megérzem Jimin testét az enyémhez préselődni, pillanatokkal később pedig a keze segítségével húz magához olyan közel, hogy egy tű is alig férne el közöttünk. Felkuncogok a csiklandós érzésre mit az orrával vált ki a nyakamnál, mindeközben a tekintetünk összekapcsolódik a tükrön keresztül.

- Jó reggelt Jagi... - motyogja a bőrömbe egy puszit nyomva rá. - Hogy érzed magad? - tudakolja finoman az estére célozva, fejét az enyémnek döntve.

- Tökéletesen - sóhajtom boldog mosollyal, mire az ő száján is egy nagy vigyor keletkezik. - Nagyon köszönöm, hogy annyira vigyáztál rám. Nem lehetek elég hálás érte - fordulok vele szembe úgy, hogy közben a karja ott maradjon a derekamon. - Nagyon... örülök neki, hogy sikerült rávenned arra, hogy megmutathasd ki is vagy valójában. Ha... nem akaratoskodsz annyit, sosem látom be, hogy... - veszek egy mélyebb levegőt, majd folytatom. - Hogy... mennyire is jószívű és figyelmes vagy. Egyszerűen csak köszönöm, hogy te lehetsz az első szerelmem - bököm ki nagy nehezen mindazt, mi már jó ideje érik bennem. Bár totálisan zavarba jöttem, az ő tekintete teljesen ellágyult. A kezeimet a nyakába csúsztatom, azután nem sokkal később teljesen váratlanul helyez fel a fürdőszobai pult tetejére, s rohan el valamerre.

- Igazság szerint, szerettem volna ha nem pont ilyen szituáció keretein belül kapod meg, hanem mondjuk naplemente bámulás közben, de... szeretlek, szóval... odaadom most mielőtt még lemegyünk az óceánhoz - tér vissza egy apró, hosszúkás dobozkával, mit át is nyújt nekem, ellenben mielőtt kibonthatnám, az ajkaimra tapad egy csókra.

If everything were different (Jimin ff.) [BEFEJEZETT]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz