20.

445 21 4
                                    

Scorpiussal próbáltuk minden időnket együtt tölteni ezen a felettébb zökenőmentes héten.
Hétfőn sétáltunk az iskola kertjében, majd közösen tanultunk. Amiből persze nem sok tanulás lett.
Kedden a könyvtárba töltöttük a délutánt. Majd kvidics edzésén szurkoltam neki. Végül pedig mint az előző nap Scorpius szobájába kötöttem ki, tanulás címszó alatt.
Szerdán az ebédszünetben a kertben ebédeltünk, egyfajta dupla randi volt Albusékkal. Délután pedig a héten elosszor tényleg tanultunk.
Csütörtökön együtt kezdtük a napot, ugyanis az előző napi tanulás igen elhúzódott. Az óraink után a változatosság miatt a mi szobankba kötöttünk ki és varázsló sakk versenyt vívtunk egymással. Persze ő nyert de azért pár kört elengedett a részemre.
Ma pedig a szobámba ülünk és ő nézi ahogy csomagolok ugyanis ma haza megyünk. A jövőheti sítábor miatt hazaengednek minket. Mivel ők holnap indulnak így mi is. Scorpiussal így döntöttünk, hogy inkább nem megyünk sítáborba, hanem bemutatjuk egymást a szüleinknek. Scorpius a vonatallomasrol rögtön velünk jön majd másnap délután én megyek át hozzájuk. Izgatottan csomagoltam be a kedvenc ruháimat amit a vasárnapi roxmortsi vásárlásba szereztem be.
-Minek hozol ennyi ruhát? Szerdán már jövünk vissza- nézett rám egy kicsit értetlenül.
-Mert nem tudom, hogy mit akarok majd felvenni és otthon alig van olyan ruhám amit fel is vennék- feleltem majd egy ujjabb ruhadarabot raktam bele a már megtelt bőröndbe. Scorpius egy apró puszit nyomott az arcomra, majd pimaszul elmosolyodott és kivett a bőröndömből egy magassarkú cipőt.
-Nee- mondtam majd bociszemekkel néztem abba a csodaszép szemeibe.
-Hihetetlen vagy- válaszolta, mondta majd megcsókolt. Kezeimet a nyakára csúsztattam, míg ő a derekamat fogta.
-Menjünk vacsizni- jelentette ki mikor végett ért a csókunk.
-Hát menjünk - kulcsoltam a kezemet az övére.
Mivel egyikonket sem látják szívesen a másik asztalánál, így a nagyterem ajtaja előtt elváltunk.
-Sziasztok- köszöntem Jamesnek és Hugonak, akik kellemes társalgást folytattak a kvidicsrol.
-Szia -köszönt James.
-Apa kifog nyírni- mondta válaszul Hugo.
-Miért nyírna ki? Majd megszokja Scorpot- valaszoltam lazán, miközben szedtem az előttem levő zöldségekből.
-Őt tényleg megszokná. De azt, hogy miatta változtattál az aranyos és kedves szomszéd lány stílusodon azt nem fogja-felelte miközben végig nézett a mai outfittemen. Egy egyszerű piros testhez simuló felső volt rajtam egy harang fazonu fekete szoknyával. És az elhagyhatatlan fehér térdzokni a fekete magassarkuval.
-Nem miatta oltozkodom így. Egyszerűen csak ez tetszik- rántottam meg a vállam.
-Szerintem Hugonak igaza van abban, hogy baj lesz a stílus valtasod, de nyilván Scorpiusnak az a stílus is megfelelt amilyen eddig volt- szólt bele James két harapás között.
-Apunak muszáj lesz megszokni Scorpiust, mert hosszú távra tervezünk 
-Nem fog tetszeni neki és nem is csodálom- válaszolta keményen Hugo.
-Miért?- kerdeztem csodálkozva. -Eddig nem így tűnt, hogy idegesitene Scorp.
-Nem ő idegesít, hanem az, hogy elhanyagolsz mondjuk engem vagy Jamest vagy a barátaidat- nézett a szemembe Hugo.
-Ne legyél meg sértődve te sem keresel úgyhogy, ne nekem kelljen utánad futni. És nem hanyagolom el a barátaimat, csak egyszerűen nem csak nekik szentelem az időmet- valaszoltam majd az utolsó falatokat is megettem.
-Nem vagyok meg sértődve. Még jó, hogy nem josz síelni mert így nem kell ott lennem amikor apa is megmondja, hogy nem vagytok egymásnak valók- mondta sértődötten.
-Tiszta szerencse- néztem rá dühösen. -Szia James legyen szél napod!
-Jó hogy egyáltalán nem vagy gyerekes- szólt utánam Hugo. De már nem valaszoltam neki. Az ajtónál Scorpius értetlenül nézett mire csak legyintettem egyet. Apró csókot nyomva a számra elindultunk.
-Milyen volt a kaja?- kerdezte kedvesen.
-A kaja finom volt, de a társaság nem annyira volt jó- vontam vállat majd kimondtam a jelszót, hogy bemehessünk a Griffendél toronyba.
-Mi volt a baj?
-James tok aranyos és korrekt volt, ezzel szemben Hugo meg olyan bunkó volt. Nem hiszed el. Tudtam, hogy nehéz dolgod lesz apuval, de azt nem hogy meg az öcsémmel is- mondtam miközben már a szoba ajtót nyitottam. A szoba üres volt.
-Nem baj, majd megkedvelnek- válaszolta optimistán. Nem akartam letörni a kedvet, avval, hogy nincs esély arra, hogy meg kedveljék otthon. Mármint anyu és Ginny biztosan meg kedvelik majd, és ők kedvesen viselkednek majd vele. De apu borzalmas lesz. Harry pedig normális lesz vele de a véleménye meg lesz róla.
Scorpius mintha az apja mása lenne, úgyhogy még jobban nehezítve van a helyzete.
-Biztos így lesz-öleltem meg. Majd folytattam a be pakolást. Ugyanis még mindig nem végeztem vele.

Reggel ismét késésbe keltem. Gyorsan felkaptam magamra egy egyszerű fehér inget. Majd ravettem egy pirosas árnyalatú kockás szoknyát. Felvettem hozza a megszokott fehér térdzoknit. Majd a fekete bokánál kapcsos magassarkúmat is. Majd a sminkes asztal elé ültem.
-Uristen de jól nézel ki- mondta Elly amikor meglátta a kinézetemett.
-Te is- néztem rajta végig. Elly tényleg nagyon jól nézett ki. Egy egyszerű fekete pánt nélküli croptop volt rajta, egy világos színű farmerrer és egy kigombolva hagyott szürke kockás ingel. Haja egy kócos kontyba volt és arcán egy fake szemüveg virított.

Miután mind a négyen elkészultunk és megreggeliztunk elkezdtünk bucsozkodni ugyanis rajtam kívül mind mennek.
-Vigyázzatok magatokra- öleltem meg szorosan Alicet.
-El kell meselned majd mindent- válaszolta.
-Nehogy össze törjétek magatokat- öleltem meg Mollyt.
-Ti meg csak óvatosan Scorpiussal- mondta nevetve.
-Nagyon fogtok hiányozni- öleltem meg Ellyt.
-Te is nekünk- válaszolta a másik iker. Megfogtam a bőröndömet, majd ki sétáltam a szobából. Scorpius már várt rám. Egy apró csókot nyomtam a szájára, majd kezünket osszekulcsolva elindultunk a vonathoz. Őszintén tényleg nem bántam, hogy nem megyek síelni. Sosem voltam igazán oda érte. Eddig mindig a barátaim miatt mentem. De ez most más. Fontosabb, hogy anyuek megismerjék. Azt akarom, hogy kedveljék és az nem segítene a helyzeten ha elhalasztanám.

Vonat út esemény mentes volt. Mivel az iskola háromnegyede sítáborba ment ezért a vonaton a megszokott tömeg sehol sem volt, helyette csönd és nyugalom volt. Szinte végig aludtam az utat. Scorp vállára dőlve.
A vonatról leszállva rögtön észre vettem apu legendás vörös fürtjeit. Anyu mosolyogva állt mellette. Mellettük pedig Harryek. Őszintén nem lenne mit keresniük itt mivel James, Albus és Lily is a táborba van. De valahogy gondoltam, hogy itt lesznek és megnézik maguknak Scorpot. Ahogy közeledtünk láttam ahogy apa arca eltorzult a dühtől. Anya és Ginny boldogan pillantott ránk. Eközben Harry is mosolygott rank egyet.
-Sziasztok- köszöntem mosolyogva.
-Jó napot! Scorpius Malfoy vagyok- nyújtotta a kezét apunak. Aki csak állt ott és el sem hitte ni történik.

Rose Granger-WeasleyWhere stories live. Discover now