🌙9

11.8K 728 449
                                    

Bu aralar depremler çoğalıyor lütfen dikkatli olun nerde yaşıyorsanız yaşayın hazırda bir deprem çantası bulundurun lütfen. Kendinize iyi bakın💜

(Ji Sung)

(Ji Sung)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@jeon.jk: 97 line✌

51.892 beğeni ❤
2971 yorum 💬

Ne ara evden çıkmıştı bilmiyorum ama uyuyordum. Kaldığımda ise çoktan gitmişti. Attığı fotoğrafa bakılırsa arkadaşları ile buluşmaya gitmişti. Fotoğrafı beğenerek Instagramdan çıktım ve telefonumu kenera koydum.

Öğrenmişti işte. Hamile olduğumu öğrenince böyle bir tepki versiyse bebeğin babasının o olduğunu söylersem nasıl bir tepki verecekti. Nasıl söyleyecektim.
Aklıma dün bana sarılması geldi. Bana bağırdığı için çok sinirlenmiştim ama sarılınca tüm sinirim gitmişti. Hala aklımdan çıkmıyordu. Ayrıca kokusuda hala burnumun ucunyadı sanki. Kendine has oldukça güzel bir kokusu vardı. Olanları HyuJin'e anlatmak istiyorduma ama neden diye sorunca diyecek bir cevabım yoktu.

Telefonuma gelen mesaj ile elime alarak ekranı açtım. Mesaj kakaotalktan gelmişti. HyuJin bir fotoğraf göndermişti. Açıp baktım.

HyuJin: Üç ay sonra ordayım bebek✌HyuJin: Şirket işlerinden anca zaman bulabildim amaa seni çok özledimm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

HyuJin: Üç ay sonra ordayım bebek✌
HyuJin: Şirket işlerinden anca zaman bulabildim amaa seni çok özledimm

Ji Sung: Neeeee!
Ji Sung: İnanamıyorumm HyuJiiinn
Ji Sung: Bende seni özledim bebeğim

Bebeğim yazınca aklıma bebek geldi. Üç ay sonra karnım daha da belli olacaktı. Hayır! Hiçbir şeyin tadını tam yaşayamıyordum. Sıkıntıyla nefes verdim.

✒.

3 ay sonra

Kapıyı heyecan ile çalan HyuJin'e bende heyecan ile kapıyı açmak isterdim ama tam üç ay olmuştu ve karnım oldukça belirgindi. Hala ne diyeceğimi bilemiyordum.
Yüzüme bir gülümseme yerleştirip kapıyı açtım. HyuJin direkt boynuma atladı. Bende kollarımı ona sıkıca sardım. Cidden çok özlemiştim. "Sana rahat sarılamıyorum dur bune karnındaki?"diyerek benden ayrıldı. Şimdi söyleme sırası gelmişti. "Sen..yok artık hamile misin?!"diye bağırınca eğer binamızdaki insanlar Korece biliyor olsalardı herkes benim hamile olduğumu bilirdi ama sadece karşı komşum Korece biliyordu. Hafifçe kafamı onaylar anlamda salladım. "Yok artık inanmıyorum. Yoksa bir dakika babası abim mi!?"diye bağırdı. Sakin kalmaya çalışarak kapıyı kapattım ve şoka girmiş olan HyuJin'i kolundan tutarak salona götürüp koltuğa otutturdum. "Gerçekten öyle mi? Babası abim mi?"dedi. Onun için gerçekten çok zor bir şeydi biliyordum. "Evet" dedim kısık bir sesle. "Ve abimin bundan haberi yok?"dedi sorar bir şekilde. Kafamı hafifçe salladım. Gözlerini kapatarak ellerini yumruk yaptı. Biliyordum böyle olacağını.

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now