🌙4

13K 822 446
                                    

3 hafta sonra

Yine şirkette yoğun bir gündü. Bazen, keşke üniversite eğitimime devam etseydim. Dört yıllıktı bölümüm ama üçüncü yılı kaydımı dondurmuştum. Tamamen kendi tercihimdi yoksa ailem okumamdan yanaydı. Kapımın tıklanması ile dışarıdaki kişiye gel diye seslendim. Kapı açılınca içeri sekreterim girdi. "Satış ve Pazarlama ekibinden getirmemi istediğiniz dosyalar bunlar efendim"dedi ve dosyaları bana uzattı. Bayılacaktım şimdi şuraya. Elindeki dosyaları aldım ve tam odadan çıkacağı zaman ondan kahve getirmesini rica ettim. Aksi takdirde cidden bayılabilirdim.

Tekrar işlerime odaklandığımdan dolayı zaman nasıl geçti farkettmemiştim bile. Duvardaki saat 21.42'yi gösteriyordu. Saatlerce oturmaktan dolayı isyan eden kaslarımı gerdirdim ve ayağa kalktım. Çok az işim kalmıştı ve ben onları yapmadan gidersem teker yarına birikecekti o yüzden odamdan çıkıp kendime ilk önce bir kahve almaya karar verdim. 7/24 açık olan kafeteryaya indim ve bir filtre kahve istedim. Parasını ödeyerek tekrar asansöre bindim ve kendi odamın olduğu kata bastım. Sıcak olan kahvemden yavaşça bir yudum aldım. Beni kendime getiren tek şeydi galiba. Odama girdiğim an beni bekliyormuş gibi çalan telefonumu açtım.

Merhaba efendim ben Bayan Kim'in sekreteri Yoora. Bayan Kim hala şirketteyseniz sizinle acil olarak görüşmek istediğini söyledi sekreterinize ulaşamadığım için sizi aradım.

Ahh Yoora evet müsaitim ve hala şirketteyim odama gelebilir.

Teşekkür ederim efendim kendisine ileteceğim.

Önemli değil Yoora görüşmek üzere.

Görüşmek üzere efendim.

Bayan Kim, şirketin için gerçekten önemli birisiydi. Oldukça tecrübeli ve işine sadık biri olduğu için şirketin ilk yılından beri burda çalışıyordu. Ne diyeceğini merak ediyordum bu yüzden işlerimi bir kenera bırakarak Bayan Kim'in gelmesini bekledim. Bir süre sonra kapı çaldı. "Gel" dediğimde kapı açıldı ve Bayan Kim içeri girdi. Benden yaşça büyük olduğu için ayağa kalkarak saygıyla eğildim o da gülümseyerek eğildi ve koltuğa oturdu. Bende yerime oturunca merakla ona baktım.

"Güzel haberlerle gelmek isterdim Bayan Lee ama maalesef bu haber pek iç açıcı değil." dedi ve tabletini açarak bana uzattı. Okuduğum haberle kaşlarım çatıldı kim yazmıştı bu haberi böyle?

Jeon Holding'in oğlu ve Lee Holding'in kızı çıkıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde beraber görünen çift kameralara sarılırken yakalandılar. Henüz iki şirketten de bir açıklama gelmedi lakin Jeon Jungkook ve Lee Ji Sung'un sevgili olduğu düşünülüyor.

Fotoğraflar için;

www.ttntbs.com

Fotoğraflara bakınca sinirle tableti masaya bıraktım. O fotoğrafdakiler ne bendim ne de Jungkook. Sadece vücut yapısı olarak bize benzeyen birilerini bulmuşlardı ve saçma bir haber yayımlamışlardı. Ayrıca tabiki iki şirketten de açıklama gelmemişti çünkü saat gece 22.00'dı. Bayan Kim'e haber verdiği için teşekkür ettikten sonra hemen babamı aradım.

"Çıkan haberleri gördün mü Ji Sung?" diyerek benden önce sordu babam. Telaşlı çıkıyordu sesi. "Yeni gördüm ama fotoğraftaki kişiler biz bile değiliz haberi yalanlamamız gerekiyor" dedim. Babam beni onayladı ve sabah basına çıkmamız gerektiğini söyledi. Babamla konuştuktan sonra asla susmayan telefonumu tekrar cevapladım. Bu sefer HyuJin arıyordu.

"Çıkan haberler doğru değil dimi yani onlar siz misiniz? Abim hiçbir şey demedi ve direkt odasına gitti" dedi hızla. Fotoğraftaki kişilerin biz olmadığımızı ve haberin yarın sabah basın önünde yalan bir haber olduğunu açıklayacağımızı söyledim. Biraz daha konuştuktan sonra telefonu kapattım ve artık eve gitmem gerektiği için hazırlandım.

✒.

Sabah erkenden uyanarak duşa girdim ardından sabah rutinimi hallederek üstümü giyinmeye başlamıştım. Bir etek ve aynı kumaş ceket giymiştim içime de siyah bir gömlek giyerek kombini tamamlamıştım.

 Bir etek ve aynı kumaş ceket giymiştim içime de siyah bir gömlek giyerek kombini tamamlamıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çantamıda alarak odamdan çıktım. Annem ve babam kahvaltı yapıyorlardı onlara günaydın diyerek Vivi'nin yanına gittim. Mama kabına en sevdiği mamadan doldurduktan sonra suyunu da koydum ve onada bir öpücük vererek evden çıktım. Basının karşına Jungkook ile çıkacaktım ve sevgili olmadığımızı söyleyecektim. Sevgili değildik ama birlikte olmuştuk garip bir durumdu. Gerçekten garip.

Arabama binerek hızla şirkete ulaştım. Direkt otoparktan çıkacaktım çünkü gazetecilerin şirketin önünde hazır beklediklerini görmüştüm. Azcık sabredin be.

✒.

Basına yeterli açıklamayı yaptıktan sonra şirketten çıktım ve hastahaneye gittim. Vitaminlerimi tekrar yazdırmam gerekiyordu çünkü bu aralar gerçekten çok yorgun düşüyordum ve kendimi iyi hissetmiyordum. Kendimi çok yorduğumdan kaynaklıydı muhtemelen.
Sıra bana gelince doktorun odasına girdim. Yaklaşık beş-altı yıldır aynı doktora gittiğim için Bay Park beni hemen tanımıştı. "Ah Ji Sung uzun zaman oldu umarım iyisindir"dedi gözüklerini burnuna doğru indirirken. Saygıyla eğildim ve "İyiyim sadece vitaminlerim bitti ve bu aralar gerçekten çok lazım oluyor bana bu yüzden tekrar yazabilir misiniz diye sormaya gelmiştim"dediğimde. Kafasıyla beni onayladı. "Tabiki ama ilk önce hangilerini yazacağıma karar vermem için kan almam gerekiyor geç şöyle otur"dedi. Dediği yere oturup gözlerimi kapattım. Küçük bir iğne fobim vardı ama Bay Park'ın eli yumuşak olduğu için çoğu zaman hissetmiyordum bile.

"Tamamdır yarım saate sonuçların çıkar ve sana vitaminlerini yazmış olurum lütfen yarım saat sonra tekrar gel"dediğinde onu onaylayarak odadan çıktım ve kafeteryaya indim.

..

Yaklaşık otuzbeş dakika olmuştu bu yüzden tekrar doktorun odasına doğru ilerledim. Kapıyı tıklattım ve içerden gelmemle ilgili olumlu cevabı alınca kapıyı açtım ve girip koltuğa oturdum. "Ahh Ji Sung bunu bana niye söylemedin?" dedi Bay Park. Söylediği şeye anlam veremezken kaşlarımı çattım. "Anlamadım"diyerek söylediği şeyi açığa kavuşturmasını bekledim.

"Evlendiğini diyorum neden bana söylemedin. Bebeğin babası şuan nerde bilmiyorum ama tebrik ederim hamilesin ve bunlarda vitaminlerin"

Hamile miydim?
Böyle bir şey olabilir miydi?
Bebeğin babası Jungkook'du.
O gece aramızda hiçbir şey olmadığını söyleyerek ona yalan söylemiştim şimdi ona karnımda bebeğini taşıyorum mu diyecektim. Olduğum yere çöktüm gerçekten bitmiştim.






Kitap okunmuyor ama ilerleyen zamanlarda okunur düşüncesi ile yazmaya devam ediyorum. Lütfen hayalet okuyucu olmayın ve yorum yapıp oy verin~ Sizi seviyorum. Görüşmek üzere..

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now