Брак и секс в клуба

81 6 4
                                    

Тръгнахме към София и го оставихме на входа на града. След това отидохме в бара, а Ванеса както и шофьора ми не бяха там. Зачудих се какво става, защото се забавих с час. Тръгнах с мръсна газ към вкъщи, като бях много ядосан на действията и. Днес имах доста срещи и ми беше важно да съм в клуба, а имам разговор с нея. Пристигнах вкъщи и се качих по стълбите. Чух музика и влязох вътре, а Ванеса си бъбреше с шофьора ми и слушаха музика. Мислех че може и да се е случило нещо между тях, обаче времето беше малко и татко беше вкъщи. Отидох пред тях, а Ванеса ме погледна накриво.
-Къде казах да ме чакате, Геле?-попитах реторично шофьора си, Ангел.
-В бара, шефе.-отговори кратко.
-Искаш ли да те последва съдбата на момчето от бара?-попитах.
-Не, шефе.-отговори, очевидно разкайващ се.
-Не е той виновен, а аз. Аз го помолих да ме закара тук.-каза Ванеса, за да го защити, а той стоеше със сведена глава.
-Спокойно. Да не се повтаря. Думите ми са заповед към теб и се изпълняват, за да нямаме проблеми.-казах, а той поклати глава в знак на съгласие.
-Сега всички тръгваме към клуба. Ванеса ти с твоя шофьор и охрана. Чака те долу. Имам важна работа в клуба, а имаме и разговор с теб.-наредих и всички тръгнахме към клуба. Като стигнахме пред клуба заподозрях мъж със стар син Golf 2. Погледнах го в очите, а той не сведе погледа си от мен и ме гледаше злобно. Влязох в клуба и отидох в офиса си, където Ванеса ме чакаше за разговора ни.
-Какво има?-попита.
-Малко ли ти се струва случилото се преди час и половина?-попитах реторично.
-Не ми се струва малко. Казах ти какъв ми е проблема. Ще свикна, няма да има повече такива изцепки.-отговори, като сълза се стече по румено червените и бузи.
-Мразя изневери. Какво не ти давам?-попитах я, а на вратата се почука.
-Влез.-извиках, а през вратата влезе единия ми охранител, като ми подаде малка чантичка. Скрих я под бюрото и извадих съдържанието от нея. Станах и отидох Ванеса, като избърсах нежната сълза, стекла се по лицето и. Застанах на едното си коляно и извадих кутийка с пръстен вътре. Извадих пръстена от кутийката и я оставих настрани.
-Заедно сме от сравнително скоро, но ти си моето момиче мечта. Не си представям живота си без теб. Обичам те много. Ще се омъжиш ли за мен, Ванеса?-направих признание и зададох неочаквания въпрос.
-Да!-разплака се, а аз сложих пръстена на безименния и пръст. Пръстена беше много красив. Сравнително тънък, златен и с голям диамант отгоре. Имам проблеми с парите в момента, защото трябва да отворя клуба, но това си заслужаваше. Обичам я и давам всичко за нея. Прегърнахме се, а след това я целунах страстно.
-Много си красива. Обичам те.-казах, като я огледах старателно. Беше облечена с кожен клин, подчертаващ перфектното и дупе и бяла блуза с надпис, откриваща стегнатия и корем.
-Благодаря. И аз те обичам, скъпи.-каза, като огледа вече възбудения ми пенис. Докоснах корема и, а след това прокарах ръцете си към кръста, а след това към дупето и и го стиснах.
-Искам те.-казах, а тя се усмихна и сложи ръце те си около врата ми.
-Така ли?-попита, за да ме подразни.
-Точно така.-казах, докато мачках мекото и дупе. Вдигнах я и я сложих на бюрото ми, като започнах да се търкам в нея.
-Усещаш ли колко съм твърд?-попитах реторично и я целунах. Отделихме се от целувката за миг, а аз бръкнах под клина и вкарах пръст в нея. Тя изпъшка, а аз продължих с кръговидни движения по пулсиращия и клитор. Тя махна ръката ми от клитора и и слезе от бюрото, като разкопча колана и махна панталона ми. Целуна чувствителния глава на пениса ми и го налапа. След около минута на действия тя забърза.
-Ще свърша.-казах и изпъшках. Тя го облиза и спря точно на най-хубавата част. Стана и ме погледна в очите.
-Ще си играем мръсни игри, така ли?-попитах и се усмихнах мръсно.
-Какви игри?-попита и се засмя. Обърнах я с лице към бюрото и снижих кръста, като корема и се допря в бюрото. Свалих клина и бельото и, като поставих езика си на вулвата и. Облизах я, а тя изпъшка силно. Вкарах два пръста в нея и продължих да я ближа, а когато на нея и беше хубаво аз спрях. Вече пълният ми с кръв и пулсиращ пенис не издържаше да влезе вътре за това го поставих на входа и, но след това го преместих на аналния и отвор.
-Нее.-каза, а аз вече бях напъхал главата на пениса си в дупето и. Тя викна от болка, а след това го извадих и поставих в другата дупка. След няколко силни тласъка и двамата бяхме на предела на силите си. С още един тласък свърших в нея, а тя извика мощно. Сложих пръста си на клитора и и започнах да я възбуждам, а малко по-късно свърши отново.
-Сега е време за срещите ми.-казах и се засмях.

Как е? Отдавна не съм писал смут, но днес просто ми дойде. Предложи и брак? Как взе това решение толкова бързо? Явно наистина я обича. Чакам мнения.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now