Полиция, Ванеса, Секс?

212 9 8
                                    

Преди да отидем вкъщи минах през магазина и купих най-скъпото бяло вино и пуканки случайно, ако ни се доядат. Стигнахме до пред вкъщи, като през цялото време я вдигах, играех си с косата и и тн. Беше просто уникално изживяване. Пред вкъщи на пейката стоеше този, който ме преследваше. Той ме погледна и ми показа да седна до него.
-Ванеса, би ли се качила вкъщи на 6тия етаж, отляво. Ето ключа.-помолих я.
-Не съм ти Ванеса, а зайче.-засмя се и взе ключа.
Изчаках да влезе във входа и седнах до човека.
-Какво искаш?-попитах го тежко.
-Не ми се дърви. Продаваш ли?-попита ме някак заплашително.
-Продавам, защо? Какво искаш от мен?-смело отговорих
-Да дойдеш с мен до районното.-чуха се полицейски буркани, а Ванеса се показа през прозореца.
-Не се притеснявай, зайче. Ще се оправя. Съжалявам.-извиках, когато човека ме свали на земята и ми сложи белезници.
-Обичам те.-извика Ванеса и заплака.
-Не плачи, съкровище всичко е наред.-уверих я.
Стоях в патрулката и мислих за Ванеса. Пристигнахме. Пред вратата стоеше и чакаше човек, който каза че ми е адвокат. Аз се учудих, но приех. Влязох в празна стая и ме оставиха насаме с него.
-Дечко, луд ли си да си признаваш така?-запита ме с насмешка.
-Не си спомням да съм казвал какво продавам. Продавам сувенири.-засмях се.
-Сериозно ли е толкова глупав.-започна да се киска неудържимо.
-Явно.
-Този ми е стар приятел. Много е глупав наистина. До 10 минути си навън. Ще дойдат да ни разпитат. Остави на мен говоренето.-каза ми сценария.
-Кой те праща?-попитах го.
-Знаеш. Ел Патрон.
Извика полицая. Той изглеждаше много щастлив докато адвоката ми не му припомни положението. Куката извади доказателство, записано с микрофон. На него ясно се чуваше как казах, че продавам но не и какво. Ядоса се и захвърли пейджъра настрани. Адвоката ми го увери, че продавам сувенири и ме пуснаха. Взех си телефона като веднага звъннах на Ванеса.
-Зайче, къде си?-попитах я.
-Пред вас съм.-отговори ми през сълзи.
-Наблизо съм. До 10 минути идвам да гледаме филм. Спокойно всичко е наред.
-Сериозно ли?-зарадва се тя.
-Абсолютно сериозно.-уверих я.
-Обаче имаш да ми обясняваш.-сериозно ми отговори.
-Всичко ще разкажа.
Затворих телефона и бях толкова щастлив, че ще я видя още един път днес, че тичах безспирно до вкъщи. Като я видях на пейката беше толкова щастлива, че съм добре. Беше валяло за кратко. Тя беше толкова красива. Всеки път се изумявах. Русата и коса бе станала тъмно руса клоняща към кафяво от дъжда. Роклята и бе мокра и прилепнала, като прозираше, което не ми хареса. Не исках никой друг освен мен да вижда страхотното и тяло. Отидох до магазина до вкъщи и купих дрехи, които да и посхождат. Тръгнах към нея, тя ме видя стана и ми се хвърли на врата. Започна да ме целува по врата и бузата. Стъпа на краката си като още ме прегръщаше.
-Разказвай.
-Искам първо да влезем вкъщи и да се изкъпеш, тъй като си мокра.
-А не не срам ме е.
-Спокойно, няма от какво. Аз няма да гледам.-засмях се.
-Добре, но наистина не гледай. Не знаеш нещо за мен. Девствена съм.-изрече го и се изчерви.
-Спокойно, това е много хубаво дори.-целунах я по бузата.
-Радвам се, че мислиш така.-гушна ме много силно.
-Нека тръгваме към вкъщи.-казах и тръгнах към входа. Качихме се в апартамента ни. Исках да го сменя. Не исках да я водя тук. Срам ме беше, въпреки че апартамента не беше лош. Вътре пода бе в бежови плочки. Стените бяха в панорамни тапети, като в хола бе пейзаж на планина и езеро с лодка и рибари. Това бе едно от най-красивите места за мен. Толкова пъти съм си мечтал, че съм на почивка там. Кухнята беше цялата в плочки, за да не се цапа. Коридора бе обрисуван в текстурен тъмно син тапет. Моята стая беше в панорамен тапет тип Лондонска улица. На баща ми стаята бе със сърни, глигани и всякакви животни. Ванеса влезе и аз я поведох към стаята ми, където можеше да се съблече. Дадох и кърпа, показах и банята и отидох на дивана, седнах и зачаках. Гледах някакви моменти от футболни мачове по телевизията. Тя излезе от банята и усетих как се приближава към мен. Седна на дивана до мен и пипна ръката ми. Аз се обърнах и я целунах. Тя стана и седна в мен като гледаше постоянно кърпата да прикрива частите от тялото и. Започна да ме целува по врата. След това ме целуна страстно с език и захапа устната ми. Сложих ръцете си на перфектното и дупе и го стиснах. Пениса ми вече полудяваше. Усещах как кръвта се влива със страшни темпове в него. Целувахме се около минута и тя го хвана през дънките ми. Имаше дълги и перфектно обрисувани нокти, с които дразнеше приятеля ми долу през дънките. Хванах перфектни те и гърди, а тя изстена тихо на ухото ми. Стана от мен освободи кърпата си, която падна на земята..

Харесва ли ви еротиката? Нов съм в това и за сега като цяло нищо не сте видели от мен на тази тема, но все пак бих се зарадвал да чуя мнението ви до тук.

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now