Секс с вкус на сметана

86 4 8
                                    

Влязох в стаята си, а там беше прекрасната гледка на принцесата ми. Беше легнала на леглото гола, като по цялото и тяло имаше плодове и сметана.
-Очаквах те.-намигна ми. Тръгнах към нея.
-Само ако знаеш колко съм гладен.-клекнах до нея и облизах сметаната от зърното и. Тя взе ягода отстрани и я постави върху устните си. Аз поставих устните си върху нейните, като взех ягодката.
-Ей искам и аз.-бях сдъвкал малка част от нея. Целунах я страстно, като си прехвърляхме ягодата. Целунах врата и нежно и преминах по-надолу към другото и зърно. Облизах сметаната и от там, а след това го засмуках и тя изпъшка.
-Палавник.-изрече, докато аз засмуках другото и зърно, а тя изпъшка по-силно.
-Искам те вече.-каза с умерено висок тон.
-Още съм гладен.-казах, а тя свали единия си крак настрани. Върху перфектно епилираното място под корема и имаше грозде. Тя го бутна между краката си, а аз се наведох до вагината и. Опитах се да вземе зрънце от гроздето, но не успях и за това тръгнах да си помагам с ръце.
-Тц, тц без ръце. Използвай само устата.-каза и се усмихна, а аз притиснах езика си върху пулсиращия и клитор. Махнах езика си, а тя изскимтя умолително. Взех зърно грозде и го изядох.
-Май се наядох.-махнах плодовете по нея и я дръпнах леко към мен. Поставих езика си върху мократа и вагина, а капка удоволствие се стече от влагалището и. Обрах капката с език и вкарах езика си във влагалището и. Тя изпъшка силно и ме хвана за косата. Изкарах езика си и облизах клитора и с кръговидно движение, а тя ми дръпна косата. Целунах я по вагината и минах краката и с целувки. След това я целунах по корема и и личеше, че иска езика ми по срамните си части. Продължих да я целувам по краката.
-Тук.-хвана главата ми и я премести към вагината си, а аз не се съпротивлявах. Започнах да я ближа бързо и агресивно, а тя изпъшка силно на няколко пъти и след това свърши, като огласи целия апартамент.
-Дано баща ми да не е тук.-казах като легнах до нея.
-Не е.-отговори с треперещи крака и глас.
-Супер.-отговорих.
-Сега е мой ред.-промъкна се до пениса ми и го хвана през панталона. Имаше дълъг маникюр, с който подразни долната ми глава. Целуна го страстно през панталона и захапа ципа. Свали ципа с уста и си помогна с ръце за копчето. Свали панталона ми, а аз махнах ризата си. Захапа бельото ми и го свали със зъби. Започна да целува корема ми и да търка гърдите си в пениса ми.
-Оу ще играеш моите номера, така ли?-попитах и хванах главата и, като поставих пениса си на входа на устата и. Тя я отвори, а аз го вкарах вътре със силен тласък. Тя се задави, а аз пуснах главата и. Хвана го с ръце и си играеше с език по главичката ми. На мен това много ми хареса и след не дълъг период от време свърших в устата и. Тя го преглътна като добро момиче и ме погледна в очите. Дръпнах я към мен и я целунах, а след това поставих пениса си на входа и. Потърках го във вагината и, а тя изпъшка много силно.
-Искам те вече. Пих противозачатъчни.-увери ме, а аз влязох в нея със силен тласък. Тя изпъшка много силно, след което продължихме тласъците в синхрон. Не след дълго сменихме позата в кучешката, а след това тя се качи върху мен. След 10 минути страстни тласъци свършихме едновременно и дори пъшканията ни бяха в синхрон. Свърших в нея, а след това се изкъпахме заедно. Облакохме се и седнахме на дивани изморени и гушнати. Аз имах работа за вършене, но реших да я отложа за утре. Не след дълъг период от време телефона ми звънна.
-Кой е виновен за масовото клане?-попита яростно.
-Защо?-отвърнах на въпроса с въпрос.
-Среща. Веднага. Има магазин за музикални инструменти до вас след 3 минути да си там.-затвори ми, а аз веднага се обух и излязох. Отидох в магазина, а той ме чакаше.
-Тази среща е много опасна, така че бързо. Един от хората, по които сте стреляли излиза от болницата след час. Ще бъде придружен от двама агенти. Не знам какво ще правиш, но трябва да направиш нещо.-каза ми ядосано и намигна.
-Към склада ти.-казах и излязох отпред, като се качихме в колата му. Не след дълго пристигнахме на мястото и взех достатъчно оръжия от всички видове. Излязох навън с два сака оръжия и калъф за китара и започнах да мисля как ще стане цялото нещо. Звъннах на Антон.
-Ела да ме вземеш от склада.-заръчах му.
-До 5 минути съм там. Наблизо съм.-затворих му. Този път щях да действам сам. Само той щеше да ми потрябва за шофьор. Беше късно и снайпера щеше да е лоша идея, но мястото беше осветено. Защо ли ми дойде и този проблем до главата...

Здравейте отново. Как мислите какво ще се случва за натам? Хареса ли ви смута? Чакам мнения❤

Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now