Садо мазо подарък

109 8 9
                                    

Часът беше 13:45, а дилърите трябваше да дойдат след 15 минути. Антон дойде малко по-рано, за да ми прави компания. Другите момчета също подраниха. Извадих от сака пакетите с трева и всеки взе по един.
-Така. Момчета грама върви по 20лв. Антон ще ви каже местата, на които ще оставяте парите. Ако имате проблеми с полицията и имате обаждане първия човек, на който звъните съм аз. Искам всичко да върви перфектно и 2кг да се продават за 2 седмици. Вие си избирате начина. Държим цяла София, така че ако някъде не върви ще пробваме другаде, ако пък някъде върви много ще се дават повече от 2кг на 2 седмици и така. Видите ли други хора освен нас, които продават трева ми звъните и ще дойда много бързо. С това свърших. Довечера ви чакам в ресторант Cosmos от 20:00. Въпроси?
-С полицията? Ще имаме ли големи проблеми?-попита един от момчетата.
-Ще се постарая да нямаме, но не се знае. Все пак не продаваме рози.. Още въпроси?-всички замълчаха.
-Всички навън. Антон ще ви вика един по един и ще ви казва места, на които да слагате парите.-всички излязоха, а аз си тръгнах. За в бъдеще мислех да наема склад. Отидох вкъщи, където беше Ванеса. Седнах до нея.
-Какво прави днес, зайче?-попитах я, като поставих нежна целувка по челото и.
-Гледах филми. Нищо интересно. Ти?-попита.
-Ходих до една ферма за трева, имах среща с дилъри и оредих ресторант Cosmos за довечера.
-Кой?-погледна ме въпросително и се усмихна
-Чу ме..-уверих я, целунах я отново и отидох при баща ми.
-Татко трябва да ти купим хубав костюм и обувки за тази вечер, ако нямаш.
-Имам сине. Не се притеснявай за стареца си.-увери ме. Времето мина бързо.Аз бях облечен в белия си костюм, а Ванеса в бялата си рокля и висок ток. Тръгнахме към ресторанта. Момчетата ми подариха бутилка много скъпа водка в позлатена бутилка. Вечерта беше много интересна и забавна. Всички се наядоха много добре. Дойде края на вечерта, а всички вече бяха приятели. Точно това целях. До тогова бях изпил половин бутилка от водката, която ми подариха. С другата половина ги почерпих. Дори Ванеса вече харесваше момчетата.
-Това ли са ти дилърите?-прошепна ми на ухо.
-Това, да. Антон обаче е златното момче. Много е добър. Той е дясната ми ръка.
-Ясно. Пичове са.
-Само без изневери с тях. Шегувам се. Радвам се, че ти харесват.-засмях се. Татко също беше до мен. Той също беше се отпуснал тотално. Разказваше за младините си и му беше интересно. Тортата дойде изядохме половината, а другата половина оставих на персонала. Платих сметката от 9000лв, като оставих 1000лв бакшиш. Сервитьорите се зарадваха и си тръгнахме. Отидохме в клуба на Ел Патрон и се позабавлявахме. Към края на вечерта Ванеса ми пусна ръка.
-Искам те.. Хайде да си ходим?-предложи.
-Хайде.-веднага приех. Викнахме такси и този път тя каза накъде да ходим. Отивахме пък към хотел Розе. Беше запазила стая. Качихме се, а стаята беше също толкова прекрасна, колкото предишния път. Имаше нещо различно обаче. Имаше камшик, белезници на леглото, анални топчета, вибратори и още много други играчки.
-Харесва ли ти?-попита ме, като се страхуваше от отговора.
-Да, но тези топчета искам да ги изхвърлиш. Няма да ти разширявам дупето.-отговорих и. След това преплетохме езиците си в страстна целувка.
-Нека спрем за малко трябва да отида до банята.-помоли ме.
-Добре.-приех. Бави се 5 минути и излезе с роклята, точно както преди. Аз бях на леглото, а тя седна в мен. Отново се целунахме много страстно, а аз станах и я допрях до стената, а тя уви крака около кръста ми. Потърках пениса си във вагината и, а тя изпъшка силно. Личеше и че ме искаше много. Хванах едната и гърда и я целунах още по-страстно, а след това захапах устната и от която потече нежна капка кръв. Махнах роклята и под която се откри червено дантелено боди. От него се виждаха гърдите и вагината и като се прикриваше корема и. Значи това е правила в банята. Това ме възбуди страшно много. Хванах горната му част и го разкъсах на две. Хвърлих я на леглото и закопчах крайниците и с белезници.
-Сега си моя.-усмихнах се и започнах да се придвижвам бавно към нея.
-Само твоя.-и ме привика с поглед. Отидох до нея и засмуках зърното и като леко го захапах. Тя изстена силно, като огласи цялата стая с нежния си глас. Слязох надолу, като не отделях устните си от гладката и кожа. Стигнах до вулвата и и я облизах, като леко притиснах клитора и, а тя изстена още по-силно. Близах я определен период от време, а когато оргазма и напираше да излезе спрях и вкарах пениса си в нея. Правех силни тласъци, а тя пъшкаше умолително и звучеше като: Моля те позволи ми да свърша. Аз бях готов да свърша, както и тя но щях да я изпреваря.
-Свърши в мен. Купила съм си Ескапел.-докато го каза изстена силно, когато стигна до върховното удоволствие, а аз с още два-три тласъка свърших в нея. Отвързах ръцете и краката и, а от вагината и потече гъстата и лепкава течност, която тя обра с пръст и бръкна вътре във вагината си. Изкара пръста си и го лапна, след което ме целуна страстно.
-Искам да пробваме и отзад.-усмихна се перверзно. Без да кажа нищо я обърнах, а тя подаде дупето си нагоре в кучешката поза. Допрях пениса си до анала и, като го вкарах бавно. Силната болка обля тялото и и прокара път навън чрез мощен вик. След това започна да чувства удоволствие. Започнах да го правя със силни тласъци, а тп пъшкаше все по-силно, за да ме възбуди още повече. След няколко силни тласъка свърших вътре в нея. Аз обаче бях с едно свършване напред и не можех да я оставя така. Допрях езика си до вулвата и, а тя изпъшка силно. Вкарах два пръста и мърдах езика си много бързо и агресивно. След не много голям период от време тя свърши, като изглеждаше напълно задоволена. След това заспа, дори без да ме целуне. Беше много изтощена. Толкова сладко заспа, че стоях и я гледах около 10 минути, като беше пламнала голяма усмивка на лицето ми. Гушнах я и заспах.

Е.. Малко по-дълга глава от обичайното, но надявам се да ви хареса. Искам мнения за еротиката и като цяло тази глава. Хареса ли ви аналния секс или да не го практикуват вече?




Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/Where stories live. Discover now