MARVEL: Lilith Andros/Irene (REMAKE)

39 1 39
                                    

     Nimic nu se putea compara cu o patrulă în miez de noapte, dar mai ales cu una care se termina cu o luptă alături de Avengers. Rachel Night a.k.a. Night Fury zbura deasupra orașului analizând cu atenție tot ceea ce se întâmpla. Firește că îi fusese interzis să participe în luptele eroilor mult prea cunoscuți ai Americii, însă ea nu asculta pe nimeni. Optsprezece ani și degeaba, tot la fel de încăpățânată era ca și înainte. Morgan putea să confirme asta, căci o cunoștea de când se născuse, aproape, căci Rachel fusese adoptată de către Sam la vârsta de 5 ani.

     Tot zburând ea, zărește agitație în partea de vest a orașului, loc în care se și duce. Era un atac al unor roboți ciudați care voiau să jefuiască două bănci. Night Fury ochi și ținti de la distanță doi dintre inamicii care se îndreptau spre Peter și Morgan. Atacurile ei rapide și aproape invizibile îi făcură pe eroi să se întrebe cine putea să fie. Numai tânăra Stark își dădu o palmă în frunte și oftă zbomotos. Toți ceilalți își îndreptăseră atenția spre ea așteptând să înceapă cu explicațiile.

  — Rachel! strigă Morgan, iar imediat din întuneric apăru tânăra ținând casca la subraț, cu părul negru ca taciunele în vânt.

  — Ce ți-am zis eu despre patrulele de noapte? începu Stark precum o mamă îngrijorată.

  — Haaaaaah... Ești nașpa, se strâmbă Rachel. Știi că mă pricep la ceea ce fac și ca îmi place. De ce nu mă lași pur și simplu să fac parte din echipă?

  — Nu ai costumul potrivit și nici nu ai antrenament.

  — A, da? Privește-mă.

     Rachel își puse casca și dispăru în întunericul nopții. Zbura cu o viteza uluitoare. Nimeni nu o putea vedea, doar puteau auzi un vâjâit subțire. Când aceasta ateriza din nou în fața tinerei Stark, îi aruncă la picioare lansatoare de pânză ale lui Peter, scutul lui Cap, săgețile Lilei Bardon și casca de comunicare a lui T'Challa.

  — Când le-ai luat? se uimi Omul Păianjen.

  — Stai cu mâinile prea relaxate.

     Deodată se auzi o bubuitura din jocul străzii. O umbra feminina cu un mers elegant se îndreptă spre ei calm. 

     În timpul patrulelor de noapte Rachel își făcuse și o nouă prietenă, iar aceasta era nimeni alte decât Lilith Andros a.k.a. Irene. Un zâmbet se așternu pe chipul zburătoarei și se repezi spre amica sa.

  — Ce faci aici?

Continuă :)

_Lilith_Azazel_

Multifandom roleplayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu