Reguli & fandom-uri

260 14 69
                                    

Vă rugăm, mai presus de toate, să nu ne lăsaţi să ne plictisim. Roleplay-ul e anti plictiseală, deci creaţi personaje interesante şi backstory-uri intrigante. Unele rp-uri au fost deja abandonate, deoarece nu se întâmpla nimic special. Şi noi vom încercă să creem situaţii demne de o poveste, dar avem nevoie de ajutor.

Ştiţi regulile obişnuite la un fandom roleplay, probabil aţi mai participat şi înainte dacă vă aflaţi pe aici.

1. Nu înjuraţi, nu sunteţi buricul pământului, nu fiţi aroganţi, nu puteţi fi plăcuţi de toată lumea etc. Nu jigniţi, luaţi-o uşor chiar dacă nu vă place/vă place mult un personaj.
Nu vă luaţi la bătaie cu alte personaje, nu sunteţi canibali, nici atotputernici, ci oameni aparent normali, nu preistorici, nu fără educaţie sau scoşi din peşteri.

Mai pe scurt: vrem bun simţ.

2. NU EXISTĂ SPAM CÂT VĂ AFLAŢI AICI. Avem viaţă personală şi conturi principale, cărţi de scris, răspundem când şi cât putem. NU DAŢI SPAM NICI ÎN PRIVAT.

3. Ne ajutaţi cu povestea. Mai rămânem şi noi fără idei.
Răspunsurile voastre să nu fie seci sau mai scurte de 3-4 rânduri.
De asemenea, cerem să nu scrieţi cu greşeli gramaticale excesive şi, de preferat, roleplay-ul să fie la persoana a III-a.

4. Vă alegeţi doar un personaj din cele două pe care le propunem atunci când fandom-urile noastre sunt comune. Adică alegeţi cu cine să jucaţi dintre noi două, AgapeFreeSpirit & AmyHell.

5. Nu va fi o parolă strictă. Doar spuneţi în acest capitol fandom-ul vostru preferat şi tag câtorva prieteni.

6. Acceptăm fiecare câte patru-cinci oameni.

7. Fiecare om are dreptul să se înscrie la două, maxim trei fandom-uri.

8. Dacă v-aţi înscris la ceva şi aveţi crush, I play yours, you play mine. Fără scene 18+. Numai Amy joacă şi cu LGBT ( de menţionat: Kara nu e homofobă, dar nu se pricepe, pur şi simplu).

9. Răspunzi cu un roman, răspundem la fel. Dai trei linii, vei primi ce ţi se cuvine, adică aceeaşi măsură.

10. NU EXAGERAŢI. Nu numiţi o pisică la fel ca pe zeul războiului şi nu o faceţi să vorbească doar dacă nu e vreun fandom cu animale-zei vorbitoare(nu e).

FANDOMS

• Spirit Animals

• Harry Potter - doar cu AgapeFreeSpirit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

• Harry Potter - doar cu AgapeFreeSpirit

• Fantastic Beasts - doar cu AgapeFreeSpirit

• Fantastic Beasts - doar cu AgapeFreeSpirit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Multifandom roleplayWhere stories live. Discover now