OLVASD EL KÉRLEK SZÉPEN SOKAT JELENTE.

1.1K 62 22
                                    

A depresszió és egyéb más pszichés betegségek kezelése nagyon fontos,szóval szeretném hogy aki esetleg valamivel küzd és nem beszél róla senkinek forduljon szakemberhez.

Tavaly májusában kezdődött minden mikoris évvégén több mindenből bukásra álltam. Rövid kitérő: a 2019es évem pocsék volt tanulás szempontjából. A ciszta ami a méhemben található és a hozzájáró cukorbetegség teljesen tönkre tette az amúgyis törékeny lelkem. Össze omlottam 5 tantárgyból buktam félévkor és ezt próbáltam -hozzáteszem sikeresen- felhozni évvégére. A stressz amit az iskola és édesanyám helyezett rám teljesen megtört. Soha nem sirtam nyilvánosság előtt mert nem akartam hogy gyengének lássanak aztán ez megszünt mikor osztályfönököm előtt sirtam és beszéltem arról hogy már nem birom. 
Mikor helyre jött volna minden mert biztos volt minden tantárgyból a kettes és már nyári szünet volt bejött a legnagyobb krakk. Édesapám aki alkoholista beteg lett nagyon. Kórházba szállították ahol azt mondták semmi baja, onnan átkerült egy elvonóra ami kórház is volt egyben mikor össze omlott a légzése és ezzel én is össze omlottam újra. Hónapokig éber kómában volt mikor szeptember 27.-én délután 4-5 óra között pénteken feladta a szervezete a harcot és meghalt. Ezzel bennem is meghalt valami és majdnem öngyilkos lettem. Az utolsó út ahova menekülhettem egy fiú volt akiben bíztam hogy a barátságával kihúz engem a depresszióból ahova egyik naprol a másikra kerültem és alapvetően sikerült neki....Október 29.e óta párkapcsolatban vagyok.

Szóval ezzel az egésszel két dolgot szeretnék mondani:
-MINDENKI aki bármilyen betegséggel küzd ne szégyelje egy pillanatig se, merje bátran felválalni hogy igenis ez a baj és merjen segítséget kérni ahogy én is tettem osztályfőnökömnél majd az iskola pszichologusanal akivel barátságban vagyok már. Merj segítséget kérni és merj segíteni azokon akiknél baj van sosem tudhatod mi lehet belőle ha nem teszed.
-abba kellett hagynom a történet írását. Először azt mondtam hogy nem is fogom már folytatni aztán rá jöttem az utobbi időben mikor helyre jöttek a dolgok hogy szükségem van rá. Szóval most hogy új év van szeretném újra kezdeni ... szeretném folytatni és remélem itt lesztek velem és tetszeni fog továbbra is a történet.

-Csenge




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pszichopata StylesWhere stories live. Discover now