Első évad: Negyvenedik rész.

1.4K 78 7
                                    

-egy kicsit sem félsz a dolgoktól?-kérdeztem halkan.
-már régóta nem érzek félelmet az ilyen dolgok miatt.-mondta.-voltam már börtönben,elmegyógyintézetben megéltem azokat a dolgokat amiktől a velem egy korúak félnek. Ha lecsuknak és kiderül ki vagyok egy szibériai börtönbe zárnak. Félig Démon létem miatt hamar át fogok kerülni egy szivacs szobába. Félnem kéne ez miatt nem de? Ha az ember fél nem mer vagy bepánikol. Egyik sem hiányzik nekünk. Ha kell ölök ha kell megkínzok valakit és majd pánikoltak utána mit tettem. De akkor meg már nem lesz mindegy?
Elgondolkoztam a szavait majd rá bolintottam.
-azt hiszem igazad van Harry,de én akkor is félek.-mondtam és a szemeibe néztem.
-félni emberi dolog Hope. Ne szégyeld az érzelmeidet csak azért mert más ugyan abban a helyzetben nem azt érzi. De hogy megnyugtassalak kicsit, ott leszek melletted és megvédelek sikeresen fogunk kijutni onnan. Meglesznek a kövek amiket Zayn le add a megbízónak. És boldogan megyünk haza feladni a kicseszett csekeket. Komolyan nem hiszem el hogy az ország megakadályoz minket abban hogy ne pusztuljon el a Föld.
Fel nevettem.
-az ország nem tudja hogy éppen megmentjük a világot.
Másnap miután Zayn be tankolt a repülőgépbe átöltöztem a Bodyba és egy fekete harisnyát vettem fel hozzá. Zayn barátjától kaptunk kölcsön egy róka bunda kabátot amit én viseltem. Harry egy fekete ingebe és nadrágba öltözött fel amihez egy fekete medve bundát kapott. Igazából nem gondoltam volna hogy a srácnak ilyen cuccai vannak. Zayn is leváltotta szürke és fekete ruha darabjait és egy fehér öltönyt viselt hozzá illő nadraggal. Így indultunk el Moszkvába. Oroszországban a közlekedés elég érdekes volt. Nehezen de eljutottunk ahhoz a helyhez ahol a gyémántok helyezkednek el. Itt vártak minket Zayn orosz barátai akivel váltott pár szót majd be kísértek minket a helyre.
-úgy tudjak megvásárolni akarjuk őket.-mondta Zayn halkan.
-nem eladóak, mielőtt bármi kérdést feltennel. De vannak országok ahol elég befolyásos gazdagnak számítok ezért megengedik hogy megnézzük.-folytatta majd a zsebembe nyúlt és elhelyezett benne valamit.
-egyetlen egy pillanatod lesz kicserélni őket.-mondta.
-ne szúrd el.-ahogy befejezete a mondatot bekisertek minket egy teremben. A két gyémánt egy vitrin alatt helyezkedett el és a teremben körben festmények voltak. Az egyik gorilla kinyitotta a vitrint Zayn pedig elterelte a figyelmét az egyik festmény nézegetésével és kérdezgetésével. Kicseréltem a köveket de a riasztó beindult és oda siettek hozzám.
-Én csak megnéztem őket.-mondtam megszeppenve. Valamit mondtak nekem Oroszul majd lezárták a vitrint és ki tessékeltek minket. Amint vissza mentünk a taxihoz szinte azonnal be ültünk és elindultunk.

Ez egy rövidebb rész lett bocsi srácok de egyszerűen nem jön az ihlet de ezt megpróbálom majd bepótolni egy hosszabb részel!🙄❤️

Pszichopata StylesWhere stories live. Discover now