Első évad: Harminchatodik rész

1.5K 91 10
                                    

Hollandiában egy kis tanya melletti magán repülőtéren tette le Zayn a gépet.
-miért van itt egy reptér?-kérdeztem mikor leszálltunk.
-te számítanál arra hogy a tehenek mellett egy leszálló pálya van?-mosolygott Zayn-egy kedves barátomé ez a hely,vámpír kb. 100 éve ismerem-mondta.
-nem bánt,de azért vigyázz vele -figyelmeztetett majd elindult be. Harryre nézett majd egy tört helyezett az övébe.
-ne aggódj,vigyázok rád.-adott egy puszit az arcomra.
Pár óra elteltével egy kölcsönkért kocsival mentünk be a közeli nagy városba.
Egy elég drága üzletet választottunk vásárlásra. Meg lepődtem de nem szóltam semmit. Meglepődésemnek alapja volt. Hiszen azt mondták nincsen pénzünk majd bemegyünk egy ilyen helyre nekem vásárolni. Nem foglalkoztam tovább a gondolattal amint a Bodykhoz értünk és választanom kellett.
-nézelődj csak-mondta Harry de nem rám nézett.
-Zayn majd segít -mondta majd elsétált.
Utánna néztem de eltünt a ruha sorok között.
Zaynre néztem.
-valami szexit kell választanod,tekintve,hogy kurvát játszol-mondta Zayn majd elvett eggyet és elém tartotta.
-ez talán a te méreted,ez jó lesz-mondta majd a kosárba dobta.
Hirtelen Andy hangja szólalt meg a fejemben:"baj van"-mondta a hang. Először a képzeletem játékának tudtam be az egészet de mikor már sokadjára hallottam lassan Zaynre tekintettem aki a férfi kabátok között nézelődott.
Lassan elmentem onnan és elkezdtem Andyt keresni,az egyik soron amint be pillantottam borzasztó látvány tárult elém. Minden hang elcsendesült és csak Harry nevetését hallottam. Nem az ártatlan,szexi nevetését ami édesen cseng mikor meghallom. Főleg ha én váltom ki belőle. Elő jött belőle a pszichopata,a gonosz kacaja szinte víz hangzott a fejemben. A látványt borzalmas volt. Az egyik eladó nő falnak támasztva ült és több mély vágás borította testét,nőből ömlött a vér fehér ruhájának csak töredéke maradt az eredeti színben a vértől. A vörös folyadékot folyamatosan köhögte fel és egy szót sem tudott szólni.
Andy úgy szint véresen fogta vissza Harryt akinek a kezében a tőr még a kezében volt. Harry csak nevetett és fekete szemekkel nézte a nőt.
Zayn is oda jött lassan akit inkább a vér szaga vonzott.
-úr isten Styles megint mit tettel-mondta halkan Zayn majd oda ment Harryhez elvette tőle a tört majd át karolta és ember feletti sebességgel szaladt ki az épületből.
Lesokkalva álltam és néztem ahogy a nő elvérzik. Nem tudtam vele mit csinálni. Csak néztem ahogy a szemében a fény eltűnik jelezve ,hogy a lelke elhagyta a testét.Zayn vissza jött majd engem is felkapott
-tünj el-mondta Andynek.
A biztonsági örök szaladására lettem figyelmes ahogy közelednek felénk és közben Hollandul kiabáltak.Zayn velem is kirohant az épületből Andy pedig eltűnt a helyszínen.

Pszichopata StylesWhere stories live. Discover now