Első évad: Ötvennegyedik rész.

1.3K 72 6
                                    

Egy kis idővel később már kész volt a lötty amit egy kevés ideig hagyni kellett állni ezért addig a könyvemet tanulmányoztam mikor is Hayley hatalmas örömmel tért be hozzám.
-készen állsz a tanulásra?-kérdezte majd leült a székre.
-igen. Határozottan.-csuktam be a könyvemet.
-szóval ideje lenne megtanulni hogyan tudod kezelni az erődet. Amihez először is csukd be a szemed.-mondta én pedig teljes bizalommal tettem amit kér. Csukott szemmel az érzékeim fel erősödtek ezért hallottam ahogy halkan feláll és kihúz egy kést a tartóból. Nyeltem egyet és kissé kellemetlenül kezdtem magam érezni és abban a pillanatban sikerült csak megnyugodnom amikor hallottam hogy fel vág valamit majd oda jön hozzám.
-Vegyél egy mély levegőt.-mondta mikor az orrom alá nyomott valamit.
-mit érzel?-kérdezte.
-ez citrom.-mondtam
-érzed az illatát, és valószínűleg a szád is azért vette fel ezt az alakot mert az ízét is elkepzelted .-kuncogott én pedig kissé elpirultam.
-képzeld el ahogy a citrom csak úgy lebeg a semmiben,a nagy feketeségben. Vegyél ismét egy mély levegőt.-mondta én pedig szerencsémre vizuális alkat vagyok szóval gond nélkül tettem amit kér.
-ott vagy a citrom előtt,megfogod lassan. Meg van az érzés? Az érdes felületéről és az álagáról?-kérdezte én pedig lassan bólintottam.
-markold meg erősen majd dobd el,teljes erődből amennyire messzire csak tudod.-mondta én pedig képzeletemben tettem amit kér egy hatalmas csattanásra nyitottam ki a szemem össze rezzenve. A citrom a földön hevert a falon levő dísz tányérok szilánkai mellett.
-Hűha,gondoltam hogy ügyes leszel de azt nem gondoltam hogy elsőre sikerülni fog.-mondta lelkesedetten.
-nem kellek továbbra az ehhez fajta gyakorlasodhoz,ennyi dolgod lesz csupán éles helyzetben is. Ha fejleszted ezt a képességed akár egy embert is át mozgathatsz A pontból B pontba.-mondta.
-milyen erőim vannak még?-kérdeztem.
-bármilyen,minden erő csak gyakorlás kérdése,van egy ami veled születik ami a családi véredben van. És emellett van számtalan amit hatalmas elszántsággal és ehhez hasonlókkal tudsz fejleszteni.
-szeretném ezt a tűz izét.-mondtam.
-erre gondolsz?-kérdezte és kitárva a tenyerét először csak egy láng csapott fel majd szépen lassan kirajzolódott belőle két női alak ahogy az egyik a másik punciját nyalja. Az arcom elvörösödött a látványtól mikor Harry bejött hozzánk. Hayley össze zárta a tenyerét és Harryre nézett.
Az én démon Babym Szűrös tekintettel figyelte Hayt majd felém pillantott.
-Zayn ma este démont akar idézni. Segítséget akar kérni a pokolból.-mondta Harry.
-ez a legborzalmasabb ötlet amit eddig a fejetekbe vetettek.-szólalt meg hirtelen mellettem Andy.
-az ellenségem ellensége a barátom,és melyik démon ne akarna Lucifer helyére lépni,te meg sebezted őt annyira hogy Ő ne tudjon vissza térni a pokolba,most ott lent mindenki a trónért harcol.
-azt akarod mondani hogy bármelyik démon gond nélkül segítene nekünk ha Ő lehetne Lucifer helyén?-kérdeztem.
-pontosan.-mondta.
-azon gondolkoztam egyébként.-lépett lassan Hayley felé Harry.
-hogy lehetsz ateista mikor a vallás és a démonok egy fontos része a boszorkányságnak?
-a középkori keresztények magyarázták ezt bele,egy boszorkánynak semmi köze nincs démon idézős szertartásokra. Az csak egy sátánista ima lentre. Ugyan olyan mint egy keresztény ima fentre.-magyarázta Hayley.
-nem hagyom hogy Hope részt vegyen ilyenben .-csattant fel Andy.
-Muszáj ha akarsz bármi előre lépést! Nem rajtad keresztül fog történni a beszélgetés hanem rajtam keresztül.-mondta.
-azt pedig én nem hagyom.-mondtam és össze fontam a karom a mellkasom előtt.
-semmi bajom nem lesz LittleHope,félig démon a te apucid ne felejtsd.-kacsintott rám. Tudtam hogy a fogalmazása Hayley közelsége miatt ilyen mégis fültől-fülig vörös lettem szavaitól.
Andy felsóhajtott.
-kivel akartok beszélni?-kérdezte.
-istenem bocsáss meg. Hamarosan az összes tollán kihullik tőletek.-nézett Harryre majd rám.
-mindenképp el akarjuk kerülni a 7 herceget.
-a kiket?-kérdeztem.
-Lucifer legfőbb démonjai,még angyal volt voltak hívei ahogy a legtöbb angyalnak most is van. Ezeket a híveket úgyszint száműzték,ők lettek a pokol hercegei, emellett van egy 7 és feledik is Hádész,amint már mondtuk neked Zeusz és a többi elementál több hatalmat akar,Hádész is így volt vele,szövetséget kötött Luciferrel,majd a sötét nagyúr betette Őt kapu őrnek. Azt állítva hogy gondoljon Szent Péterre. Egy különbséggel az egyik nemes munkát végez,a másik már kevésbé.-magyarázta.
-de akkor kivel akarunk beszélni ha nem a 7 herceggel egyikével?-néztem értetlenül.
-Ők akarják át venni a hatalmat nem?
-nem egészen,a többi romlott lélek,'kik egykor emberek voltak és bűnt követtek el. Ezt úgy képzeld el mintha a pokolban egy polgár háború törne ki a rendszer ellen. Senkinek nem tetszik hogy Ő az úr és mindenki úgy gondolja Ő jobb lenne Lucifer helyett.
-természetesen csak akkor van gondolom ilyen ha Lucifer nem tartózkodik a pokolban. Ha nincs otthon a macska cincognak az egerek alapon.-tettem hozzá.
-pontosan,addig is a 7 herceg és Lucifer fia irányítanak.
-fia?az Antikrisztus?-kérdeztem.
-igen,Ő.-sóhajtott Andy.
-Mammon a becses neve a drágának.-mondta Harry.

Pszichopata StylesWhere stories live. Discover now