15. kapitola

2.6K 92 0
                                    

Poprvé ve svém životě jsem se cítila skvěle. Možná to bylo tím, kdo stál po mém boku a předstíral, že patří ke mně nebo jen těmi předraženými šaty a šperky. Moje sebevědomí radikálně vzrostlo, když jsem přistihla několik zkoumavých pohledů mých bývalých spolužákův mém výstřihu. Rozhodně se nejednalo o zhnusené, ale spíše o svádivé.


Kdekdo si o nás špital jako o vyšší úrovni a my se i tak snažili tvářit. Na osoby, které v mém životě tvořily špatné vzpomínky, jsem pohlížela tak povýšeně, jak jsem to jen uměla. Kylie by mi tleskala.


,,Připiješ si se mnou?" přišla zamnou Gina se skleničkou šampaňského.

,,Já alkohol nepiju, ale Marc si dá místo mě." převzala jsem sklenici a její obličej se náhle zarazil.

,,Vážně jen jedna sklenička." vyrvala mu pohárek z prstů a podala ho mně.

,,Opravdu ne. Díky."


Nechápala jsem, proč jí tolik záleželo na tom, abych si s ní připila. Celá léta mě ignorovala a zesměšňovala a náhle by chtěla být moje kamarádka?


Zábava byla v plném proudu, když jsme se s Marcem zapojili do řeckého tance Sirtaki. Propletli jsme naše ruce a zvesela poskakovali, zatímco naše nohy se zvedaly střídavě do vzduchu.


Neskutečně jsme se bavili a atmosféra příjemně zvolnila. Odskočila jsem si na toaletu, abych se upravila a zakecala jsem se s Peterem. Byl moje láska na celé střední, ale on to netušil. Dneska už nebyl tak roztomilý hezounek jako kdysi. Vyprávěl mi o své přítelkyni a necítila z něho žádnou zášť jako z ostatních.


Několik desítek minut jsem hledala Marca. Seděl v koutě u stolu a vypadal jako by do sebe nalil snad celý bar. Takový trapas. Já věděla, že se něco podělá.


,,Jsi v pohodě?" zvedl ke mně zvídavé oči, které se však zasekly v mém výstřihu aniž by doputovaly k mému obličeji.

,,Neměl jsem nic kromě tři skleniček šampusu. Nevím, co se děje." zajel si prsty do upravených vlasů a snažil se probrat.


To jsem mu tak žrala. Pomohla jsem mu vstát a on došel klidně až k autu. Bez rozloučení jsem sedla za volant a raději zvolila útěk, než by se něco zvrtlo.


Před domem už tak vitální nebyl. Sotva se držel na nohou, když jsem ho pracně dostala do pokoje. Opřel se paží o komodu, aby ze sebe sundal sako a boty. Byl tak komický, že jsem nakonec přispěchala na pomoc.


,,Co to děláš?" ztuhl, když jsem mu pomáhala z košile.

,,Pojď si lehnout. Máš dost." udržovala jsem pobavený úsměv.

,,S tebou?" vzhlédla jsem k jeho očím, které potemněly.

,,Ne. Sám."


Obrátila jsem se k posteli, abych rozestlala, když se těsně na mě přitisklo jeho rozpálené tělo. Moje srdce málem vyskočilo z hrudi, když mě držel za boky. Opřel si bradu o moje rameno a moje hruď se zprudka zvedala.


,,Musím se k něčemu přiznat. Když se hlásí můj parťák o pozornost, myslím u toho na tvoje prsa. Nemůžu na ně přestat myslet. Ani teď." zachroptěl a já jen šokovaně polkla na prázdno.


Jeho blízkost ve mně probouzela nepopsatelnou touhu se ho dotknout a nechat ho, aby se mě dotýkal.


,,Chci si s nimi pohrát." pomaličku klouzal prsty z boků výš až zabrzdil u výstřihu.


Opatrně se vkradl pod látku šatů a doputoval až k cíli. Zhluboka jsem se nadechla a na moment zadržela dech dokud nestiskl celé mé ňadro v dlani. To byl ten čas na dlouhý výdech, při kterém jsem se zatřásla. Zavřela jsem oči a nechala se unášet jeho dotyky.

Zaklonila jsem hlavu, když zkoumal jejich váhu, všemožně je mačkal a kroužil okolo bradavek. Následně mi jeho ruka vyhrnula sukni a bezostyšně vklouzla do mých kalhotek. Nedokázala jsem se soustředit na nic jiného. Jen jeho ruka a to, co se před nějakou chvílí probudilo k životu v jeho kalhotách a tlačilo mě to do zad.


Bože, vážně za mnou stál ten Marc? Nedosažitelný, nádherný chlap, který po mně toužil jako já po něm?

Vzdychala jsem, zatímco jeho prsty tančily v mém klíně. Konečně jsem se odvážila zkroutit paži tak, abych ho mohla hladit přes tenkou látku boxerek. Unikl mu sten a cosi zamumlal do mých vlasů. Legrace skončila a já už nemohla to vzrušení vydržet. Odvážila jsem se vzít do dlaně jeho vztyčenou chloubu a pomaličku mu dělat dobře. Já jsem už jen s tichým zvoláním jeho jména explodovala. Moje tělo se stalo neovladatelné a stěží jsem se držela na nohou.


Kalhotky zmizely pod postelí, když mě ohnul v pase a zavítal dovnitř. Pomalu začal přirážet a nenechal si ujít, aby mi přidržoval pohupující se vnady. Vzrušeně mručel a šeptal nějaká nesrozumitelná slova, která mě vlastně ani nezajímala. Pro mě bylo prioritou, že byl uvnitř mě a přiváděl mě k šílenství. Namotal si mé vlasy na prsty a mírně zatahal, aby mi zaklonil hlavu.


Tak moc jsem ho chtěla líbat a dotýkat se ho. Jen z jeho vibrujícího těla rozkoší mi naskakovala husí kůže. Chvíli ještě kroužil a všemožně se natáčel dokud nezačal zpomalovat. Oddychoval zhluboka do mých vlasů a zastavil úplně. Ani jsem se neuklidnila a on si mě k sobě otočil čelem. Už už jsem očekávala ten sladký polibek, když se jen naklonil nad mé rameno a rozepnul šaty, které se zastavily na bocích. Prudce mnou hodil na postel a poklekl nade mě. Vyhledávala jsem marně jeho rty, protože mi zrovna dráždily bradavky a vypadalo to, jako by mého hrudníku prostě nemohl nabažit.


Než jsem se vzpamatovala svalil se vedle mě a nechal mě tam s potřísněnými prsy i celým břichem. Ten kouzelný okamžik však naprosto rozdrtil jedním slovem, které mě zamrazilo až v konečkách prstů.


,,Vypadni."

,,Cože?" obrátila jsem k němu tvář, jestli jsem slyšela dobře.

,,Říkám, abys odtud vypadla." zvedl se a opilecky dokroužil do koupelny, kde si pustil sprchu.


Ještě chvíli jsem zůstala ležet jako opařená dokud jsem dokonale pochopila situaci. S pláčem jsem vyběhla z jeho pokoje až jsem slyšela vlastní vzlyky skrz ozvěnu v koupelně. Tímhle si to ten hajzl zpečetil.



BojWhere stories live. Discover now