4. kapitola

2.8K 96 1
                                    

Zuřil jsem, vztekal se anedokázal ten hněv ze sebe vymlátit ani ránami do boxovacíhopytle. Ta prdelatá kráva na mě ještě měla připomínky? Předcelou rodinou mě setřela jako hovno z kapoty a to jsem sinehodlal nechat líbit. Vždycky jsem si našel nějaký způsob,kterým bych umlčel tyhle nány.


Musel jsem umlčet i svůj mobil,protože mě pořád naháněli kluci. Už jsem nemohl jen tak choditna hokejové zápasy, zahrát si poker nebo jít chlastat jako kdysi.Pochopil jsem, že mě sourozenci měli za příklad a to, jak jsemse choval před tím, na nich zanechalo následky. Částečně jsemse styděl a částečně jsem v tom chtěl pokračovat aneohlížet se na ně.


Stejně tak, jsem mazal i textovky odholek, které jsem v poslední době také zanedbával. Možnái kvůli absenci sexu jsem byl tak napružený. Vydal jsem se protoza jednou z nich, abych upustil páru.

Hodil jsem po náročném bojis boxovacím pytlem sprchu a dal se do gala. Z vedlejšíchpokojů jsem zjistil, že se už nejspíš chystali k odchodu.


Sotva jsem dovřel dveře, pocítiljsem na sobě Jerryho pohled. Takový vítězný ksicht, kterým měposílal do háje. Postavil se před dveře Kylie a zaťukal i s tou jeho pipkou, která mu div neskočila na záda.


,,Holky, jdeme? My už se nemůžemedočkat."


Ještě chvíli jsem čekal u zábradlí,abych nenápadně omrknul, v čem hodlala Kylie jít na tenmejdan. Dveře se otevřely a jakmile vyšla v džínách atílku, vzdal jsem to, zastrčil telefon do kapsy u džín avyrazil k autu.


Tady jsem se rozhodl počkat, abych té protivné Amy ještě poručil, že v jednu budouzpět a ani o minutu později. Nad tím jsem chvíli uvažoval,protože jsem musel být doma i sám v jednu, abych na todohlédl.


Smích byl slyšet hlasitěji, když seotevřely vchodové dveře. Vcházeli postupně dokud za niminezabouchla Amy. K mému velkému překvapení měla snadřasenku a vyžehlené vlasy. Zadržoval jsem smích. Takže dokoncei sestřička se za ní styděla a musela ji jako svůj odvoz alespoňminimálně upravit.


,,Do jedné ať jste doma." podotkljsem jedovatě.


Jerry mě úplně ignoroval a Kylie senadšeně vrhla ke spolujezdcovým dveřím.


,,Amy jde s námi."

,,Tak jim hlavně nekupuj chlast."zamračil jsem se.

,,Rozkaz pane!" vysmál se mi Jerry anastoupil za svojí buchtou do auta.


Možná jsem jim to záviděl. Chtěljsem být zase ten kluk, který myslel tak maximálně na to, kde sivrzne, kdy ho bude fotr nahánět domů a kde si koupím hulení.Cestou k té zásuvce, jejíž jméno jsem si ani nepamatoval, jsemsi dal dvě cigarety a uklidňoval se. Tohle, kurva, nebyl život.


U vchodu do bytu té holky jsem se chvílirozhodoval, jestli spíš nemám jít na ten mejdan. Jerry by mě tamjistě měl raději než tu chůvu, co si hraje na hlavu rodiny arozhoduje za všechny. Potřeboval jsem jí ten její hřebíneksrazit.

Nakonec jsem zazvonil a Blair, což měla na zvonku, měpřivítala v saténovém župánku. Zatímco jsem myslel navšechno možné, hypnotizoval jsem ten třpytivý nápis na jejíchzádech ,,Victoria's secret" a kráčel za ní do obýváku, kdeměla otevřené červené víno a svíčky.


Svíčky ne! Pro Boha! Copak jsmemanželé? Píchat můžeme i za svitu lampičky.


,,Jsi nějaký přešlý? Trochu těrozveselím." posadila si mě na sedačku a přesunula se nakolenou za mě, aby mě dostala z trička.


Zaklonil jsem hlavu a obdržel hnedvášnivou pusu. Začínalo se mi to líbit. Zakončili jsme todivokým sexem. Později jsem však úlekem nadskočil, když jsem se podíval nahodinky. Pět minut po jedné. V ten moment jsem začal nahánětoblečení po pokoji a oblékat se jako by snad do dveří přicházelžárlivý manžel.


,,Kam tak spěcháš?"

,,Musím domů."

,,Cože?" vyprskla smíchy.

,,Jerry s Kylie byli na mejdanu.Musím se ujistit, že už jsou doma. Po tom, co se stalo tátovi, seo ně musím postarat." obrátila oči sloup a naivně si myslela,že si toho snad nevšimnu.


Nekomentoval jsem to a pokračovalk východu.


Domů jsem se dostal až v půldruhé a z obýváku hrála hlasitá hudba. Ještě, že babičkabere prášky na spaní.


Myslel jsem, že to se mnou praští,když jsem tu viděl asi deset neznámých puberťáků. Dva páry sevěnovaly divoké líbačce na sedačce, takže jsem jim to sprostěpřerušil a vyhodil je. Francouzskými okny na terasu jsem zahlédlJerryho a tu jeho. Vztekle jsem přidal do kroku a rozhlížel se pozahradě. Dalších tak dvacet lidí. Měl jsem chuť jim to turozmlátit.


,,Co to má znamenat?" upřel jsemzrak na zhuleného Jerryho s rudýma očima.

,,Pááárty! Chlastáááme!"pozvedl lahev piva a zbytek se přidal.


Tady nemělo cenu cokoliv řešit.Procházel jsem po domě a hledal Amy. Kylie tančila u reproduktorus několika přáteli a zdála se opilá. Tohle jsem Amynedaroval. Vztek ze mě šplouchal jako z přeplněnéhohrnečku.


,,Kde je Amy?" postavil jsem se předKylie a ta se zakousla do rtu.

,,Co tu děláš? Neměl jsi býtpryč?"

,,Kde je Amy?" zopakoval jsem ještějednou a dal si záležet na každé slovo zvlášť.

,,Jerry..."

,,Co Jerry?"

,,Něco jí hodil do pití, aby jíuklidil." nevěřícně jsem naklonil hlavu.

,,Já ho přidusím jako rýži,parchanta! Kde je Amy?"

,,V pokoji s jehokámošem."


Vystřelil jsem po schodech do jejíhopokoje a rozrazil dveře jako tajfun. Dva týpci seděli u Amy naposteli a radši jsem nechtěl myslet na to, co se chystali udělat,když stahoval ruku z pod jejího trička a ona byla úplněmimo sebe.


,,Vypadněte!" zařval jsem z plnýchplic a popadl jednoho z nich za límeček.

,,To byl jeho nápad." žaloval nadruhého a ten vyděšeně zdrhal z pokoje.

,,Kdo jí zfetoval?"

,,Nevím. Fakt! Nic jsme jí neudělali.Jen jsme jí sem donesli." pustil jsem ho na zem až ztratilrovnováhu a posadil se na prdel.

,,Tak padej z baráku než senaseru!"

,,A-ano."


Kdyby měl místo nohou gumy, pěkněby se mu od nich začoudilo.


Naklonil jsem se nad Amy a lomcovals ní.


,,Amy, prober se!"

,,Hmm... Ryane!"



BojWhere stories live. Discover now